|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() na gs mozesz i teraz isc, kupujesz od gravzy e-bomb i bp of hmm i blokujesz gs ebomb a hmm wynanczas
ale odradzam ci to bo jak gs nie zadazysz zabic a e bomb sie skonczy, idz na 25-30lvl wlasnie w ten sposb blokujesz go ebomb i dobiajsz hmm
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2003
![]() |
![]() Ale mnie tacy ludzie denerwują ! Knightem ziomek na GS chce chodzic... o boshee... Ty lepiej podciagaj level do 35 i skile 80/80 na spoxik dzwigniesz i sie z brygadą na Black Knighta wybierz, a nie na GS, po co ci GS ? Same straty w nim!! Ja na cos koło 30 Gs'ow w moim zyciu trafilem tylko raz na knight armor, 3 razy na plate armor i to wszystko! Wiec jesli łudzisz sie ze k armor, albo legsy znajdziesz to smieszny jestes ...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() @Noxiru: po co na gsa? po exp i dla zabawy na 35 80/80 gsa by zabil ale koszty, na bk wystarczy lvl 25 skille w shieldzie 65+ 2-3uh przy 70shielda i dobra ekipa bijaca 0-1uh
@Pan Samochodzik: do e-bomby potrzeba 10mag lvl dla knighta to raczej truuuuuudno osiagalne, policz ilosc spalonej many |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja mam 21 lvl najt i nie mysle o zabiajniu taki potworow jak gs, mam chec nma dragona ale sppro uhow pojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dobry .. Gs`y Tylko Pallek umie dobrze wyżynać ..
Sesef to ja Received :d |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() a jesli chodzi o pala to ja mam bardzo dobra spradzona i przetestowana taktyke. Ide z jednym zkolegow knaj sorc druid na mino archy robie 200belt i kulka kusz w 2-3h(mama uklad ja bire belty i kusze on reszte za blokowanie)
potem biore kusze 200 belt i biore ekipe Demolman 27lvl knaj Qburakman 19lvl Archer of the Wite stalkers i ja Archer of the Wite stalkers i stajemy w naszym ulubionym miejscu miedzy kaszcakami a demolman gania wokolo krzakow a nim gs ![]() tak mowiac ubijamy ja i qubrak okkoo 200gs oczywisce mneijsce wolne ktorego nie wypelnilem kusza i beltami(rzarcia nie biore mam zawsze 2 uhy i manu na 2 vity) wypelnial lukiem i stzralami zawsze ubiejny tak ze 20-30gs. Dlatego paladyni na archy do kopalni a pote na POH ------------------------------ Received gdzie urwa moje runy czekam na nie juz 3 tygodnie. Ile mam jeszce czekac ja te kilka ef i ff oraz bp of uh --------------------------------- wlasnie o tym zeby rzyccacx e-bomb tzreba miec 10lvl magi to u knaja nie reralne dlataego pozostaje szybkosc brak lagow i bp z hmm
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() ale wy bredzicia za przeproszeniem! knight na GS??? nie wiem po co jak w nich jak mówil Noxiru nic nie ma zabardzo w takich gsach. ty jako rycerz zrub se 90shielda albo 90 i idz jako bloker na smoki itp. GS to jest dziadostwo.
PS.pan samochodzik zaje@%#@ masz pisownie nawet ja pisze lepiej. masakra połowy nie da sie zrozumiec!! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Nie tylko palek może skutecznie ubijać gs Druid/Sorcer który ma e-bomb i hmm lub SD mogą je śmiało ubijać a w korytarzach starczy ef.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2003
![]() |
![]() Ej ludzie, ale wy łatwo macie! Na PvP servach przynajmniej fieldy dzialaja i mozna se blokowac GS e bombą czy tam energy wallem/fieldem... A na securze dupa... trza uciekac minutke przed GS'em
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie zrozumcie to ze gs jest do dupy, gowniany loot, duzo uh stracisz malo exp, lepiej idz na elfy albo cyce, nie stracisz ani 1 uh i bedziesz miec 1k exp.
chcesz lac gs,bk,beha??? graj palkiem
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a zreszta widzialem jak kolo na 25lvl biegal z 5 gs na karku i nie chcial popmocy wiec....
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 60/43
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1) Nie pisz dwóch postów pod sobą, tylko je zedytuj. Po 2) Jak Gs jest do dupy to go zabij Po 3) Wątpie żeby 25lvl dał sobie radę z 5 Gs'ami, chyba że za skilami 200/200 najlepsze eq i 100mlvl -.- |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ej na co moglibyśmy sie wybrać w takiej ekipie:
-knight 32 lvl 4 mglvl skille 52/56 ekwip w podpisie (to ja) -druid 32 lvl 38 (chyba) mglvl ekwip bardzo dobry -sorc 25 lvl 39 (chyba) mglvl ekwip dobry Chodzi o fajną przygode a nie o exp