|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Mam takie pytanko właśnie bo dzisiaj niestety zaliczyłem pierwszego deda moim charem przez rombanego PK!!!
![]() Ale to jest troche głupie, że za każdą śmiercią masz nasrane w papierach... @Fanfi: A mniejwięcej po jakim czasie?? :rolleyes: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Po pewnym czasie info o smiercaiach znika.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Po trzech miesiącach
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Ale przez te 3 miesiące nie możesz miec nowego deada aby stare znikły z kartoteki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() @ Berials
Mozna looknij do moich zaliczylam w obecnych 4 miechach 3 deady i looknij do moich papierow Aneczki Najukochanszej |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() hmm... Dedy jeszcze znikaja jak masz ponad10 np. Masz 10 dedow w krotkim czasie (nie wiecej niz 3 miechy) i jak dostaniesz 11 to ten pierwszy (co miales najwczesniej) znika z listy...Wniosek? na liscie max 10 dedow ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Szkoda że nikt nie zobaczy moich fayowych 87 deadów np.
"Killed on Level 6 by poison" (ciekawość, co po wypiciu daje slime ![]() "Killed on Level 14 by dragon" (ciekawość, czy napis: "Look out for a dragon" czy coś w tym stylu to prawda) "Killed on Level 8 by a giant spider" (no comment). Zdaję sobie sprawę że nikt nie uwierzy, ile miałem deadów - looknijcie sobie na tendencję spadkową LVLi mojej postaci (dzisiaj swiezo zrookowana ![]()