|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Szukałem, może tylko nie znalazłem, możę nie ma.
Czy jest program do kolorowania outfitów? Nie chodzi mi o jakiś photoshop itp. tylko o program stowrzony specjlnie po to, aby pokolorować oufity. Bo wycinanie postaci z gry jest, troszkę żmudne. A z outfita stojącego na idącego nie umiem przerobić:/ Jak było, to temat do kasacji, proszę o reporta natychmiastowego. I PW z linkiem ![]() Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 30-10-2005 o 20:17. Powód: błąd;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myśle że nie ma takowego...specjalnie do kolorowanie outfitów... jestem przekonany lecz mozliwe, że się myle?
![]() pozdrawiam
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ależ oczywiście że... Nie ma.
Temat do kasacji.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
Czemu odrazu do kasacji? -.- Potem się ktoś spyta to będziecie gadać "było! szukaj!". Czego szukać jak wszystko kasować chcecie? @topic O ile wiem to nie ma takiego programu, chociaż nie było by trudno go zrobić. Nie byłoby trudno, ale troche żmudnie ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Ale Modkowie itak blokują, a to można sprawdzić. A w dodatku wkurza ![]() Niedługo tworzenie Fake'ów to będzie klikanie w programach, a nie żmudna praca, która przynosi wielką satysfakcje ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nie wiem, ja tam sie przekolorowywaniem nie bawie, ale mu jakoś spróbuje pomóc.
Czytałem w pomocy dla newbiów faków .. że Irfanview może temu podziała ? Spróbuj ... Kiedyś go urzywałem do save'owania jako PNG i JPG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @up
Właśnie też to przeczytałem i teraz staram sie właśnie nim pobawić EDIT: Chyba już wiem jak to działa... EDIT2: Po chwili zabawy: ![]() Nie wiem czy najlepsze ale coś wyszło... Ostatnio edytowany przez Danuneko - 31-10-2005 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum