![]() |
Filmy WytwÓrni "gacek" Zajrzyj I OceŃ NieporzaŁujesz.
PODOBAŁY SIĘ FILMY? CHCESZ WIĘCEJ? ZAPRASZAMY NA NASZE FORUM www.gacek.forumer.pl TU ZNAJDZIECIE WSZYSTKIE NASZE DZIEŁA I NIE TYLKO.
http://rapidshare.de/files/10179366/Film_30_.3gp.html -Dom terroru http://rapidshare.de/files/10179401/Film_31_.3gp.html -zakład psychiatryczny http://rapidshare.de/files/10179444/Film_33_.3gp.html -X-men VS Jaggernaut filmy należy odtwarzaĆ programem Quick Time Player lub innym programem obsługującym pliki 3gp. Dom Terroru - film opowiada o panu Zdzichu, który został zaproszony do domu terroru przez pana Jurka który okazał się być Szalonym Nurkowcem a jego pupile są bardzo głodne. Zakład Psychiatryczny - film opowiada o znudzonym swoją pracą w zakładzie psychiatryczym panie Johnnym Billicku który patrzy po raz ostatni na swoich podopopiecznych. X-men VS Jaggernaut - film opowiada o dzielnym Nightcrawlerze i Wolverinie którzy próbują pokonać Jaggernauta, niestety na próżne. Na szczęście przybywa doktor Charles Xavier. Życzymy miłego oglądania i szczęśliwego nowego roku!!!! UWAGA Wrzócam tu inne filmiki Studia Filmowego : "Gacek" Filmy Studia Filmowego "Gacek": "Parodia" Star Warsów: Epizod 1: Mroczne Widmo Epizod 2: Atak Klonów Epizod 3: Zemsta Sithów Epizod 4: Nowa Nadzieja Epizod 6: Powrót Jedi filmiki ważą max 1,5MB i były robione z komórki. Do odtwarzania filmów potrzebny jest program Quick Time lub coś co odtwarza 3GP A TU ZAMIESZCZAM LINK DO QUICK TIME http://www.cda.pl/programy/pafiledb....ownload&id=123 -------------------------------------------------------------------------------- Ludzie JeŻeli ObejŻeliŚcie Plax O Komenty Po 2 ProsiŁbym AbyŚcie Dawali Swoje Propozycje FilmÓw My Na Rzyczenie Postaramy SiĘ Je Wykonać A Takrze NicK Osoby ,ktÓra Go ZaroponowaŁa Wymienić Na Podpisie Bo Trudno O PomysŁy A Wasza TwÓrczoŚć Jest Szeroka @edit Starajcie się aby pomysły były śmieszne oczywiście równiesz z chenciom posłuchamy i tych innego typu ale najwienkszą przyjemnością jest krencenie czegoś komicznego ,śmiesznego. |
Lol
co to jest to 3gp?? jak sciagniecie to mowcie bo jakos nie chce mi sie sciagac
|
3gp to rozszerzenie, inaczej format pliku jak ***** .avi i inne tylko że ten otwiera tylko Quick Time Player.
|
NIetylko som jeszcze inne.
|
Buhahahaha !!! Stary dawno się tak nei uśmiałem :D nie no najlepszy to był zakład psychiatyczny. POLECAM OBEJRZEĆ !!!
|
po 1.Kretyni xD
po 2.Kretyni po 3.Dom psychiatryczny the best |
hahaha ale psychole, koles w psychiatryku mial niezly orgazm xD, reszta filmow tez fajowa omg ;D
|
Cytuj:
|
.UWAGA : MATKOW21 NIE ZOSTAŁ ZBANOWANY Z POWODU STRONY OBRAZIŁ ON MODERATORA. STRONA JEST JAK NAJBARDZIEJ CZYSTA WIĘC PROSZE SIĘ NIE ZNIECHĘCAĆ TYLKO ODWIEDZAĆ I REJESTROWAĆ SIĘ ZYCZE MIŁEJ ZABAWY :)
|
trzeba nakrecic nowe filmiki bo ludziom sie podoba :P
|
Tylko u kogoś musi być wolna chata, bo na dworze źle się kręci.
|
Jeżeli będzie pozytywna opinia u ludzi to będzie się kręciĆ
Zamieszcze niedługo link do quick tima tylko znajde w necie bez wirusa. |
Na tych waszych filmikach g*wn* słychać. Zróbcie coś z dźwiękiem, oki?
|
Tak to jest jak się uszy odśnieżarką czyści
|
dla mnie film do dupy... najwiekszy syf jaki kiedykolwiek widzialem... rozumiem ze sobie jaja chcecie porobić, ale jakos WOGÓLE mnie to nie bawi... :|
|
wowowowowowow a czy ktoś mówił żę tobie ma się podobaĆ??Fillmy som jakie som jednym się mogom spodowaĆ 2 nie my chcieliśmy tylko pokazaĆ jak bawiliśmy się w sylwka.Niechce ci zjezdzac bo nie ma po co masz prawo wyrazic swojom opinie ja dostalem juz swoje punkty ostrzerzenia i uwazam ze nieslusznie.Nawet pewnie niezcziles o co chodzilo bo nie masz humoru wienc dzienkuje ci za komenta.A jak nakrecisz lepsze to powiec ja obejze i tez pobawie sie w znajca filmowego zapodaj cos fifi czy jak ci tam.:)
|
Filthy spórz na poprzednie posty ludzi którym się podobało i pomyśl czy nie jesteś "inny".
|
Pomyślałem że przydałoby się powiedzieć kto kogo gra w tych filmach, a więc po kolei:
Dom Terroru: Pan Zdzichu - Matkow21 Szalony Nurkowiec (Pan Jurek) - Szalony Nurkowiec Małpeczka - Małpeczka :D Mumia - Xameleon Zakład Psychiatryczny: Właściciel - Matkow21 Świr 1 Pan Złota Rączka - Xameleon Świr 2 Hitler - Małpeczka Świr 3 Pan Orgazm - Szalony Nurkowiec X-men VS Jaggernaut: Nightcrawler - Xameleon Wolverine - Małpeczka Jaggernaut - Szalony Nurkowiec Dr. Charles Xavier - Matkow21 |
FILMY MAJĄ GŁOS! powtarzam odtwarzać je quick time i bedzie głos ten quick time spakowany zajmuje 18 mega bardzo łatwo go ściągnąć chyba , że ktoś jest zacofany i nieumie tego zrobić....
|
Spytam z ciekawości, mieliście jakiś scenariusz :> ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |