![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() zastanawia mnie jedna zecz zauwazylem ze kamieniami da sie anwet dosc dobrze bic a nawet przy odpowiedniej ilosci trenowac, mam pytanko skad moge wziasc jeszcze kamienie oprucz ze stone golemów i z goblinów niema anie jednego ani drugiego w dużych ilościach przynajmniej ja nieznam zadnych rozsadnych ilości goblinów, jezeli mozecie powiedzcie mi dgzie moge znaleź najlepiej hordy goblinów??? i kamieni plxxxxxx me noob me need help (joke)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() npc raczej niesprzedaje zaden....... moze sprubuj kupic od graczy ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Moje zdanie o kamieniach: Dobrze, wala, ale ciezkie (jeden to 3,6 oz) Lepiej wziac te 6 spearow do treningu i podnosic je. Gobliny, to glownie goblin hills i poludniowo zachodnia czesc Edron.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() mozesz kupic ale po co??zamiast bic jakimis nedznymi kamieniami zakladasz speary i bijesz!!a co do podnoszenia spearow czy Tasker jest zabroniony i mozna za niego dostac bana??
8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() U elfa Irea na polnocy Ab'dendriel mozesz rowniez qpic throwing stary. Nie pamietam dokladnie ale moze u Shanara chyba mozna kupic small stones.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie mam pojęcia moze ktorys gracz ci sprzeda.Gobliny to dobre zrudlo kamieni a jak juz jestes zdesperowany to lepiej wal ze spirow.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ja jak zabije kilka goblinów biore kamienie i sobie z nudów w niego w roty rzucam tak mi dist o 2 podskoczył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() A co to jestv Tasker??(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
Record your mouse and keyboard actions and play them back at the speed you desire. OS: Windows (all) File Size: 625K License: Free to try, $20 to buy Tasker - nagrywa sygnały wprowadzane z klawy i myszy po czym odtwarza je dowolna ilośc razy. Innymi słowy jest to macro a stosowanie ich jest zabronione przez CIP team. ![]() Bajdełej, kamienie czasem leżą na ziemi. Widywalem je np na Foldzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() kamienie są na bagnach koło weno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Na securze moge sprzedać 20+sztuk.
Nick Eldian gg:4520925
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Nie bardzo rozumiem?Czy walka kamieniami jest dla zabawy,czy szybciej rosną skille niz przy spearach? 8) Jesli dobrze pamietam to sa kamienie duże i małe.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() Pamiętam że kiedyś tak samo się ze snow balli nawalało jak były powszechnie znane... (teraz jest ich strasznie mało i kosztują majątek za SZTUKĘ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Jezeli Chcesz kamieni to tylko i wylocznie na Edron- hardy Gobców a kamienie leca najszybciej niz w jakim kolwiek miejscu w tibii ;d Tylko trza miec pa ;d
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |