|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Brzezie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Torus Nefu
Profesja: Sorcerer
Świat: Może w kiedyś
Poziom: 16
Skille: N\A/19
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio... Pare minut temu zauważyłem gościa, który WYCZAROWAŁ pochodnie i to jest na 4 LVL na ROOK`U!! Czy ktoś może mi to wyjaśnić ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() czy to było na mostku gdzie sie wchodzi na tereny pacc?? jak tak to proste... rzucil pochodnie na "kwadraciki" no i pochodnia sie cofnęła, no bo przecież ona nie ma pacca no nie?? inna sytuacja przy wyjściu z miatsta ale pojawiła by się pod mostkiem.... jak to się zdarzyło to spróbuje odp.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wiesz faktycznie to było przy tym mostku... ale ja ostatnio nie myśle ale i tak dzienki za odp
edit: to wygłądało tak jak byś rzucił utevo lux (chodzi mi o te "gwiazdki") i pod nim pojawiła sie pochodnia Ostatnio edytowany przez Aka - 20-05-2006 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: Ni posiadam
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Ehh kiedys bylem
Świat: Mythera
Poziom: ehh
Skille: 666
![]() |
![]() Ehh a cos powiedziel ze wyczarowal albo zrobil cie w bambuko cos powiedzial i wywalil Torcha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() powiedział "exana torch" i jak już mówiłem pojawiła się pochodnia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() .....
![]() Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia... Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac .... ![]() a tak nawiasem mowiac ... co to znaczy dla ciebie "wyczarowal" ?? moze polozyl na ziemi tego torcha .. ?? ha ha ? Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia. Ostatnio edytowany przez daro_16 - 20-05-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nawet jeżeli to było zwykłe oszustwo no to co z tego ?? każdy może sie dać nabrać tak samo jak każdy może sie pomylić. robisz z tego wielkie halo chociarz takie duże one nie jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() OMG..... pomylic... w takim czyms moze sie tylko newbie pomylic... ile grasz w tibie ??:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no troche gram... tak dokładnie to dużo za dużo żeby sie pomylić ale o tej godzinie często już niezbyt kontaktuje :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
|
![]() Cytuj:
ja kiedyś też się dałem nabrać jak gostek powiedział "utevo gold" i się nagle pojawiło pod nim... ludzie robią wszystko by zwrócić na siebie uwagę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
Brawo, najlepiej odrazu, na starcie zmieszać z błotem co nie? To dopiero coś. Przypomnij sobie jak zaczynałeś. Pisząc po każdym zdaniu "ironia" wychodzisz na kolesia, który uważa reszte forum za skończonych idiotów i bezmózgowców. Myślisz, że tylko ty znasz takie "wyszukane" pojęcia(zauważyłem że słowo ironia stało się ostatnio bardzo modne na tym forum)?? @Topicc Ktoś poprostu robił sobie głupie żarty. Jeśli wzucisz jakis item na pacc area to wróci on spowrotem na facc area i wokoł niego pojawia się gwiazdki. Ten rookgardowy czarodziej stanął poprostu w miejscu w ktorym torch "powróci", żucił torch'a i wpisał wyssaną z palca inkantacje. Ot co ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ..... po co wogole zakladal temat ...
Sorry ... ponioslo mnie troche .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poniosło, poniosło
![]() Co do tematu: sam byłem newbiem ale po co zakładasz nowy temat zamiast się kogoś spytać?? A potem jeszcze nawalasz na daro ![]() @topic Facet wypowiedział inkantację tego ,,czaru'' i rzucił torcha na mostek dla pacc torch wrócił do niego i ot co. Temat do zamknięcia. ( Bo jeszcze facet zacznie mówić jaki on to biedny ,,niekumaty o tej godzinie'' itp. itd.)
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() zgadzam się z przedmówcą.
każdy kiedyś był newbie. ja sam kiedyś się na to nabrałem, ale potem wiele razy nabrałem innych. pamiętam jeszcze jakiej używałem Cytuj:
ilu się nabrało ![]() mostek dla pacców to dobre miejsce do oszustw. pamiętam kogoś, kto stał na dachu sklepu obiego i krzyczal że jest tibijskim bogiem. parę newbie i noobów się zleciało i pytali co mają dla niego zrobić. po chwili gościu miał backpack pełen różnego zarcia! na mainie już trudno tak zrobić, bo jest PvP...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() no...jak byles newbie to tez moze tak wszystko wiedziales.....kazdy moze sie pomylic... a jezeli podnieca cie widok newbie to pisz o tym w innym poscie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() Hehe... xP
Ja jak zaczynalem... (kiedy to bylo) to chcialem napisac do Cip'a ze jest blad, bo owca, uciekajac przede mna, wlazila na mostek Pacców ;P i sie potem tp spowrotem ;D i tak perpetum mobile xP W kazdym razie koles cie w jajo zrobil x]
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Cytuj:
Wiesz kto tu jest noobem? Sprobuj odpowiedziec sobie sam na to pytanie... A jezeli juz sobie odpowiedziales, w co watpie bo za malo czasu minelo, to wcisnij ten krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu... i nie wpisuj w ten pasek co jest na gorze "tibia.pl" dopuki nie zobaczysz za swym oknem latajacej krowy... Czlowiek to nie maszyna i nie jest niomylny...
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Po pierwsze Off Topic!! Jak masz tak pisac to nie pisz tematow!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hail Isara! Hail Rookgaard! Hail All Rookstayers on Isara! Ostatnio edytowany przez MixerQ - 04-07-2006 o 11:39. |
![]() |
![]() |