Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Kiedy na Gsa?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=420)

JabVol 20-09-2003 19:45

Kiedy na Gsa??

Jestem knightem i mam jedno pytanie: na jakim levelu i przy jakich skillach moge sie wybrać na Gsa???

Pan Samochodzik 20-09-2003 19:46

na gs mozesz i teraz isc, kupujesz od gravzy e-bomb i bp of hmm i blokujesz gs ebomb a hmm wynanczas

ale odradzam ci to bo jak gs nie zadazysz zabic a e bomb sie skonczy, idz na 25-30lvl wlasnie w ten sposb blokujesz go ebomb i dobiajsz hmm

Noxiru 20-09-2003 19:51

Ale mnie tacy ludzie denerwują ! Knightem ziomek na GS chce chodzic... o boshee... Ty lepiej podciagaj level do 35 i skile 80/80 na spoxik dzwigniesz i sie z brygadą na Black Knighta wybierz, a nie na GS, po co ci GS ? Same straty w nim!! Ja na cos koło 30 Gs'ow w moim zyciu trafilem tylko raz na knight armor, 3 razy na plate armor i to wszystko! Wiec jesli łudzisz sie ze k armor, albo legsy znajdziesz to smieszny jestes ...

Kad 20-09-2003 19:59

@Noxiru: po co na gsa? po exp i dla zabawy na 35 80/80 gsa by zabil ale koszty, na bk wystarczy lvl 25 skille w shieldzie 65+ 2-3uh przy 70shielda i dobra ekipa bijaca 0-1uh

@Pan Samochodzik: do e-bomby potrzeba 10mag lvl dla knighta to raczej truuuuuudno osiagalne, policz ilosc spalonej many

Gohinto 20-09-2003 20:00

Ja mam 21 lvl najt i nie mysle o zabiajniu taki potworow jak gs, mam chec nma dragona ale sppro uhow pojdzie :D

MAgiC Fr0M IsAra 20-09-2003 20:09

Dobry .. Gs`y Tylko Pallek umie dobrze wyżynać ..
Sesef to ja Received :d

Pan Samochodzik 20-09-2003 20:18

a jesli chodzi o pala to ja mam bardzo dobra spradzona i przetestowana taktyke. Ide z jednym zkolegow knaj sorc druid na mino archy robie 200belt i kulka kusz w 2-3h(mama uklad ja bire belty i kusze on reszte za blokowanie)

potem biore kusze 200 belt i biore ekipe

Demolman 27lvl knaj
Qburakman 19lvl Archer of the Wite stalkers
i ja Archer of the Wite stalkers

i stajemy w naszym ulubionym miejscu miedzy kaszcakami a demolman gania wokolo krzakow a nim gs:)

tak mowiac ubijamy ja i qubrak okkoo 200gs oczywisce mneijsce wolne ktorego nie wypelnilem kusza i beltami(rzarcia nie biore mam zawsze 2 uhy i manu na 2 vity) wypelnial lukiem i stzralami

zawsze ubiejny tak ze 20-30gs. Dlatego paladyni na archy do kopalni a pote na POH

------------------------------
Received gdzie urwa moje runy czekam na nie juz 3 tygodnie. Ile mam jeszce czekac ja te kilka ef i ff oraz bp of uh

---------------------------------
wlasnie o tym zeby rzyccacx e-bomb tzreba miec 10lvl magi to u knaja nie reralne dlataego pozostaje szybkosc brak lagow i bp z hmm

Lucznik Swiatla 20-09-2003 20:20

ale wy bredzicia za przeproszeniem! knight na GS??? nie wiem po co jak w nich jak mówil Noxiru nic nie ma zabardzo w takich gsach. ty jako rycerz zrub se 90shielda albo 90 i idz jako bloker na smoki itp. GS to jest dziadostwo.

PS.pan samochodzik zaje@%#@ masz pisownie nawet ja pisze lepiej. masakra połowy nie da sie zrozumiec!!

Bloody_Izual 20-09-2003 20:22

Nie tylko palek może skutecznie ubijać gs Druid/Sorcer który ma e-bomb i hmm lub SD mogą je śmiało ubijać a w korytarzach starczy ef.

Noxiru 20-09-2003 20:49

Ej ludzie, ale wy łatwo macie! Na PvP servach przynajmniej fieldy dzialaja i mozna se blokowac GS e bombą czy tam energy wallem/fieldem... A na securze dupa... trza uciekac minutke przed GS'em :D

Diamentowe Ostrze 21-09-2003 11:28

ludzie zrozumcie to ze gs jest do dupy, gowniany loot, duzo uh stracisz malo exp, lepiej idz na elfy albo cyce, nie stracisz ani 1 uh i bedziesz miec 1k exp.
chcesz lac gs,bk,beha??? graj palkiem

Diamentowe Ostrze 21-09-2003 11:30

Cytuj:

Ej ludzie, ale wy łatwo macie! Na PvP servach przynajmniej fieldy dzialaja i mozna se blokowac GS e bombą czy tam energy wallem/fieldem... A na securze dupa... trza uciekac minutke przed GS'em
to nie graj tam proste
a zreszta widzialem jak kolo na 25lvl biegal z 5 gs na karku i nie chcial popmocy wiec....

Raven Slay 24-12-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamentowe Ostrze
to nie graj tam proste
a zreszta widzialem jak kolo na 25lvl biegal z 5 gs na karku i nie chcial popmocy wiec....

Po 1) Nie pisz dwóch postów pod sobą, tylko je zedytuj.
Po 2) Jak Gs jest do dupy to go zabij
Po 3) Wątpie żeby 25lvl dał sobie radę z 5 Gs'ami, chyba że za skilami 200/200 najlepsze eq i 100mlvl -.-

Celastian Kight 24-12-2005 13:32

Ej na co moglibyśmy sie wybrać w takiej ekipie:
-knight 32 lvl 4 mglvl skille 52/56 ekwip w podpisie (to ja)
-druid 32 lvl 38 (chyba) mglvl ekwip bardzo dobry
-sorc 25 lvl 39 (chyba) mglvl ekwip dobry

Chodzi o fajną przygode a nie o exp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56.