![]() |
I ch... kamien ci w plecy :P
zastanawia mnie jedna zecz zauwazylem ze kamieniami da sie anwet dosc dobrze bic a nawet przy odpowiedniej ilosci trenowac, mam pytanko skad moge wziasc jeszcze kamienie oprucz ze stone golemów i z goblinów niema anie jednego ani drugiego w dużych ilościach przynajmniej ja nieznam zadnych rozsadnych ilości goblinów, jezeli mozecie powiedzcie mi dgzie moge znaleź najlepiej hordy goblinów??? i kamieni plxxxxxx me noob me need help (joke)
|
Hmmm
npc raczej niesprzedaje zaden....... moze sprubuj kupic od graczy ? ;)
|
Moje zdanie o kamieniach: Dobrze, wala, ale ciezkie (jeden to 3,6 oz) Lepiej wziac te 6 spearow do treningu i podnosic je. Gobliny, to glownie goblin hills i poludniowo zachodnia czesc Edron.
|
Cytuj:
|
mozesz kupic ale po co??zamiast bic jakimis nedznymi kamieniami zakladasz speary i bijesz!!a co do podnoszenia spearow czy Tasker jest zabroniony i mozna za niego dostac bana??
8) |
U elfa Irea na polnocy Ab'dendriel mozesz rowniez qpic throwing stary. Nie pamietam dokladnie ale moze u Shanara chyba mozna kupic small stones.
|
Nie mam pojęcia moze ktorys gracz ci sprzeda.Gobliny to dobre zrudlo kamieni a jak juz jestes zdesperowany to lepiej wal ze spirow.
|
Ja jak zabije kilka goblinów biore kamienie i sobie z nudów w niego w roty rzucam tak mi dist o 2 podskoczył:)
|
Cytuj:
|
A co to jestv Tasker??(
|
Cytuj:
Record your mouse and keyboard actions and play them back at the speed you desire. OS: Windows (all) File Size: 625K License: Free to try, $20 to buy Tasker - nagrywa sygnały wprowadzane z klawy i myszy po czym odtwarza je dowolna ilośc razy. Innymi słowy jest to macro a stosowanie ich jest zabronione przez CIP team. :P Bajdełej, kamienie czasem leżą na ziemi. Widywalem je np na Foldzie. |
kamienie są na bagnach koło weno 8o (many i resp co godzine) :P :P :P :P :P :P
|
Na securze moge sprzedać 20+sztuk.
Nick Eldian gg:4520925 |
Nie bardzo rozumiem?Czy walka kamieniami jest dla zabawy,czy szybciej rosną skille niz przy spearach? 8) Jesli dobrze pamietam to sa kamienie duże i małe.
|
Pamiętam że kiedyś tak samo się ze snow balli nawalało jak były powszechnie znane... (teraz jest ich strasznie mało i kosztują majątek za SZTUKĘ X( )
|
chcesz kamienie? zapierdzielaj na Banute:lucznik:
|
archeolog...
|
Jezeli Chcesz kamieni to tylko i wylocznie na Edron- hardy Gobców a kamienie leca najszybciej niz w jakim kolwiek miejscu w tibii ;d Tylko trza miec pa ;d
|
Cytuj:
|
Omg ludzie ze wam chce sie po takich starych tematach lazic
AAA arhegollolk:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |