--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Imię: Wolek Kafar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Great Fiction
Świat: Shanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 39
|
![]() Witam ! Dzisiaj planuje wyprwe na wiedzmy ! Ja jestem magiem na 17 poziomie z 23mlvl i idzie ze mną rycerz na 16 shielding 43. Damy rade wiedźmą ? Jakie czary są najskuteczniejsze ? Opłaca się ryzykować ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli knight ma 4 mlvl (a raczej nie ma) to spokojnie jak nie ma to moze byc problem bo ty go bedziesz musial uhac shielding duzo tu nie zmienia bo witchka z magi wali.
Co do czarow to dziala explo/sd/gfb wiec sam zdecyduj czego chcesz uzyc a wyprawa bez wiekszego sesnu bo z wiedzmy nic nie wypada ciekawego no ale dla zabawy zawsze mozna pojsc ![]() Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 06-08-2005 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł
po2-witch wali z magi to liczy sie skill ataku bardziej a przy takim shield to skill ataku widze ze nie jet zawspanialy Rób Jak chcesz{ale radze ci nie!!}bo loot i tak zawspanialy nie jest name:master manieczek profesja:sorc... lvl:12 mlvl:25 ![]() server:azura |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ostanio mojemu kumplowi Silver Dagger z witcha wypadl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() [quote=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł[quote]
Nie znasz sie = Zamknij się Sory za mały of top ale wkurza mnie wiara co sie u maga czepiają z magic levelem. Bez sensu jest stanie przzed depo lepiej iść klepać nawet raty bo zawsze troche expa sie zarobi - którego nigdy nei jest za mało oraz skile troche podszkoli - które i u sorca i tak sa niskie choć lepiej miec 25shieldingu niż 10. A co do tematu to dasz rade spoko -.- najlepiej żeby to najt ją zabił, a ty go tylko uhaj - jeśli bedzie konieczne. No evenualnie z gfb,explo walin SD - za duzy waste choc i tak juz duzy jest -.-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No pewnie ze dasz rade nie boj sie nic tylko caly czas biegnij za widzma i szybko wykonczysz stare pruchno.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Nie masz sie co bac ja knightem ze skillami 50/50 na 12 lvlu wzialem ja na solo wiec wy tym bardziej sobie poradzicie. Tylko jak juz bylo powiedzioane strata czasu i zycia.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jeżeli knight ma bp of uh to spokojnie bez problemu
![]() ![]()
Slaphider Sorcerer ![]() Level:1 ![]() Magic Level:0 The best monster:rat ![]() The best monster team:cave rat ![]() ![]() ![]() World:Saphira ![]() The best hit of magic:0 ![]() The best hit of weapons:7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() radzilbym ci doexpic do 26lvlu 30mlvlu i isc na guardy xD o jeszcze cos rycek niech potrenuje bo ja na 13lvlu mialem o niebo lepsze skille a prawie nie trenie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Esmersharr
Profesja: Knight
Gildia: Raiders of Rohan
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Zgadzam sie ze wszystkimy choć wątpię żeby trzeba było się leczyć czymś lepszym niż exura. Na witche sie nie poluje bo to bezsens. Lepiej iść na waszym miejscu na minoguardy.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() Możesz nawet solować... tylko uzyj mana shield i wal z gfb/sd
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() najlepiej jeśli twuj kolega knight bedzie ją tłuk
![]() ![]() ![]() Doul prain palk 20lvl carlin jamera 45 shilding 59 dist 49 fishing ![]() papa mmysle ze ci pomoge kolego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Dziekujamy za odswierzenie tematu 2.Lvl itd postaci daj do podpisu a nie pod posta 3.Hmm nie dziala na witcha wiec watpie zeby to ja "zalatwilo na amen" @Down Za to w twoich rekach powinien znalesc sie slownik -.- Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 11-08-2005 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Zalezy jak ma 4 mlvl iccie jak nie ma musial go uchac wrzystko w twoich renkach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Popieram przedówców : strata czasu i pieniędzy ale dla zabawy zawsze można iść
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
![]() |
![]() Niech jakiś modek skasuje tego posta, mój błąd
![]()
War, we don't speak any more on war....... Ostatnio edytowany przez snajper007 - 12-08-2005 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() [quote=Diuks][quote=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł
Cytuj:
Trenic skile sorcem-MUhUAHUAHUA jakby juz mial trenic to nie wiele mu to bicie ratów da sorc powinen zadowalać się tym co samo wskoczy
![]() |