|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Witam!Mam pytanko:Czy po długiej przerwie w graniu konto może sie samo skasowac?
![]() BTW:Mialem kiedys inne konto i sie tak jakby samo skasowalo podczas dlugiej przerwy w graniu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konto sie kasuje na zasadzie: 1 level-jeden miech
Proste?
![]() |
#4 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() [Edit:]
Postacie poniżej 20 lvl są kasowane po upływie tylu miesięcy od ostatniego zalogowania, ile wynosi ich level (dotyczy to tylko free account). Kiedy na koncie nie ma już żadnej postaci, jest ono automatycznie kasowane po kilku miesiącach. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 04-05-2006 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Odpowiedz jest podana 2 posty wyzej, by to ulatwic (bo wiadomo ze Polacy sa glupi...a na tym forum 70% jest jeszcze bardziej glupich - wybaczcie ale taka prawda)
lvl postaci * Miesiac Przyklad Postac ma lvl 10 ... konto sie skasuje po 10 miesiacach Postac ma lvl 6 ... konto sie skasuje po 6 miesiacach. Liczy sie najwiekszy lvl na koncie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() A Jeżeli mam na koncie np. 2 postacie: jedna z 3 lvl'em a druga z 1. Jeżeli nie będe logował się na tą drugą(z 1 lvl'em) przez 3 miesiące, a tą pierwszą będe gral, to czy skasuje mi się ta druga postać z 1 lvl'em?
Proszę o odpowiedź, Na razie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: