![]() |
kasowanie sie konta przy dl. przerwie w graniu
Witam!Mam pytanko:Czy po długiej przerwie w graniu konto może sie samo skasowac?;)
BTW:Mialem kiedys inne konto i sie tak jakby samo skasowalo podczas dlugiej przerwy w graniu;( |
xD
po 3 miechach?
|
Konto sie kasuje na zasadzie: 1 level-jeden miech
Proste? |
[Edit:]
Postacie poniżej 20 lvl są kasowane po upływie tylu miesięcy od ostatniego zalogowania, ile wynosi ich level (dotyczy to tylko free account). Kiedy na koncie nie ma już żadnej postaci, jest ono automatycznie kasowane po kilku miesiącach. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. |
Odpowiedz jest podana 2 posty wyzej, by to ulatwic (bo wiadomo ze Polacy sa glupi...a na tym forum 70% jest jeszcze bardziej glupich - wybaczcie ale taka prawda)
lvl postaci * Miesiac Przyklad Postac ma lvl 10 ... konto sie skasuje po 10 miesiacach Postac ma lvl 6 ... konto sie skasuje po 6 miesiacach. Liczy sie najwiekszy lvl na koncie. |
A Jeżeli mam na koncie np. 2 postacie: jedna z 3 lvl'em a druga z 1. Jeżeli nie będe logował się na tą drugą(z 1 lvl'em) przez 3 miesiące, a tą pierwszą będe gral, to czy skasuje mi się ta druga postać z 1 lvl'em?
Proszę o odpowiedź, Na razie. |
up@
up@ niee wystarczy logowac sie na konto nie na poszczegolny char :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |