Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-05-2004, 20:23   #1
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny Fałszywi Bohaterowie (niedoszli PK).

dziś w podziemiach pod carlin ja (lvl 10) spotkałem pana L. i panią G. L. powiedział: "food plz", ja: "not have"
i poszłem se. biłem buga a oni mi wyskakują z białymi czachami ?( i biją mnie ja zademonstrowałem mój słynny zwód (juz 11 nie zawiódł) i uciekam do depo. wkrótce spotykam L. i pytam się: co to za pk-owanie on: "ja pomyliły się imiona mi z kimś sorry chcesz coś" ja: "chce" (dał mi katanę i slder helmet ŚMIECI) ale cóż wybaczylem mu ,ale ja nikogo nie zatakowałem tym bardziej swego rodaka (niektórych straszę) ) i tacy są polacy na tibii

POPRAWMY SWĄ KULTURĄ!!! NA TIBII REPREZENTUJEMY NIE TYLKO SIEBIE ALE TEŻ POLSKĘ!!! POKAŻMY ŻE NIE LETEŚMY GORSI OD NICH!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-05-2004, 20:37   #2
Szczawix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2004

Wyślij wiadomość przez ICQ do Szczawix Szczawix ma numer GG 8070045 Adres Jabbera do Szczawix
Domyślny

Miałem podobny przypadek wychodze sobie na maina z mojim 8 lvl paleadynem i ide bić expa przy okazji ćwicząc skile a tu wyskakuje PAN A. iz aczyna domnie szczelac (był ubrany na biało-czerwono)niestety nie zdołałem mu uciec pewien polak pomugł mi alenie chciał go zabic
dopiero brazylijczyk pomugł mi zemścićsię na nim
w wyniku tego spotkania zrozumiałem że "polska solidarność" jest tylko przysłowiową solidarnością
ale czeba zacisnąć zęby i niebrać z nich przykładu ale dzielnie prezentowac BIAŁO CZERWONE kolory.
SORKI ZA BŁEDY
------------------------------------------------------------------------
Szcczawik Druid 15lvl 30 mlvl Lunara
stary 08-05-2004, 20:58   #3
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Ja raz jak się bawiłem w pk zabiłem Polaka i bardzo żałuję. Zapomniałem go zapytać. Innym razem zaatakowałem Polaka, ale kiedy się dowiedziałem, że to mój rodak, przeprosiłem, dałem jedzenie i odszukałem jego speary.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2004, 18:19   #4
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny cd.

ja L. wybaczyłem ale jak spotkam G. to krucho z nim (więc uważaj panno G.

(nawiasem co tak mało postów z to temacik o Player Killed) ?(
stary 09-05-2004, 18:25   #5
inko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2004

inko ma numer GG 1939080
Domyślny

Mnie raz chciał zabić pk polak, ale gdy się dowiedział, że ja rodak to przestał Ja nikogo niezabijam, raz zabiłem pk, bo chciałem zobaczyć jak to jest, miałem póżniej problemy, ale i tak na dobre wyszlem Polaków niezabijam napewno, raz mnie taki cfaniak wkurzył, bo graliśmy w piłke nożną i ja wygrałem 10/7, to on mnie zaczoł przezywać, wyzywać ... to się wkurzyłem i zostało mu około 40 hp, to on mnie przepraszał, potem darowałem mu, to on znowu i mnie wkurzył, znalazłem go i powiedziałem, że jak go kiedyś zobacze i będzie dalej tak podskakiwał, to zabije go ... i co się stał ... dalej tak pisał, a ja już niezwracałem na to uwagi, olałem go. Ale byłem wtedy nieźle wkurzony )
Co na to poradzić ... że są głupi (są wyjątki)
inko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2004, 18:50   #6
Lucznik Swiatla
Użytkownik Forum

Lucznik Swiatla's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów

Lucznik Swiatla ma numer GG 1287085
Domyślny

Mnie... no coz.... Polak zabil ... inny tez (Danuibia) dzisiaj jeden na azurze ukradł mi Loota(polak)... nie cierpie polaków na tibi (w wiekszosci) bo niestety ... tacy juz jesteśmy ze dla wiekosci z nas ta gra polega na:
- zabijaniu graczy
- kradnięciu
- spamowaniu
- wyklinaniu wszystkich

Ci ktorzy tak nie robią... przepraszam .. ale niestaty takich jak wy jest malutko...
Lucznik Swiatla jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2004, 19:53   #7
Sadek1987
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 05 2004

