![]() |
Jak dotrzec do amazon camp
Jak moge dojsc do amazon camp, i jakie niebezieczenstwa sa z tym zwiazane? i ile tych amek tam jest, czy wypada ich wiecej niz 2 na glowe na raz??
|
By dojsc do obozu amazonek musisz wyjsc zachodnia brama miasta (VENORE) i kierowac sie na polnocny-zachod. Bylem tam tylko 2 razy (raz zginalem bo jakis ... zlurowal GS-a). Jezeli chodzi o liczbe amazonek to jest ich moze z 20 (ale zawsze kreci sie tam troche ludzi wiec taka liczbe mozna spotkac zaraz po restarcie). Oprocz amazonek znajduja sie tam Witch-e oraz Valkyries. Te pierwsze sa niebezpieczne.
|
dzieki ale chodzi o dokladna droge bo jak probowalem tam wejsc to zobaczylem witcha i zrezygnowalem i poszedlem na dwarfy, jakbys mogl to daj dokladna w miare bezpieczna sciezke
|
|
Fanfi, mógłbyś to troszke wyraźniej zaznaczyć? Widze tam co prawda jakąś kreske czerwoną ale jest troche niewidoczne... ze dwa piksele grubsza, dobra?
|
Często bywam w amazon camp więc podam kilka ciekawostek przyrodniczych .... :P
Z pięknego miasta Venore dostajesz się tam szybko i bezproblemowo .... Na drodze spotkasz potworki typu : bug , bear .... Musisz przejść przez domek black knighta ... ale nie ma obaw , on siedzi głeboko w podziemiach ... Na poziomie - 1 możesz spotkać slimy , ale schodzenie po schodkach nie jest obowiązkowe .......... :P Mijasz domek bk , który stanowi pewien punkt orientacyjny i jesteś prawie u celu ......... :rolleyes: W amazon camp stoi kilka chatek .... Są to domki wojowniczych kobiet ... Na polance spotkasz jedynie amazonki , żeby powalczyć z valkirią , lub wiedzmą musisz wejść na górę , bądz zejść do podziemi .... Z cennych informacji naocznego świadka .......... :P Lurują tam czasem silne stworki - widziałem smoka , bandę zerków , orc leadera i martwego GS-a ... A raz jakiś gostek dla śmiechu zlurował dwa cyce ... Ale spokojna głowa, jest dużo bezpiecznych miejsc : drabinki , skalne wzniesienia itp. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
@up
wojowniczych kobiet ?? ja bym je nazwał rozwydrzonymi wdowami rządnymi sexu <- sorx jestem nie wyrzyty mozesz jeszcze pojsc od dwarf bridge na lewo ale tam spotkasz slimy i scorpiony temat do zamkniecia ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |