![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() PODOBAŁY SIĘ FILMY? CHCESZ WIĘCEJ? ZAPRASZAMY NA NASZE FORUM www.gacek.forumer.pl TU ZNAJDZIECIE WSZYSTKIE NASZE DZIEŁA I NIE TYLKO.
http://rapidshare.de/files/10179366/Film_30_.3gp.html -Dom terroru http://rapidshare.de/files/10179401/Film_31_.3gp.html -zakład psychiatryczny http://rapidshare.de/files/10179444/Film_33_.3gp.html -X-men VS Jaggernaut filmy należy odtwarzaĆ programem Quick Time Player lub innym programem obsługującym pliki 3gp. Dom Terroru - film opowiada o panu Zdzichu, który został zaproszony do domu terroru przez pana Jurka który okazał się być Szalonym Nurkowcem a jego pupile są bardzo głodne. Zakład Psychiatryczny - film opowiada o znudzonym swoją pracą w zakładzie psychiatryczym panie Johnnym Billicku który patrzy po raz ostatni na swoich podopopiecznych. X-men VS Jaggernaut - film opowiada o dzielnym Nightcrawlerze i Wolverinie którzy próbują pokonać Jaggernauta, niestety na próżne. Na szczęście przybywa doktor Charles Xavier. Życzymy miłego oglądania i szczęśliwego nowego roku!!!! UWAGA Wrzócam tu inne filmiki Studia Filmowego : "Gacek" Filmy Studia Filmowego "Gacek": "Parodia" Star Warsów: Epizod 1: Mroczne Widmo Epizod 2: Atak Klonów Epizod 3: Zemsta Sithów Epizod 4: Nowa Nadzieja Epizod 6: Powrót Jedi filmiki ważą max 1,5MB i były robione z komórki. Do odtwarzania filmów potrzebny jest program Quick Time lub coś co odtwarza 3GP A TU ZAMIESZCZAM LINK DO QUICK TIME http://www.cda.pl/programy/pafiledb....ownload&id=123 -------------------------------------------------------------------------------- Ludzie JeŻeli ObejŻeliŚcie Plax O Komenty Po 2 ProsiŁbym AbyŚcie Dawali Swoje Propozycje FilmÓw My Na Rzyczenie Postaramy SiĘ Je Wykonać A Takrze NicK Osoby ,ktÓra Go ZaroponowaŁa Wymienić Na Podpisie Bo Trudno O PomysŁy A Wasza TwÓrczoŚć Jest Szeroka @edit Starajcie się aby pomysły były śmieszne oczywiście równiesz z chenciom posłuchamy i tych innego typu ale najwienkszą przyjemnością jest krencenie czegoś komicznego ,śmiesznego.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas Ostatnio edytowany przez matkow21 - 06-01-2006 o 20:34. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() co to jest to 3gp?? jak sciagniecie to mowcie bo jakos nie chce mi sie sciagac
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() 3gp to rozszerzenie, inaczej format pliku jak ***** .avi i inne tylko że ten otwiera tylko Quick Time Player.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIetylko som jeszcze inne.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Buhahahaha !!! Stary dawno się tak nei uśmiałem
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: się biora dzieci ?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarla Shelder
Profesja: Sorcerer
Gildia: Naturals
Świat: Fortera
Poziom: 20+
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() po 1.Kretyni xD
po 2.Kretyni po 3.Dom psychiatryczny the best |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas Ostatnio edytowany przez matkow21 - 01-01-2006 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() .UWAGA : MATKOW21 NIE ZOSTAŁ ZBANOWANY Z POWODU STRONY OBRAZIŁ ON MODERATORA. STRONA JEST JAK NAJBARDZIEJ CZYSTA WIĘC PROSZE SIĘ NIE ZNIECHĘCAĆ TYLKO ODWIEDZAĆ I REJESTROWAĆ SIĘ ZYCZE MIŁEJ ZABAWY
![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 08-01-2006 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() trzeba nakrecic nowe filmiki bo ludziom sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Chodnik pod Luxem
|
![]() Tylko u kogoś musi być wolna chata, bo na dworze źle się kręci.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli będzie pozytywna opinia u ludzi to będzie się kręciĆ
Zamieszcze niedługo link do quick tima tylko znajde w necie bez wirusa.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Na tych waszych filmikach g*wn* słychać. Zróbcie coś z dźwiękiem, oki?
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak to jest jak się uszy odśnieżarką czyści
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() wowowowowowow a czy ktoś mówił żę tobie ma się podobaĆ??Fillmy som jakie som jednym się mogom spodowaĆ 2 nie my chcieliśmy tylko pokazaĆ jak bawiliśmy się w sylwka.Niechce ci zjezdzac bo nie ma po co masz prawo wyrazic swojom opinie ja dostalem juz swoje punkty ostrzerzenia i uwazam ze nieslusznie.Nawet pewnie niezcziles o co chodzilo bo nie masz humoru wienc dzienkuje ci za komenta.A jak nakrecisz lepsze to powiec ja obejze i tez pobawie sie w znajca filmowego zapodaj cos fifi czy jak ci tam.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filthy spórz na poprzednie posty ludzi którym się podobało i pomyśl czy nie jesteś "inny".
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomyślałem że przydałoby się powiedzieć kto kogo gra w tych filmach, a więc po kolei:
Dom Terroru: Pan Zdzichu - Matkow21 Szalony Nurkowiec (Pan Jurek) - Szalony Nurkowiec Małpeczka - Małpeczka ![]() Mumia - Xameleon Zakład Psychiatryczny: Właściciel - Matkow21 Świr 1 Pan Złota Rączka - Xameleon Świr 2 Hitler - Małpeczka Świr 3 Pan Orgazm - Szalony Nurkowiec X-men VS Jaggernaut: Nightcrawler - Xameleon Wolverine - Małpeczka Jaggernaut - Szalony Nurkowiec Dr. Charles Xavier - Matkow21 Ostatnio edytowany przez Szalony Nurkowiec - 02-01-2006 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() FILMY MAJĄ GŁOS! powtarzam odtwarzać je quick time i bedzie głos ten quick time spakowany zajmuje 18 mega bardzo łatwo go ściągnąć chyba , że ktoś jest zacofany i nieumie tego zrobić....
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Spytam z ciekawości, mieliście jakiś scenariusz :> ??