![]() |
Bp hmm i lry? oplacalne?
Bpki hmm + Lry?? czy to sie oplaca czy sie zwroci nie musi byc kasy na + nie mam pacca
|
Twoja sentencja ma bardzo mało sensu... Spróbuj to jakoś zedytować.
Z tego co mi podpowiada wrodzona entelygencyja pytasz o HMMy i life ringi czyż nie? Ale w jakim kontekście? robienia HMM przy użyciu LRów i sprzedaży? expienia z nimi? @down Cytuj:
|
lo
pisze wyraznie hmm.....
lr to tylko sd, moze uh ale na hmm to raczej waste ;p lepiej po czekac te 280 many chyba ze ci an czasie zalezy |
praktycznie opłaca sie tylko UH i tylko z promocją ! można jeszcze sd ale jest sie pare gp w tyl na kazdym bp chyba ze uda się sprzedać za ponad 6k.
|
cena bp - 2k, 2 life ringi - 1.8k i zostaje na ostatnim chyba minuta. Wychodzimy na czysto tylko cena za bp w plecy. Porada? znajdujemy hlvl co by skupywał po 2.1k i juz jesteśmy to 90 gp do przodu.
|
Robienie run na ringach to tylko i wyłącznie w celu wbicia naprawde szybkiego mlvl.
Tak bp hmm na 2 lr jest opłacalne jeśli ktos kupi od ciebie runy po 2k z UHami robi się inaczej. pierwsze 10 run na mana fluidach następne z normalnej many. 2x wiecej run w tym samym czasie. i wychodzimy minimalnie na + chociaż mój kolega w taki sposob potrafił dorobić się majątku (400K+ jak nie wiecej - szkoda ze było to za czasów gdy na UHa trzeba było 100 many ;-) ) |
Albo mozna robic z liferingami i wieksza ilosc (np. 20bp) sprzedac na cene, zeby bylo na plusik niz z osobna sprzedawac bp :)
|
Cytuj:
|
Jeżeli masz pacc i wykupioną promocje, to moim zdaniem jak najbardziej opłaca się robić hmmy na Life ringach. Ponieważ jest to dobry sposób na zrobienie mlvl (Na paccu z promocją i life ringiem robisz 1 hmma co 2 minuty).
No i jeżeli wydasz łacznie 2k na blanki i 2 life ringi to masz Bp of Hmm w czasie 40 minut. |
Weźcie pod uwagę, że na każdy plecak sprzedany jesteśmy w plecy 10 gp(za backpack). 2x 900 = 1800 1800+200(blanki)=2k.
|
Kup sobie ~1.5bp of manafluid, pij manasy i rob hmm. Prawdopodobnie manasow nie starczy na wszystko, wiec dorob te 3-4hmm sam i sprzedaj je. Prawdopodobnie bedziesz okolo 300 gp na + a lf zostaw sobie na kiedys. To tylko moja sugestja, kiedys tak sie szybko robilo hmm (niebylo souli) i niedosc, ze sorc mogl miec duzo kasy to jeszcze mialby potezny mlvl w stosunku do swojego lvl'a ;)
|
Jeżeli zależy ci na szybkim mlvlu - tak rób na life ringach (nie chcesz byc do tyłu to zrób 1 bp hmm normalnie i już nie jesteś do tyłu - chodzi mi o cene bp ;p jak to ktoś wyżej powiedział 8o )
Jeżeli nie ? Rób normalnie! |
Cytuj:
2k? za bp hmm ? Niewiem jak na innych światach ale na Xerenie Bp HMM = 1.5k Life ring = 800gp (u npc) Lub 600-700gp u playera Więc wychodzisz raczej na + |
Cytuj:
|
Nie opłaaca się to:(
|
oplaca sie
mysle ze sie oplaca bo 20br po 10 gp za sztuke daje 200 gp + 20 gp za bp +220gp
i mlvl nam rosnie! |
Oplacalne ale musisz znalezc kupca na hmmy za 2,1k. :p
Cytuj:
Cytuj:
|
burak
Cytuj:
|
Zacznijmy o tego, że L-Ringi CIĘŻKO jest kupić od playerów.. Jedyna rozsądna akcja to Edron -> NpC -> Life Ring 90 gp Each.
Jeżeli jesteś przy kasie, to rób se runki na L-Ringach (jak ja), sprzedaj, zakup kolejną porcję, nabij soule, i znów. Łatwo i szybko mlvl podskoczy, a jeżeli masz kogoś kto skupuje HyMyMy po 2k, to po prostu dobry biznes. Jeżeli nie jesteś przy kasie, nie masz kolesia co Ci skupowałby HMM za 2k - odpuść... |
Wedlug mnie jest to dobry pomysl 8o , ale w miedzy czasie gdy robisz runy wez jakas bron :evul: i idz na minotaury, dwarfy, rotwormy to wtedy wyjdziesz na plus :cup:, w dodatku nie musisz sie starac by sprzedac bp hmm za 2k+
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |