![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elmbras
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() tutaj zamieszczam filmik z bitwy na Aureii : Zorros + WaWa vs Riders of Morag
http://rapidshare.de/files/4721298/B...rea_2.rec.html zycze milego ogladania.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu zalosne... Liam jest nie do zabicia ;/ Molt dead -.- Zevs jest za***isty hahahah co on mial exhausetd minute czy co ? nieuhal sie wogole LOL! PLIX! Expic tylko umieja i cwaniakowac Rom wymiata !
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Litości ,fast 2 raz padł ,folari już nie gra a ludzie zorros padają jak muchy. Kończy sie pewna epoka na Aurerze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zorros , wawa itp maja podobne lvl do roM ale ciagle na otwartej bitwie dostaja w dupe , nie wiem po co oni sie rozdzielaja zamiast walczyc all i obrac jeden cel to kazdy lata sam a Liam fraguje ;_)
Ps. Spodziewalem sie wiecej po fast'molcie,zevsie,i tootsach , a tu rogi ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Ładny filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Filmik naprawde może się podobać Liam wie kiedy trzeba uderzyć z SD lub UE heh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() hahahaha own3d! _/ RoM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|
![]() RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego to są Szwedzi i moim zdaniem są lepsi dla mnie niż Zorros którzy okradli już nie jednego z nas polaków i sami są polakami wstyd mi za nich :/ LIAM GREAT PVP 14:56 You see yourself. You are a knight. You are Little Duck of the Ankorna (Protected by Liam Darkcrosser). C 'ya pozdro Ninja family i ROM
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No i pewnie skończy się dla niektórych gra na Aurerze
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() ROm wymiata zaluje ze nie bylo mnei w domu podczas tej bitwy ale cuz bedzie pewnei nastepna wiec postaram sie byc wtedy w domu
![]() Polacy(zorros) nie lubia mnie i polakow ktorzy sa w romie ale cuz kto jest lepszy ten wygrywa :> Ps:Zevs nie bij sie wiecej lepiej bo zawsze jak wychodzisz z chaty i lapiesz pz lcoka to padasz jak kaczka wiec jak chcesz stracic bp/eq to lepiej odrazu mi to daj^^ @max-draky Thx pozdro^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wlkp.
Imię: Royal Ma'fess
Poziom: 70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Prawda jest taka że RoM wymiata -.- Szkoda mi starych kumpli ale kiedyś była szansa na lepsze życie *
![]() Hail Aurea Ziom's Pozdro dla all Ninja i reszty załogi Yours Royal ~ Danio ![]() *Chodziło mi o atomówki (Powerpuff Girl) xD w tej wojnie jestem bez zdania Pozdro dla Maji~ o Tobie zapomniałem skarbie :* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Royal :*
Pamietaj ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie na polakow nie mozna liczyc na tym servie wiec wiesz ze na mnie mozesz zawsze liczyc. Zawsze postaram sie pomoc. Polacy umieja expic nabijac lvle bo 50% gra na 2 lub wiecej ownerach za to sa nie lubiani na Aurea. Szwedzi graja sami(wiekszosc) i widac tego efekty dla porownania przyklad Liam Darkcrosser (Teh roxX 1 owner) i Fast'molta (3 ownerow) Hail Rom hail Liam |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: nie powiem:P
Profesja: Elder Druid
Gildia: ni mo:P
Świat: selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Haha sting ninja jesteś największym frajerm na tym serwerze XDDD czemu ty sie nie pochwalisz swoimi 2 ownerami :> ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAH
Twoja stara to frajer HAHAHAHA 2 ownerow? ty chyba nie wiesz co to znaczy zrobic samemu chara -.^ Jak bym mial 2 ownerow to bym juz grubo po 100 byl ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Dla przykładu, sytuacje z kilku ostatnich dni... (nicków nie podaję) - Kumpel zmuszony do sprzedania swoich sdków po 2k za bp dla RoM'era - Kumpel zmuszony do zapłacenia golden armem za to, że zaatakował jakiegoś skulla pod dp - Kumpel zmuszany do zapłacenia bodajże 50k za nic, ot tak (zgadnijcie przez kogo) - Kumpel zabity 2 razy bez żadnego powodu przez kilka osób z RoMu itd., itp.... A co do wojny, to RoM wygrywa prawdopodobnie dlatego że do niektórych "polaczków" tam dotarło że zamiast działac na własną rękę powinni słuchać się lidera... odnosi skutek... Aaa Sting... Lecther oczywiście też jest jedynym ownerem, nie? ...
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 06-09-2005 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lecther hm szczerze to z nim nie gadam nie znam go na tyle zebym mogl to powiedziec^^ Moze ma ale wiem ze Liam Paco Rusikow i jeszcze pare high lvli (grala) gra sama.
Moze powiesz ze ja gram na 3 ownerach bo 2 to za malo co?^^ Btw ja nie bralem od nikogo sdkow nie bylem wtedy w romie ^ Zawsze mam reason chociaz najmniejszy ale mam a to wystarczy ![]() Hail RYin xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Stan: Na emeryturze
Imię: Ryin van Hellsing
Gildia: Supreme Darkness
Poziom: 64
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() ahAUHauhAUHauhAUHauh Cadonis dzieki wyplulem ze smiechu przez ciebie zupe i zaraz narobie w gaty. jesli ktos maoberwac zawsze jest do tego reason a nie od tak . od tak to ja moge ci wycieczke krajoznawcza na rooka zafundowac jesli grasz tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Stan: Na emeryturze
Imię: Ryin van Hellsing
Gildia: Supreme Darkness
Poziom: 64
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() and btw jesli nie wiesz kto gra i gadasz " ooo ty masz 79 lvl wiec musisz miec kilku ownerow !!! ban za acc share" wez mnie nie oslabiaj ok? nie moja wina ze najlepszym twoim charem byl 15 lvl knight czy na 2 ownerach 40 lvl palek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Btw, widzę że lubicie się nawzajem wyzywać... lol
![]() |