![]() |
outfit
Szukałem, może tylko nie znalazłem, możę nie ma.
Czy jest program do kolorowania outfitów? Nie chodzi mi o jakiś photoshop itp. tylko o program stowrzony specjlnie po to, aby pokolorować oufity. Bo wycinanie postaci z gry jest, troszkę żmudne. A z outfita stojącego na idącego nie umiem przerobić:/ Jak było, to temat do kasacji, proszę o reporta natychmiastowego. I PW z linkiem:D |
Myśle że nie ma takowego...specjalnie do kolorowanie outfitów... jestem przekonany lecz mozliwe, że się myle?;) a jakby był to napewno by mi sie przydał ^^
pozdrawiam |
Ależ oczywiście że... Nie ma.
Temat do kasacji. |
@up
Czemu odrazu do kasacji? -.- Potem się ktoś spyta to będziecie gadać "było! szukaj!". Czego szukać jak wszystko kasować chcecie? @topic O ile wiem to nie ma takiego programu, chociaż nie było by trudno go zrobić. Nie byłoby trudno, ale troche żmudnie :P Może więc gdzieś w odmętach internetu znajdziesz taki programik... |
@up:
Ale Modkowie itak blokują, a to można sprawdzić. A w dodatku wkurza X( mnie już ta ciągła prośba o więcej, już założenie temtau pomoc dla noobów Fake'owców to był szczyt. Niedługo tworzenie Fake'ów to będzie klikanie w programach, a nie żmudna praca, która przynosi wielką satysfakcje :cup: |
Nie wiem, ja tam sie przekolorowywaniem nie bawie, ale mu jakoś spróbuje pomóc.
Czytałem w pomocy dla newbiów faków .. że Irfanview może temu podziała ? Spróbuj ... Kiedyś go urzywałem do save'owania jako PNG i JPG :) ale nigdy do niczego wiecej ;) ... Irfan View albo Irfanview ! |
@up
Właśnie też to przeczytałem i teraz staram sie właśnie nim pobawić EDIT: Chyba już wiem jak to działa... EDIT2: Po chwili zabawy: http://img492.imageshack.us/img492/3623/outfit45qv.png Nie wiem czy najlepsze ale coś wyszło... |
w tym programie ani rusz ;/
|
Spox.
Cytuj:
|
heh no to ja próbuje dalej cos zrobić :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |