|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Mi osobiście te rangi się nie podobają (dostanę upomnienie?
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A mi się podobają
![]() ![]() Ciekawostka: siedziały nad nimi aż 3 osoby! [pan Anonim], MatKus i Ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Te sa bardziej klimatyczne, ciezej jest miec dobra (chociaz, zalezy, co dla kogo znaczy dobra), poprzednie byly naciagane (potrojny as forum! dobrze, ze nie doszlismy do siedemnastokrotnego asa forum), tylko czemu modki przed 300 postami i po 300 postach maja taki sam tytul?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Pozatym ciężko było coś dać... vc.Czrnoksiężnik? Czarodziejek? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
|
![]() Ale z tym Giermkiem to troche przesadziliście. Powinien być naprzykład.... Powinno być coś innego.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Mi sie podobaja, tyle ze fajniej dla mnie brzmialo as forum niz mlody wojownik
![]()
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mi nietylko podobają się nowe rangi ale i całe "nowe" forum
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Mnie się te nowe rangi nie podobają
![]() Ten "żak" jest poniżający ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Błagam, zmieńcie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Mam wrażenie że nie wiesz co to znaczy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
|
![]() Żak to był student w średniowieczu. Tak?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Heh w żaku nie ma nic poniżającego. Na poibudzie wydawana jest gazetka co się żak nazywa. Jeśli coś się wam nie podoba w żaku to równie dobrze może się nie podobać słowo juwenalia. A za takie herezje to za przeproszeniem wpierdol na uczelni można tylko zebrać.
![]() |
#12 |
Fallen Angel
|
![]() Żak to student nie tylko w średniowieczy ale w ogóle. A co do rang to uwazam śą gorsze.
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mi się osobiscie podobają.
Może dlatego ze już jestem wojownikiem, ale miłe to jest. Tibia w gruncie rzeczy też ejst średniowieczna więc te rangi są jak najbardziej na miejscu. Brawa Dla Doba, MAtkusa i Anonima za te rangi
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
btw: rangi sa ok. w sumie to male piwo ale teraz sa lepsze od poprzednich, naturalnie. ps: i tak nie zakwestionujemy twojej propozycji ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() ja tam wolałem stare rangi chociarz te są bardziej klimatyczne
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() mi sie tam rangi podobaja - oddaja klimat Tibi, a forum jest o Tibi czyli wszystko ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja mam zastrzeżenia tylko do niektórych rang, ale ogólnie są lepsze. No i dobrze, że oddzielono filmy od zdjęć.
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hehe wszytko sie zmienilo na lepsze - rangi sa spoko , nowe emotikony takze
![]() |
![]() |
![]() |