![]() |
error!!! pomocy!!!
POMOCY!!! 1 ściągam plik instalacyjny ze strony http://www.tibia.com/home/?subtopic=download :D 2 ściągnięty plik instalacyjny :) 3 potem go instaluje na dysku twardym [obojetnie jakim] [jest oczywiście miejsce] :D 4 zainstalowałem plik instalacyjny :) 5 klikam na skrót od tibi lub na główną ikonke od skrótu :D 6 wyskakuje mi error : :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ;( :( ''Tibia Error Video surface allocation failed. (Error Code 12) Please choose another video graphics mode.,, po przetłumaczeniu na polski jakimś tłumaczem internetowym : ''Tibia Błąd Wideo powierzchowne rozmieszczenie doznał niepowodzenia (nie potrafić).(Błąd Szyfrują 12 ) Sprawiać przyjemność (proszę) wybierają inną grafikę trybu (moda). a) czy ktoś morze mi pomuc?? b) prosze bo jak grałem w nią u kolegi to mi bardzo sie spodobała c) z góry dzienki tym kturzy to przeczytali i pomogli mi d) pozdro dla wszystkich |
Translator rox :D
Options--->Graphics--->Advanced--->DirectX5/Directx9/OpenGl ;] @down Pardon nie doczytałem ^^ |
A czy tak trudno poszukać, były o tym newsy znalezienie tego zajmuje około 30 sekund, w zależności od łącza internetowego 8o
TUTAJ znajdziesz rozwiązanie swojego problemu !!!! @up ale jemu wyskakuje błąd przy uruchamianiu klienta wiec nie wejdzie w opcje grafy PS. Czytanie ze zrozumieniem rox ;] |
cossa móg byś mi npisać tytaj bo jakoś nierozumiem i niemoge tego znaleźć na tamtej stronie prosze ciebie bardzo:( wystarczy że skopiujesz to co jest potzrbne prosze:(
|
Ja powiem dokładniej...
Kliknij tutaj:
TUTAJ w miejscach gwiazdek wpisz: B.i.t.e.f.i.g.h.t (kropki sie nie liczą) i się dowiesz o najczęstszych błędach w Tibii. |
Polecam udać się do biblioteki po słownik języka polskiego.
A że jestem miły to tu masz odpowiedź (z linku cossy) Cytuj:
|
a oco hodzi z tymi gwiazdkami??
"E:\Tibia\Tibia*****" engine 1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |