![]() |
Fałszywi Bohaterowie (niedoszli PK).
dziś w podziemiach pod carlin ja (lvl 10) spotkałem pana L. i panią G. L. powiedział: "food plz", ja: "not have"
i poszłem se. biłem buga a oni mi wyskakują z białymi czachami ?( i biją mnie ja zademonstrowałem mój słynny zwód ;) (juz 11 nie zawiódł) i uciekam do depo. wkrótce spotykam L. i pytam się: co to za pk-owanie :axeman: on: "ja pomyliły się imiona mi z kimś sorry chcesz coś" :baby: ja: "chce" (dał mi katanę i slder helmet ŚMIECI) ale cóż wybaczylem mu ,ale ja nikogo nie zatakowałem tym bardziej swego rodaka (niektórych straszę) :)) :axeman: i tacy są polacy na tibii POPRAWMY SWĄ KULTURĄ!!! NA TIBII REPREZENTUJEMY NIE TYLKO SIEBIE ALE TEŻ POLSKĘ!!! POKAŻMY ŻE NIE LETEŚMY GORSI OD NICH!!!:2handed: |
Miałem podobny przypadek wychodze sobie na maina z mojim 8 lvl paleadynem i ide bić expa przy okazji ćwicząc skile a tu wyskakuje PAN A. iz aczyna domnie szczelac (był ubrany na biało-czerwono)niestety nie zdołałem mu uciec pewien polak pomugł mi alenie chciał go zabic:(
dopiero brazylijczyk pomugł mi zemścićsię na nim:) w wyniku tego spotkania zrozumiałem że "polska solidarność" jest tylko przysłowiową solidarnością ale czeba zacisnąć zęby i niebrać z nich przykładu ale dzielnie prezentowac BIAŁO CZERWONE kolory. SORKI ZA BŁEDY ------------------------------------------------------------------------ Szcczawik Druid 15lvl 30 mlvl Lunara |
Ja raz jak się bawiłem w pk zabiłem Polaka i bardzo żałuję. Zapomniałem go zapytać. Innym razem zaatakowałem Polaka, ale kiedy się dowiedziałem, że to mój rodak, przeprosiłem, dałem jedzenie i odszukałem jego speary.
|
cd.
ja L. wybaczyłem ale jak spotkam G. to krucho z nim (więc uważaj panno G. X(
(nawiasem co tak mało postów z to temacik o Player Killed) ?( |
Mnie raz chciał zabić pk polak, ale gdy się dowiedział, że ja rodak to przestał :) Ja nikogo niezabijam, raz zabiłem pk, bo chciałem zobaczyć jak to jest, miałem póżniej problemy, ale i tak na dobre wyszlem ;) Polaków niezabijam napewno, raz mnie taki cfaniak wkurzył, bo graliśmy w piłke nożną i ja wygrałem 10/7, to on mnie zaczoł przezywać, wyzywać ... to się wkurzyłem i zostało mu około 40 hp, to on mnie przepraszał, potem darowałem mu, to on znowu i mnie wkurzył, znalazłem go i powiedziałem, że jak go kiedyś zobacze i będzie dalej tak podskakiwał, to zabije go ... i co się stał ... dalej tak pisał, a ja już niezwracałem na to uwagi, olałem go. Ale byłem wtedy nieźle wkurzony :))
Co na to poradzić ... że :baby: są głupi :] (są wyjątki) |
Mnie... no coz.... Polak zabil ... inny tez (Danuibia) dzisiaj jeden na azurze ukradł mi Loota(polak)... nie cierpie polaków na tibi (w wiekszosci) bo niestety ... tacy juz jesteśmy ze dla wiekosci z nas ta gra polega na:
- zabijaniu graczy - kradnięciu - spamowaniu - wyklinaniu wszystkich Ci ktorzy tak nie robią... przepraszam .. ale niestaty takich jak wy jest malutko... :( :( :( |
Ja byłem kilka razt zabity i nie patrzyli czy polak czy nie!! Jak pierwszy raz wszedlem ma maina to poszedlem na trole expic a tam, gosc na 11 levelu zavzol mnie atakowac ja do niego zeby mnie zostawil a on ze lubi bic ludzi i mnie zabil!! wtedy jeszcze mialem malo doswiadczenia w tibia ale jak ostatnio zabil mnie gosc to wszedlem moja drugą postacią i sie zemściłem!! tylko potem sam mialem przerąbane ale to juz jest nieważne!!
|
Moje zdanie:
Dzielac graczy na: Polacy i Nie-Polacy udowadniasz, ze jestes gorszym graczem RPG. Dziel graczy ze wzgledu na ich charakter, zachowanie, sposob bycia, nie ze wzgledu na ich narodowosc. To jest RPG - Role Playing Game. (podkreslam slowa ROLE i PLAYING - odgrywanie roli), wiec patrz, jak sie zachowuja POSTACIE, nie GRACZ, ktory nimi steruje, ani skad pochodzi. |
hej cd.
Dziś spotkałem G. i zacząłem pyskowac do niej ona (9lvl druid) zaatakowała więc se pomyślałem że jak chce wrócić na Rooka to prosze i biłem. prosiła zebym nie bił
ale zabiłem wróci na rooka jestem pewny (zostawiła runy łał)ale za dobre na mój magic level ;( NaRa ;) |
Polin: A widziales moze kiedys taki GRÓB w Carlin gdzie jest napisane (tłumacze na polski): Tu jest pochowana część RPG tej gry. No to tyle na odgrywaniu postaci ... a co do dzielenia na narodowosci przyzwyczailem sie z Dan00bi ... wojna Polska-Szwedzka ... przez długi czas(pewnie juz sie nie odzwyczaje)
|
wedlug mnie polacy to bardzo chamski naród. dzisiaj zabil mnie jeden i nie patrzyl na to że jestem polakiem. za to kilka razy nawet mass killerzy kiedy zaczynali mnie lac i poprosilem ich zeby przestali mnie bic i dalem im cos do jedzenia albo 10 gp poprosilem zeby przestali i nie lali wiecej ( zaden z nich nie byl polakiem ) dwoch nawet mnie uhnelo
|
Tak to juz jest ze spoko Polacy odchodza, a przychodza same n00by...
Coraz wiecej widze Polakow i z jednej strony to jest dobrze, ale z drugiej to zaraz zacznie Ci spamowac, thiefowac itp. POLACY NIE BADZMY N00BAMI!!! |
Jak już mówił Polin dzielenie narodowości typu polak- thief itp. jest złe bo to zależy od charakteru danej osoby a niejest tak że w polsce rodza się same chamy itp. , więc narzekanie że zabił nas polak jest... bezsensu.
Dlatego trzeba się wziąć do roboty , nabić lv i (jeśli dalej mamy żal do danej osoby) odpłacić się! (w końcu zemsta to rozkosz bogów ;) chyba nikt sobie jej nieodmówi). Więc do roboty! |
ja tez mialem raz smieszna probe zPKowania:swoim rycerzykiem huntowalem w amazon campie i zrobilem sie czerwony nagle podbiega 10lv sorc i oddaje 2 (slownie dwa)strzaly z HMMa. Nie spodziewal sie ze mialem zapas ihow..... 8) 8) nawet fajne runy mial:P
|
Ja miałem kilka takich sytuacji i jeszcze żadnego deda nie zaliczyłem :P. Pewnego razu trenowałem w podziemiach ab, aż tu nagle wyskoczył mi koleś i zaczął mnie lać, po minucie zobaczywszy że nic mi nie zadaje (miałem p-seta) zaczął przepraszać, a potem powiedział że miał hacka i się wkurzył...Zostawiłem go bo nie lubię pk :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |