![]() |
Siemniaki - komiks
Część 1#:
http://img158.imageshack.us/img158/7277/komiks18fm.png http://img158.imageshack.us/img158/3949/komiks28rb.png http://img158.imageshack.us/img158/5171/komiks37wt.png http://img158.imageshack.us/img158/2089/komiks44kq.png Uwaga!! Cenię pracę Shana i Limenu, więc to nie jest kategoria komisku pt: Potato Team. Edited by Iwan: Dopóki nie zmniejszysz obrazków/nie zrobisz miniaturek zostają linki. Cztery obrazki po 400kB wisieć nie będą. |
Za***iste... -.^
Wady: - nie smieszne - brzydkie -jest bardzo duzo lepszych komiksow Zalety: - widzialem juz gorsze Ocena 2.5/6 |
hmm, nic nadzwyczajnego zle tlo i brzydkie
tym razem ci nie wyszlo moze następnym razem bedize lepiej ps.tylko sie nie lam ;) |
Spoko nazwa xD "Siemniaki" LOL! Rotfl! ;)
|
mi tam sie podobało :P
ale następnym razem sie bardziej napracuj i wycieniuj :P P0Zdr0 |
To miłe, że mamy naśladowców.
Cytuj:
W dodatku, nie jest to śmieszne... Nie zrozumcie mnie źle, po prostu Lim i ja wpadliśmy na pomysł komiksu o ziemniakach, a tu już się sypią komiksy/prace o dokładnie takiej samej tematyce, wyraźnie odgapiane od nas. Kto by się nie wkur...ł? |
Człowieku, gdybyś włożył w to chociaż trochę pracy, trochę wysiłku, ale nieee...
|
Eeee...raczej słabe. Weź lepiej kontynuuj robienie itemów. Dobrze to Ci wychodziło ;) . Ten komiks zaś jest bez pomysłu...i nie śmieszny
|
Zalosc, kur.., zalosc... Prace Lima i Shan~ nie przypadaja mi do gustu ale cenie je ze wzgledu na oryginalnosc ale ty sie nie popisales, powiem wiecej, w moich oczach zblazniles {-.-}
|
Hmm... nie ma jak to pożyczać od kogoś pomysł...
Jedyna wadą jest brak zalet... o tyle ci powiem! |
Cytuj:
A jeśli chodzi o wykonanie, to z początku, zanim przeczytałam dalszą część postu nazwałabym to "parodią" cartofel's army. Brak tu tego specyficznego "kartoflanego" humoru, a w zamian pokazanie kartofli w bardzo "negatywny" sposób. Jeśli chodzi o samo wykonanie: cieniowanie liche, brak jakichkolowiek szczegółów poza postaciami. Nie mam nic więcej do dodania. Z poważaniem Eileen |
A mi bylo gupio, ze do Waszego tematu swoj komix o cartoflach walnalem... To przekracza pojecie...
|
@Eileen
Moja mania na punkcie kartofelków zaczęła się od pewnego odcinka DB gdzie były tkzw. "śpiewające kartofelki" ;d. Od tego czasu (dawno temu) robiłem e-maile takie jak kartofel_master itd.; kartofle są wszędzie! Nikt nie uchroni się przed manią śpiewających/tańczących/Bóg-wie-co-jeszcze ziemniaczków. Nie ma się co rozczulać, 11 latek zgapił topic Limenu i Shana i pomyślał, że też może być eful mastah. ;-)) @Topic Humor na poziomie przedszkola. Wykonanie? Jeszcze gorzej, takie rzeczy to rysują dzieci kiedy tata im kupi komputer na gwiazdkę, przyłóż się, ziemniaczki zamień na... hummmm... może na ogóreczki? Na cokolwiek, byleby nie było gołym okiem widoczne, że twoja wyobraźnia nie pracuje praktycznie wcale. Ocena to okrągłe 0. Bo i czemu miałbym wystawić większą? Przecież plusów się nie dopatrzyłem ("plus i minus" sialala). |
beton - nie wiecej nie dodam
|
Jeee
Misieq sade wkracza do akcji! Wysil sie na wieksza krytyke.. zjedz tak jak lubisz! I tak wiemy ze wszystko dla ciebie to beton wiec daj czadu ;) A tak powaznie... Popieram ;] |
No dobra, skoro wam sie nie podoba (pff :-P), to może dacie jakieś pomysły nie na treść ale na rasę postaći, i miejsce wydarzenia? Może zrobie komiks o Ufo?
|
lol.... i tutaj jest wlasnie problem! NIe w wymysleniu postaci, ale w fabule!
(off.. jak ktos chce mie zlapac na gg albo w wurmie to powiem ze przez czas blizej nieokreslony nieposiadam kompa z tymi programami :P) |
No właśnie zastanawiałem sie nad Ufoludkami : P. Może spróbuję, ale grafika będzie ta sama, no sorry ale komiks najprawdopodobniej będzie miał w sobie dużo żartów.
|
@topic
ROTFL! Doobreee... Naprawdę, powinieneś dostać baniaka na prośbę Shana i lima za zniesławienie... To się we łbie nie mieści. @up (Huo) Może mamy jeszcze myśleć za ciebie? Facet, zawaliłeś z jednego powodu - wymyśliłeś nieśmieszną, denną kalkę cartofel army limenu i Shanheavela. A teraz chcesz jeszcze, żebyśmy ci podsunęli na widelec pomysły... Było się konsultować wcześniej - wejść na IRC i popytać, a nie robić bezczelną zrzynkę cudzego pomysłu. Wczoraj mój znajomy popytał mnie, co można zmienić w jego (kiepskim zresztą) komiksie. Pogadaliśmy normalnie, na IRC wszedł, oberwał krytyką - i było git. A ty dałeś sobie strzelić kulkę w plecy na starcie swoimi "pracami". Blarrgh. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |