Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Czar na Rook`u ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78011)

Aka 20-05-2006 23:21

Czar na Rook`u ??

Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio... Pare minut temu zauważyłem gościa, który WYCZAROWAŁ pochodnie i to jest na 4 LVL na ROOK`U!! Czy ktoś może mi to wyjaśnić ??

Gazik_12 20-05-2006 23:29

czy to było na mostku gdzie sie wchodzi na tereny pacc?? jak tak to proste... rzucil pochodnie na "kwadraciki" no i pochodnia sie cofnęła, no bo przecież ona nie ma pacca no nie?? inna sytuacja przy wyjściu z miatsta ale pojawiła by się pod mostkiem.... jak to się zdarzyło to spróbuje odp. :D

Angel of Death 20-05-2006 23:32

"Wyczarował" .. ? czyli co, jak to wyglądało .. bo pewnie coś pomyliłeś.

Aka 20-05-2006 23:33

wiesz faktycznie to było przy tym mostku... ale ja ostatnio nie myśle ale i tak dzienki za odp

edit:
to wygłądało tak jak byś rzucił utevo lux (chodzi mi o te "gwiazdki") i pod nim pojawiła sie pochodnia

Chero 20-05-2006 23:35

Ehh a cos powiedziel ze wyczarowal albo zrobil cie w bambuko cos powiedzial i wywalil Torcha :P

Aka 20-05-2006 23:40

powiedział "exana torch" i jak już mówiłem pojawiła się pochodnia

daro_16 20-05-2006 23:42

n/c

..... :baby: ....
Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia...

Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac ....X(
a tak nawiasem mowiac ... co to znaczy dla ciebie "wyczarowal" ??
moze polozyl na ziemi tego torcha .. ?? ha ha ?
Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia.

Aka 20-05-2006 23:46

nawet jeżeli to było zwykłe oszustwo no to co z tego ?? każdy może sie dać nabrać tak samo jak każdy może sie pomylić. robisz z tego wielkie halo chociarz takie duże one nie jest

daro_16 20-05-2006 23:48

OMG..... pomylic... w takim czyms moze sie tylko newbie pomylic... ile grasz w tibie ??:>

Aka 20-05-2006 23:54

no troche gram... tak dokładnie to dużo za dużo żeby sie pomylić ale o tej godzinie często już niezbyt kontaktuje :/

Gazik_12 21-05-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez daro_16
Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia...

Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac ....X(
Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia.

eeh... wiesz a jak ty byś się czuł jakbyś ty się pomylił a on by cię wyzwał od nooba?? fajne uczucie no nie??

ja kiedyś też się dałem nabrać jak gostek powiedział "utevo gold" i się nagle pojawiło pod nim... ludzie robią wszystko by zwrócić na siebie uwagę ;(

Fiszbin 21-05-2006 00:04

Cytuj:

Ty to jesteś....

Brawo, najlepiej odrazu, na starcie zmieszać z błotem co nie? To dopiero coś.
Przypomnij sobie jak zaczynałeś.

Pisząc po każdym zdaniu "ironia" wychodzisz na kolesia, który uważa reszte forum za skończonych idiotów i bezmózgowców. Myślisz, że tylko ty znasz takie "wyszukane" pojęcia(zauważyłem że słowo ironia stało się ostatnio bardzo modne na tym forum)??

@Topicc
Ktoś poprostu robił sobie głupie żarty. Jeśli wzucisz jakis item na pacc area to wróci on spowrotem na facc area i wokoł niego pojawia się gwiazdki. Ten rookgardowy czarodziej stanął poprostu w miejscu w ktorym torch "powróci", żucił torch'a i wpisał wyssaną z palca inkantacje. Ot co ;p

daro_16 21-05-2006 01:04

..... po co wogole zakladal temat ...
Sorry ... ponioslo mnie troche ....

KonioMaster 21-05-2006 01:17

Poniosło, poniosło :)

Co do tematu: sam byłem newbiem ale po co zakładasz nowy temat zamiast się kogoś spytać?? A potem jeszcze nawalasz na daro X(

@topic Facet wypowiedział inkantację tego ,,czaru'' i rzucił torcha na mostek dla pacc torch wrócił do niego i ot co.

Temat do zamknięcia. ( Bo jeszcze facet zacznie mówić jaki on to biedny ,,niekumaty o tej godzinie'' itp. itd.)

Aynahanir 03-07-2006 19:40

zgadzam się z przedmówcą.
każdy kiedyś był newbie. ja sam kiedyś się na to nabrałem, ale potem wiele razy nabrałem innych. pamiętam jeszcze jakiej używałem
Cytuj:

wyssanej z palca inkantacji
aleta rox ....
ilu się nabrało :]
mostek dla pacców to dobre miejsce do oszustw. pamiętam kogoś, kto stał na dachu sklepu obiego i krzyczal że jest tibijskim bogiem. parę newbie i noobów się zleciało i pytali co mają dla niego zrobić. po chwili gościu miał backpack pełen różnego zarcia! na mainie już trudno tak zrobić, bo jest PvP...

Knight Patryk 04-07-2006 03:13

Cytuj:

OMG..... pomylic... w takim czyms moze sie tylko newbie pomylic... ile grasz w tibie ??:>

No i co jest nowy nie moze byc newbie?I tak nie cwaniakuj tu...

Zdechly kret kanalowy 04-07-2006 03:26

no...jak byles newbie to tez moze tak wszystko wiedziales.....kazdy moze sie pomylic... a jezeli podnieca cie widok newbie to pisz o tym w innym poscie

Dziutrix 04-07-2006 10:46

Hehe... xP
Ja jak zaczynalem... (kiedy to bylo) to chcialem napisac do Cip'a ze jest blad, bo owca, uciekajac przede mna, wlazila na mostek Pacców ;P i sie potem tp spowrotem ;D i tak perpetum mobile xP
W kazdym razie koles cie w jajo zrobil x]

Gryzul 04-07-2006 11:04

Cytuj:

Wiesz kto tu jest noobem? Sprobuj odpowiedziec sobie sam na to pytanie...
A jezeli juz sobie odpowiedziales, w co watpie bo za malo czasu minelo, to wcisnij ten krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu... i nie wpisuj w ten pasek co jest na gorze "tibia.pl" dopuki nie zobaczysz za swym oknem latajacej krowy...

Czlowiek to nie maszyna i nie jest niomylny...

MixerQ 04-07-2006 11:37

Po pierwsze Off Topic!! Jak masz tak pisac to nie pisz tematow!!
:topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10.