|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() By dojsc do obozu amazonek musisz wyjsc zachodnia brama miasta (VENORE) i kierowac sie na polnocny-zachod. Bylem tam tylko 2 razy (raz zginalem bo jakis ... zlurowal GS-a). Jezeli chodzi o liczbe amazonek to jest ich moze z 20 (ale zawsze kreci sie tam troche ludzi wiec taka liczbe mozna spotkac zaraz po restarcie). Oprocz amazonek znajduja sie tam Witch-e oraz Valkyries. Te pierwsze sa niebezpieczne.
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() dzieki ale chodzi o dokladna droge bo jak probowalem tam wejsc to zobaczylem witcha i zrezygnowalem i poszedlem na dwarfy, jakbys mogl to daj dokladna w miare bezpieczna sciezke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Tu masz droge z Venore
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Często bywam w amazon camp więc podam kilka ciekawostek przyrodniczych ....
![]() Z pięknego miasta Venore dostajesz się tam szybko i bezproblemowo .... Na drodze spotkasz potworki typu : bug , bear .... Musisz przejść przez domek black knighta ... ale nie ma obaw , on siedzi głeboko w podziemiach ... Na poziomie - 1 możesz spotkać slimy , ale schodzenie po schodkach nie jest obowiązkowe .......... ![]() Mijasz domek bk , który stanowi pewien punkt orientacyjny i jesteś prawie u celu ......... :rolleyes: W amazon camp stoi kilka chatek .... Są to domki wojowniczych kobiet ... Na polance spotkasz jedynie amazonki , żeby powalczyć z valkirią , lub wiedzmą musisz wejść na górę , bądz zejść do podziemi .... Z cennych informacji naocznego świadka .......... ![]() Lurują tam czasem silne stworki - widziałem smoka , bandę zerków , orc leadera i martwego GS-a ... A raz jakiś gostek dla śmiechu zlurował dwa cyce ... Ale spokojna głowa, jest dużo bezpiecznych miejsc : drabinki , skalne wzniesienia itp. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() @up
wojowniczych kobiet ?? ja bym je nazwał rozwydrzonymi wdowami rządnymi sexu <- sorx jestem nie wyrzyty mozesz jeszcze pojsc od dwarf bridge na lewo ale tam spotkasz slimy i scorpiony temat do zamkniecia )