Domyślny

Ja byłem kilka razt zabity i nie patrzyli czy polak czy nie!! Jak pierwszy raz wszedlem ma maina to poszedlem na trole expic a tam, gosc na 11 levelu zavzol mnie atakowac ja do niego zeby mnie zostawil a on ze lubi bic ludzi i mnie zabil!! wtedy jeszcze mialem malo doswiadczenia w tibia ale jak ostatnio zabil mnie gosc to wszedlem moja drugą postacią i sie zemściłem!! tylko potem sam mialem przerąbane ale to juz jest nieważne!!
Sadek1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2004, 01:56   #8
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Moje zdanie:
Dzielac graczy na: Polacy i Nie-Polacy udowadniasz, ze jestes gorszym graczem RPG. Dziel graczy ze wzgledu na ich charakter, zachowanie, sposob bycia, nie ze wzgledu na ich narodowosc.
To jest RPG - Role Playing Game. (podkreslam slowa ROLE i PLAYING - odgrywanie roli), wiec patrz, jak sie zachowuja POSTACIE, nie GRACZ, ktory nimi steruje, ani skad pochodzi.
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2004, 16:38   #9
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Domyślny hej cd.

Dziś spotkałem G. i zacząłem pyskowac do niej ona (9lvl druid) zaatakowała więc se pomyślałem że jak chce wrócić na Rooka to prosze i biłem. prosiła zebym nie bił
ale zabiłem

wróci na rooka jestem pewny (zostawiła runy łał)ale za dobre na mój magic level

NaRa
stary 10-05-2004, 23:22   #10
Lucznik Swiatla
Użytkownik Forum

Lucznik Swiatla's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów

Lucznik Swiatla ma numer GG 1287085
Domyślny

Polin: A widziales moze kiedys taki GRÓB w Carlin gdzie jest napisane (tłumacze na polski): Tu jest pochowana część RPG tej gry. No to tyle na odgrywaniu postaci ... a co do dzielenia na narodowosci przyzwyczailem sie z Dan00bi ... wojna Polska-Szwedzka ... przez długi czas(pewnie juz sie nie odzwyczaje)
Lucznik Swiatla jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2004, 20:35   #11
vepsik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

wedlug mnie polacy to bardzo chamski naród. dzisiaj zabil mnie jeden i nie patrzyl na to że jestem polakiem. za to kilka razy nawet mass killerzy kiedy zaczynali mnie lac i poprosilem ich zeby przestali mnie bic i dalem im cos do jedzenia albo 10 gp poprosilem zeby przestali i nie lali wiecej ( zaden z nich nie byl polakiem ) dwoch nawet mnie uhnelo
vepsik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2004, 15:18   #12
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Tak to juz jest ze spoko Polacy odchodza, a przychodza same n00by...
Coraz wiecej widze Polakow i z jednej strony to jest dobrze, ale z drugiej to zaraz zacznie Ci spamowac, thiefowac itp.

POLACY NIE BADZMY N00BAMI!!!

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2004, 17:22   #13
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Jak już mówił Polin dzielenie narodowości typu polak- thief itp. jest złe bo to zależy od charakteru danej osoby a niejest tak że w polsce rodza się same chamy itp. , więc narzekanie że zabił nas polak jest... bezsensu.
Dlatego trzeba się wziąć do roboty , nabić lv i (jeśli dalej mamy żal do danej osoby) odpłacić się! (w końcu zemsta to rozkosz bogów chyba nikt sobie jej nieodmówi).

Więc do roboty!
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2004, 23:22   #14
Arbi
Użytkownik forum

Arbi's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: 400-tysięczna wieś z tramwajami

Domyślny

ja tez mialem raz smieszna probe zPKowania:swoim rycerzykiem huntowalem w amazon campie i zrobilem sie czerwony nagle podbiega 10lv sorc i oddaje 2 (slownie dwa)strzaly z HMMa. Nie spodziewal sie ze mialem zapas ihow..... 8) 8) nawet fajne runy mial
Arbi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2004, 23:32   #15
Sir Devilaz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 03 2004

Sir Devilaz ma numer GG 6839107
Domyślny

Ja miałem kilka takich sytuacji i jeszcze żadnego deda nie zaliczyłem . Pewnego razu trenowałem w podziemiach ab, aż tu nagle wyskoczył mi koleś i zaczął mnie lać, po minucie zobaczywszy że nic mi nie zadaje (miałem p-seta) zaczął przepraszać, a potem powiedział że miał hacka i się wkurzył...Zostawiłem go bo nie lubię pk
Sir Devilaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania