--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: poszukuje jej
Świat: refurgia
Poziom: 21
Skille: 16/20
Poziom mag.: 20
|
![]() POMOCY!!! 1 ściągam plik instalacyjny ze strony http://www.tibia.com/home/?subtopic=download ![]() 2 ściągnięty plik instalacyjny ![]() 3 potem go instaluje na dysku twardym [obojetnie jakim] [jest oczywiście miejsce] ![]() 4 zainstalowałem plik instalacyjny ![]() 5 klikam na skrót od tibi lub na główną ikonke od skrótu ![]() 6 wyskakuje mi error : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Tibia Error Video surface allocation failed. (Error Code 12) Please choose another video graphics mode.,, po przetłumaczeniu na polski jakimś tłumaczem internetowym : ''Tibia Błąd Wideo powierzchowne rozmieszczenie doznał niepowodzenia (nie potrafić).(Błąd Szyfrują 12 ) Sprawiać przyjemność (proszę) wybierają inną grafikę trybu (moda). a) czy ktoś morze mi pomuc?? b) prosze bo jak grałem w nią u kolegi to mi bardzo sie spodobała c) z góry dzienki tym kturzy to przeczytali i pomogli mi d) pozdro dla wszystkich |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Translator rox
![]() Options--->Graphics--->Advanced--->DirectX5/Directx9/OpenGl ;] @down Pardon nie doczytałem ^^
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 29-06-2006 o 17:58. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A czy tak trudno poszukać, były o tym newsy znalezienie tego zajmuje około 30 sekund, w zależności od łącza internetowego
![]() TUTAJ znajdziesz rozwiązanie swojego problemu !!!! @up ale jemu wyskakuje błąd przy uruchamianiu klienta wiec nie wejdzie w opcje grafy PS. Czytanie ze zrozumieniem rox ;] Ostatnio edytowany przez Cossma - 29-06-2006 o 17:56. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() cossa móg byś mi npisać tytaj bo jakoś nierozumiem i niemoge tego znaleźć na tamtej stronie prosze ciebie bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Polecam udać się do biblioteki po słownik języka polskiego.
A że jestem miły to tu masz odpowiedź (z linku cossy) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez emilok - 29-06-2006 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() a oco hodzi z tymi gwiazdkami??
"E:\Tibia\Tibia*****" engine 1 Ostatnio edytowany przez sedesos - 29-06-2006 o 18:46. |
![]() |