![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 1#:
http://img158.imageshack.us/img158/7277/komiks18fm.png http://img158.imageshack.us/img158/3949/komiks28rb.png http://img158.imageshack.us/img158/5171/komiks37wt.png http://img158.imageshack.us/img158/2089/komiks44kq.png Uwaga!! Cenię pracę Shana i Limenu, więc to nie jest kategoria komisku pt: Potato Team. Edited by Iwan: Dopóki nie zmniejszysz obrazków/nie zrobisz miniaturek zostają linki. Cztery obrazki po 400kB wisieć nie będą.
wystaw mi notkę ![]() ![]() PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Iwan - 01-09-2005 o 18:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Za***iste... -.^
Wady: - nie smieszne - brzydkie -jest bardzo duzo lepszych komiksow Zalety: - widzialem juz gorsze Ocena 2.5/6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Spoko nazwa xD "Siemniaki" LOL! Rotfl!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() mi tam sie podobało
![]() ale następnym razem sie bardziej napracuj i wycieniuj ![]() P0Zdr0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() To miłe, że mamy naśladowców.
Cytuj:
W dodatku, nie jest to śmieszne... Nie zrozumcie mnie źle, po prostu Lim i ja wpadliśmy na pomysł komiksu o ziemniakach, a tu już się sypią komiksy/prace o dokładnie takiej samej tematyce, wyraźnie odgapiane od nas. Kto by się nie wkur...ł? Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 01-09-2005 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Człowieku, gdybyś włożył w to chociaż trochę pracy, trochę wysiłku, ale nieee...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Eeee...raczej słabe. Weź lepiej kontynuuj robienie itemów. Dobrze to Ci wychodziło
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Zalosc, kur.., zalosc... Prace Lima i Shan~ nie przypadaja mi do gustu ale cenie je ze wzgledu na oryginalnosc ale ty sie nie popisales, powiem wiecej, w moich oczach zblazniles {-.-}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Hmm... nie ma jak to pożyczać od kogoś pomysł...
Jedyna wadą jest brak zalet... o tyle ci powiem!
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o wykonanie, to z początku, zanim przeczytałam dalszą część postu nazwałabym to "parodią" cartofel's army. Brak tu tego specyficznego "kartoflanego" humoru, a w zamian pokazanie kartofli w bardzo "negatywny" sposób. Jeśli chodzi o samo wykonanie: cieniowanie liche, brak jakichkolowiek szczegółów poza postaciami. Nie mam nic więcej do dodania. Z poważaniem Eileen Ostatnio edytowany przez Eileen - 02-09-2005 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() A mi bylo gupio, ze do Waszego tematu swoj komix o cartoflach walnalem... To przekracza pojecie...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Eileen
Moja mania na punkcie kartofelków zaczęła się od pewnego odcinka DB gdzie były tkzw. "śpiewające kartofelki" ;d. Od tego czasu (dawno temu) robiłem e-maile takie jak kartofel_master itd.; kartofle są wszędzie! Nikt nie uchroni się przed manią śpiewających/tańczących/Bóg-wie-co-jeszcze ziemniaczków. Nie ma się co rozczulać, 11 latek zgapił topic Limenu i Shana i pomyślał, że też może być eful mastah. ;-)) @Topic Humor na poziomie przedszkola. Wykonanie? Jeszcze gorzej, takie rzeczy to rysują dzieci kiedy tata im kupi komputer na gwiazdkę, przyłóż się, ziemniaczki zamień na... hummmm... może na ogóreczki? Na cokolwiek, byleby nie było gołym okiem widoczne, że twoja wyobraźnia nie pracuje praktycznie wcale. Ocena to okrągłe 0. Bo i czemu miałbym wystawić większą? Przecież plusów się nie dopatrzyłem ("plus i minus" sialala). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() beton - nie wiecej nie dodam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Jeee
Misieq sade wkracza do akcji! Wysil sie na wieksza krytyke.. zjedz tak jak lubisz! I tak wiemy ze wszystko dla ciebie to beton wiec daj czadu ![]() A tak powaznie... Popieram ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, skoro wam sie nie podoba (pff :-P), to może dacie jakieś pomysły nie na treść ale na rasę postaći, i miejsce wydarzenia? Może zrobie komiks o Ufo?
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() lol.... i tutaj jest wlasnie problem! NIe w wymysleniu postaci, ale w fabule!
(off.. jak ktos chce mie zlapac na gg albo w wurmie to powiem ze przez czas blizej nieokreslony nieposiadam kompa z tymi programami ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 02-09-2005 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie zastanawiałem sie nad Ufoludkami : P. Może spróbuję, ale grafika będzie ta sama, no sorry ale komiks najprawdopodobniej będzie miał w sobie dużo żartów.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
ROTFL! Doobreee... Naprawdę, powinieneś dostać baniaka na prośbę Shana i lima za zniesławienie... To się we łbie nie mieści. @up (Huo) Może mamy jeszcze myśleć za ciebie? Facet, zawaliłeś z jednego powodu - wymyśliłeś nieśmieszną, denną kalkę cartofel army limenu i Shanheavela. A teraz chcesz jeszcze, żebyśmy ci podsunęli na widelec pomysły... Było się konsultować wcześniej - wejść na IRC i popytać, a nie robić bezczelną zrzynkę cudzego pomysłu. Wczoraj mój znajomy popytał mnie, co można zmienić w jego (kiepskim zresztą) komiksie. Pogadaliśmy normalnie, na IRC wszedł, oberwał krytyką - i było git. A ty dałeś sobie strzelić kulkę w plecy na starcie swoimi "pracami". Blarrgh.