![]() |
Czy podobają się wam nowe rangi?
Mi osobiście te rangi się nie podobają (dostanę upomnienie? :P ). Teraz mam Giermek a Super User brzmiało lepiej. Wogóle jakoś te rangi nie przypadły mi do gustu.
|
A mi się podobają ;) 8o
Ciekawostka: siedziały nad nimi aż 3 osoby! [pan Anonim], MatKus i Ja :) |
Te sa bardziej klimatyczne, ciezej jest miec dobra (chociaz, zalezy, co dla kogo znaczy dobra), poprzednie byly naciagane (potrojny as forum! dobrze, ze nie doszlismy do siedemnastokrotnego asa forum), tylko czemu modki przed 300 postami i po 300 postach maja taki sam tytul?
|
Cytuj:
Pozatym ciężko było coś dać... vc.Czrnoksiężnik? Czarodziejek? :) |
Ale z tym Giermkiem to troche przesadziliście. Powinien być naprzykład.... Powinno być coś innego. :P
|
Mi sie podobaja, tyle ze fajniej dla mnie brzmialo as forum niz mlody wojownik:P
|
Mi nietylko podobają się nowe rangi ale i całe "nowe" forum :)) Ale moją cudowną range zasłania to brzytkie upomnienie ;(
|
Mnie się te nowe rangi nie podobają X(
Ten "żak" jest poniżający X( X( X( X( X( Błagam, zmieńcie! ;( |
Cytuj:
Mam wrażenie że nie wiesz co to znaczy... |
Żak to był student w średniowieczu. Tak?
|
Heh w żaku nie ma nic poniżającego. Na poibudzie wydawana jest gazetka co się żak nazywa. Jeśli coś się wam nie podoba w żaku to równie dobrze może się nie podobać słowo juwenalia. A za takie herezje to za przeproszeniem wpierdol na uczelni można tylko zebrać.
|
Żak to student nie tylko w średniowieczy ale w ogóle. A co do rang to uwazam śą gorsze.
|
Mi się osobiscie podobają.
Może dlatego ze już jestem wojownikiem, ale miłe to jest. Tibia w gruncie rzeczy też ejst średniowieczna więc te rangi są jak najbardziej na miejscu. Brawa Dla Doba, MAtkusa i Anonima za te rangi |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw: rangi sa ok. w sumie to male piwo ale teraz sa lepsze od poprzednich, naturalnie. ps: i tak nie zakwestionujemy twojej propozycji :P |
ja tam wolałem stare rangi chociarz te są bardziej klimatyczne :D
|
:] IMHO to cała'modernizacja forum" wyszła na +. Rangi - te są klimatyczne i musze przyznac, że wqrzały mnie te usery, userki, usereczki, usery zaawansoane, super user'y i Bóg wie jeszcze jakie :)) Druga dobra zmaina to (wreszcie-nareszcie) wyodrębnienie filmów od zdjęć. No i w końcu te emotki :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
mi sie tam rangi podobaja - oddaja klimat Tibi, a forum jest o Tibi czyli wszystko ok.
|
Ja mam zastrzeżenia tylko do niektórych rang, ale ogólnie są lepsze. No i dobrze, że oddzielono filmy od zdjęć.
|
hehe wszytko sie zmienilo na lepsze - rangi sa spoko , nowe emotikony takze :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |