Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aurea War :S (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49298)

Neon the druid 05-09-2005 00:01

Aurea War :S

tutaj zamieszczam filmik z bitwy na Aureii : Zorros + WaWa vs Riders of Morag

http://rapidshare.de/files/4721298/B...rea_2.rec.html

zycze milego ogladania.

RocketS 05-09-2005 00:51

Poprostu zalosne... Liam jest nie do zabicia ;/ Molt dead -.- Zevs jest za***isty hahahah co on mial exhausetd minute czy co ? nieuhal sie wogole LOL! PLIX! Expic tylko umieja i cwaniakowac Rom wymiata !

Master Mind 05-09-2005 01:13

Litości ,fast 2 raz padł ,folari już nie gra a ludzie zorros padają jak muchy. Kończy sie pewna epoka na Aurerze...

Bongozzpl 05-09-2005 01:56

Zorros , wawa itp maja podobne lvl do roM ale ciagle na otwartej bitwie dostaja w dupe , nie wiem po co oni sie rozdzielaja zamiast walczyc all i obrac jeden cel to kazdy lata sam a Liam fraguje ;_)

Ps. Spodziewalem sie wiecej po fast'molcie,zevsie,i tootsach , a tu rogi :p.Moze nastapnym razem uda sie dla zorros cos sfragowac ;)

August 05-09-2005 08:41

Ładny filmik :D Liam nice pvp.

Solero 05-09-2005 12:23

Filmik naprawde może się podobać Liam wie kiedy trzeba uderzyć z SD lub UE heh B)

Raks Ninja 05-09-2005 15:11

hahahaha own3d! _/ RoM

max-draky 05-09-2005 15:58

Hehe

RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego to są Szwedzi i moim zdaniem są lepsi dla mnie niż Zorros którzy okradli już nie jednego z nas polaków i sami są polakami wstyd mi za nich :/ LIAM GREAT PVP 14:56 You see yourself. You are a knight. You are Little Duck of the Ankorna (Protected by Liam Darkcrosser). C 'ya pozdro Ninja family i ROM

Mauzes 05-09-2005 17:40

No i pewnie skończy się dla niektórych gra na Aurerze:P

Sting_Ninja 05-09-2005 20:49

War

ROm wymiata zaluje ze nie bylo mnei w domu podczas tej bitwy ale cuz bedzie pewnei nastepna wiec postaram sie byc wtedy w domu ;)

Polacy(zorros) nie lubia mnie i polakow ktorzy sa w romie ale cuz kto jest lepszy ten wygrywa :>

Ps:Zevs nie bij sie wiecej lepiej bo zawsze jak wychodzisz z chaty i lapiesz pz lcoka to padasz jak kaczka wiec jak chcesz stracic bp/eq to lepiej odrazu mi to daj^^

@max-draky Thx pozdro^^

...::Royal::... 05-09-2005 22:19

-.-

Prawda jest taka że RoM wymiata -.- Szkoda mi starych kumpli ale kiedyś była szansa na lepsze życie * :D Teraz mają nauczke na przyszłość.

Hail Aurea Ziom's Pozdro dla all Ninja i reszty załogi

Yours Royal ~ Danio :D

*Chodziło mi o atomówki (Powerpuff Girl) xD w tej wojnie jestem bez zdania

Pozdro dla Maji~ o Tobie zapomniałem skarbie :* :D

Sting_Ninja 05-09-2005 22:33

Royal :*

Pamietaj ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie na polakow nie mozna liczyc na tym servie wiec wiesz ze na mnie mozesz zawsze liczyc. Zawsze postaram sie pomoc.
Polacy umieja expic nabijac lvle bo 50% gra na 2 lub wiecej ownerach za to sa nie lubiani na Aurea. Szwedzi graja sami(wiekszosc) i widac tego efekty dla porownania przyklad Liam Darkcrosser (Teh roxX 1 owner) i Fast'molta (3 ownerow)

Hail Rom hail Liam

KozakxD 06-09-2005 01:02

Nice film GRatz
wejdz na moje fake'i plz:P
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49393:P

Hemp Gru 06-09-2005 17:19

Haha sting ninja jesteś największym frajerm na tym serwerze XDDD czemu ty sie nie pochwalisz swoimi 2 ownerami :> ?

Sting_Ninja 06-09-2005 18:59

HAHAHAH
Twoja stara to frajer

HAHAHAHA 2 ownerow? ty chyba nie wiesz co to znaczy zrobic samemu chara -.^ Jak bym mial 2 ownerow to bym juz grubo po 100 byl ^^

Cadonis 06-09-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky
RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego

A świstak siedzi? -.-
Dla przykładu, sytuacje z kilku ostatnich dni... (nicków nie podaję)
- Kumpel zmuszony do sprzedania swoich sdków po 2k za bp dla RoM'era
- Kumpel zmuszony do zapłacenia golden armem za to, że zaatakował jakiegoś skulla pod dp
- Kumpel zmuszany do zapłacenia bodajże 50k za nic, ot tak (zgadnijcie przez kogo)
- Kumpel zabity 2 razy bez żadnego powodu przez kilka osób z RoMu
itd., itp....
A co do wojny, to RoM wygrywa prawdopodobnie dlatego że do niektórych "polaczków" tam dotarło że zamiast działac na własną rękę powinni słuchać się lidera... odnosi skutek...

Aaa Sting... Lecther oczywiście też jest jedynym ownerem, nie? ...

Sting_Ninja 06-09-2005 20:07

Lecther hm szczerze to z nim nie gadam nie znam go na tyle zebym mogl to powiedziec^^ Moze ma ale wiem ze Liam Paco Rusikow i jeszcze pare high lvli (grala) gra sama.

Moze powiesz ze ja gram na 3 ownerach bo 2 to za malo co?^^

Btw ja nie bralem od nikogo sdkow nie bylem wtedy w romie ^
Zawsze mam reason chociaz najmniejszy ale mam a to wystarczy :p

Hail RYin xD

Ryin van Hellsing 06-09-2005 20:08

ahAUHauhAUHauhAUHauh Cadonis dzieki wyplulem ze smiechu przez ciebie zupe i zaraz narobie w gaty. jesli ktos maoberwac zawsze jest do tego reason a nie od tak . od tak to ja moge ci wycieczke krajoznawcza na rooka zafundowac jesli grasz tutaj ;)

Ryin van Hellsing 06-09-2005 20:15

and btw jesli nie wiesz kto gra i gadasz " ooo ty masz 79 lvl wiec musisz miec kilku ownerow !!! ban za acc share" wez mnie nie oslabiaj ok? nie moja wina ze najlepszym twoim charem byl 15 lvl knight czy na 2 ownerach 40 lvl palek ;) jesli nie wierzysz to looknij se na tibia.com date zalozenia acc mądralo....

Cadonis 06-09-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Moze powiesz ze ja gram na 3 ownerach bo 2 to za malo co?^^

Trudno powiedzieć czy to do mnie było bo bez cytowania piszesz :) Ale jeśli tak, to nie powiem... nie uważam że trzeba dzielić konto żeby mieć wysoki lvl -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ryin van hellsing
jesli ktos maoberwac zawsze jest do tego reason a nie od tak

Wiem. Ale po jaką cholerę mam pisać że powodem było to, że wspomniany kolega ma niższy lvl / mniej hp / nie jest w stanie się obronić, skoro to oczywiste? Zresztą, dla mnie takie coś NIE JEST powodem żeby kogokolwiek atakować... a jeśli twierdzisz że powód był inny, to może go podaj?
Btw, widzę że lubicie się nawzajem wyzywać... lol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.