![]() |
Czy Dedy na stroce znkajom??
Mam takie pytanko właśnie bo dzisiaj niestety zaliczyłem pierwszego deda moim charem przez rombanego PK!!! X(
Ale to jest troche głupie, że za każdą śmiercią masz nasrane w papierach... @Fanfi: A mniejwięcej po jakim czasie?? :rolleyes: |
Po pewnym czasie info o smiercaiach znika.
|
Po trzech miesiącach
|
Ale przez te 3 miesiące nie możesz miec nowego deada aby stare znikły z kartoteki.
|
@ Berials
Mozna looknij do moich zaliczylam w obecnych 4 miechach 3 deady i looknij do moich papierow Aneczki Najukochanszej |
hmm... Dedy jeszcze znikaja jak masz ponad10 np. Masz 10 dedow w krotkim czasie (nie wiecej niz 3 miechy) i jak dostaniesz 11 to ten pierwszy (co miales najwczesniej) znika z listy...Wniosek? na liscie max 10 dedow ;]
|
Szkoda że nikt nie zobaczy moich fayowych 87 deadów np.
"Killed on Level 6 by poison" (ciekawość, co po wypiciu daje slime :D) "Killed on Level 14 by dragon" (ciekawość, czy napis: "Look out for a dragon" czy coś w tym stylu to prawda) "Killed on Level 8 by a giant spider" (no comment). Zdaję sobie sprawę że nikt nie uwierzy, ile miałem deadów - looknijcie sobie na tendencję spadkową LVLi mojej postaci (dzisiaj swiezo zrookowana :baby:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |