Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Witch (wiedzma) Mamy szanse ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45005)

Wolek_Lobez 06-08-2005 23:49

Witch (wiedzma) Mamy szanse ?

Witam ! Dzisiaj planuje wyprwe na wiedzmy ! Ja jestem magiem na 17 poziomie z 23mlvl i idzie ze mn± rycerz na 16 shielding 43. Damy rade wiedĽm± ? Jakie czary s± najskuteczniejsze ? Opłaca się ryzykować ?

Ellenhorin 06-08-2005 23:54

Jesli knight ma 4 mlvl (a raczej nie ma) to spokojnie jak nie ma to moze byc problem bo ty go bedziesz musial uhac shielding duzo tu nie zmienia bo witchka z magi wali.
Co do czarow to dziala explo/sd/gfb wiec sam zdecyduj czego chcesz uzyc a wyprawa bez wiekszego sesnu bo z wiedzmy nic nie wypada ciekawego no ale dla zabawy zawsze mozna pojsc :D

Jagi Sork 07-08-2005 00:38

po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł
po2-witch wali z magi to liczy sie skill ataku bardziej a przy takim shield to skill ataku widze ze nie jet zawspanialy

Rób Jak chcesz{ale radze ci nie!!}bo loot i tak zawspanialy nie jest

name:master manieczek
profesja:sorc...

lvl:12
mlvl:25 :mag:
server:azura

Necron 07-08-2005 00:47

Ostanio mojemu kumplowi Silver Dagger z witcha wypadl :) Fajnie wyglada, ale nie oplaca sie, lepiej pojdzcie na cycki albo cosik (lepszy loot, z mniejszym nakladem pracy)

Diuks 07-08-2005 01:05

[quote=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł[quote]

Nie znasz sie = Zamknij się
Sory za mały of top ale wkurza mnie wiara co sie u maga czepiaj± z magic levelem. Bez sensu jest stanie przzed depo lepiej i¶ć klepać nawet raty bo zawsze troche expa sie zarobi - którego nigdy nei jest za mało oraz skile troche podszkoli - które i u sorca i tak sa niskie choć lepiej miec 25shieldingu niż 10.

A co do tematu to dasz rade spoko -.- najlepiej żeby to najt j± zabił, a ty go tylko uhaj - je¶li bedzie konieczne. No evenualnie z gfb,explo walin SD - za duzy waste choc i tak juz duzy jest -.-.

FroZZeN 07-08-2005 01:11

No pewnie ze dasz rade nie boj sie nic tylko caly czas biegnij za widzma i szybko wykonczysz stare pruchno.

Nic sie nie boj

Nie masz sie co bac ja knightem ze skillami 50/50 na 12 lvlu wzialem ja na solo wiec wy tym bardziej sobie poradzicie. Tylko jak juz bylo powiedzioane strata czasu i zycia.

Slaphider 07-08-2005 09:31

Jeżeli knight ma bp of uh to spokojnie bez problemu:) natomiast jesli niema to trzeba szybkom akcje zrobić z SD:)

zwiastun ciemnosci 07-08-2005 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolek_Lobez
Witam ! Dzisiaj planuje wyprwe na wiedzmy ! Ja jestem magiem na 17 poziomie z 23mlvl i idzie ze mn± rycerz na 16 shielding 43. Damy rade wiedĽm± ? Jakie czary s± najskuteczniejsze ? Opłaca się ryzykować ?

raczej zabijecie ale to zupela strata uh/ih i wogole runkow :P
radzilbym ci doexpic do 26lvlu 30mlvlu i isc na guardy xD
o jeszcze cos rycek niech potrenuje bo ja na 13lvlu mialem o niebo lepsze skille a prawie nie trenie :P

Cahir Mawr Dryffryn 08-08-2005 00:58

Zgadzam sie ze wszystkimy choć w±tpię żeby trzeba było się leczyć czym¶ lepszym niż exura. Na witche sie nie poluje bo to bezsens. Lepiej i¶ć na waszym miejscu na minoguardy.

Fossils Master 08-08-2005 17:51

hehe

Możesz nawet solować... tylko uzyj mana shield i wal z gfb/sd :D

wicu¶ doul prain 10-08-2005 22:31

najlepiej je¶li twuj kolega knight bedzie j± tłuk :berserk: i blokował :Ork: pierwszy a ty np. staniesz za nim i będziesz j± prał z hmm-a :mag: to j± złatwi na amen .

Doul prain
palk
20lvl
carlin
jamera
45 shilding
59 dist
49 fishing :p
papa mmysle ze ci pomoge kolego :lucznik:

Ellenhorin 10-08-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wicu¶ doul prain
najlepiej je¶li twuj kolega knight bedzie j± tłuk :berserk: i blokował :Ork: pierwszy a ty np. staniesz za nim i będziesz j± prał z hmm-a :mag: to j± złatwi na amen .

Doul prain
palk
20lvl
carlin
jamera
45 shilding
59 dist
49 fishing :p
papa mmysle ze ci pomoge kolego :lucznik:

I tutaj mamy przyklad kolejnego kretyna ktory chyba nie wie co robi -.-

1.Dziekujamy za odswierzenie tematu
2.Lvl itd postaci daj do podpisu a nie pod posta
3.Hmm nie dziala na witcha wiec watpie zeby to ja "zalatwilo na amen"

@Down
Za to w twoich rekach powinien znalesc sie slownik -.-

iskra 11-08-2005 22:15

Zalezy jak ma 4 mlvl iccie jak nie ma musial go uchac wrzystko w twoich renkach :p
:evul:

Saviour of Sula 11-08-2005 23:06

Popieram przedówców : strata czasu i pieniędzy ale dla zabawy zawsze można i¶ć :)

snajper007 12-08-2005 13:00

Niech jaki¶ modek skasuje tego posta, mój bł±d :baby:

rabuke 12-08-2005 18:49

[quote=Diuks][quote=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł
Cytuj:

Nie znasz sie = Zamknij się
Sory za mały of top ale wkurza mnie wiara co sie u maga czepiaj± z magic levelem. Bez sensu jest stanie przzed depo lepiej i¶ć klepać nawet raty bo zawsze troche expa sie zarobi - którego nigdy nei jest za mało oraz skile troche podszkoli - które i u sorca i tak sa niskie choć lepiej miec 25shieldingu niż 10.

A co do tematu to dasz rade spoko -.- najlepiej żeby to najt j± zabił, a ty go tylko uhaj - je¶li bedzie konieczne. No evenualnie z gfb,explo walin SD - za duzy waste choc i tak juz duzy jest -.-.
Krytykujesz go a sam się nie znasz.
Trenic skile sorcem-MUhUAHUAHUA
jakby juz mial trenic to nie wiele mu to bicie ratów da
sorc powinen zadowalać się tym co samo wskoczy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.