![]() |
Cipsoft znowu nawarzyl piwa?
Cipsoft jak zapowiedzial tak zrobil-nieznacznie polepszyl nieudane "expowiska" gdzie w rzeczywistosci nikt nie chodzil ( no prawie nikt). Jednak teraz znowu narobil potworow zbyt silnych aby oplacalo sie na nich polowac.
Bylem w swiatyni Quarasow (zanim opanuje te nazwe minie dosyc sporo czasu). Na wejsci musialem ubrac helm majacy zaledwie 2 arma przez co tracilem duzo wiencej uh. Gdy zanurzylem glowe w wodzie okazalo sie, ze jest tam tego scierwa duzo za duzo. Quaras Constructor (albo jakos takos) daje 250expa, przy czym aby go zabic nalezy uzyc tyle mocy co do dragona. Kolejne wersje robali sa jeszce gorsze! Odwiedziny u wyznawcow kultu: Stworzono jakby druga Dark Catedral-pelno tam Witch'ow oraz Tarantul. Sami czlonkowie kultu maja za duzo Hp i za silny atak. Loot z nich narazie wypada mizerny. Kolejne formy nie zostaly jeszce zbadane, ale mysle ze bendzie gorzej. Jesli chodzi o piratow to moze byc to jedyne miejsce gdzie bendzie sie dalo jakos grac-exp przyzwoity w stosunku do trudnosci, jednak grupy sa za duzo jak dla normalnych ludzi! Pirat duch jest taka forma banshee rodzaju meskiego-za silny potwor, za slaby loot. Czyzby Cipsoft znowu porobil mase niepotrzebnych terenow? Za bardzo chcieli zrobic z tibii gre RPG i zapomnieli o wyliczeniu sosunku expa do HP i loota. |
zj3bali ta gre na calej linie...
next up: mc, cave bot CIP SOFT PLXXXXXXXX;( bb rl tibia .. |
Ehh szczerze to spodziewałem się czegoś fajnego a dali szit na całej lini, outfity są za przeproszeniem obleśne-.-
A tych wyznawców jest tak dużo że mnie ażgłowa boli Na piratach, quarasach nie byłem ale pewnie będzie to coś pokroju choru czy banuty. Nie wiem czemu ale tak jakoś mnie mi sięchce graćteraz, zobaczymy za parę dni. |
zj3bali, niektore rzeczu mozna przebolec, niektore nie:( , ale to co oni zrobili z grafika to jest kpina;( , te nowe outfity sa niczym wziete z frankenstein competition8o X( ;( ,taka amatorszczyznaaaaa;( X(
ogolnie zal.pl, ja osobiscie grac nie przestane (choc naprawde duzo ludzi przestanie, i to nie na zarty) ale trzeba przyznac ze tak zredukowali przyjemnosc z gry....;( X( X( X( X( X( ;( |
Ludzie! Nie chodzi mi o uzalanie sie nad tym jak cipsoft zrzodkiewkowal nam Tibie ale o potwory. Byl juz ktos na Blood Crabach albo innych towarzyszach kultu voodoo?
|
A czy jest jakiś potwór nowy na FACC??
|
Wyskoczyłem na guardki. Mam dziwne odczucia, jakby trochę je dopakowali. Dropują chyba ciut więcej kasy, a na pewno zadają mocniejsze obrażenia. Lekko rypnięte...
|
Up@ To samo zauważyłem. Może mi się tylko zdaje, ale rzadko dostawałem 3 hity pod rząd po 70~ +
|
Scaraby tez polepszyli i czesciej z nich kosztownosci wypadaja:p
|
Dla Facc są now bat, mewa i carrion worm (jakby ktoś się pytał na fibuli)
|
Co wy ludzie dajecie tibia jest wyje***a w kosmos mi tam sie podoba !!!!! wy byście tylko nażekali i nażekali na wszstko co oni robią przecież gdyby nie update ten czy inny tibia stałą by sie nudna a oni chcą tylko dodać smaczku do gry i ją uleprzyć !!!!!!!!!!!!!!!
|
ja mam 3 pytania dotyczace update::
1.Sa jakies nowe tereny dla facc(np. darashia)? 2.Jak skilluje to mi zabiera stamine?!? 3.Sa jakies nowe powory dla facc?? jelsi przy skillowaniu stamina leci to zniszczyli to :/ outy sa ajne nawet :] ale niektore tylko ;] |
byl temat na tibia.pl o libery bay ( jesli zle pisze to sory) i tam pisalo ze edron bedzie tez dla facc czy to prawda a jesli tak to jak mozna tam poplynac?
|
Jak skilujesz to nie spada stamina.
|
Zauważyłem , że Cipsoft niewykorzystał 2 spritów. Tego mamuta i wodnego demona. Może będą to bossy oraz wycofali z gry Massive Water Elementala. Dziwne :/
|
MWE mozna spotkać pod wodą nie ma tylko na liście potworów. A te dwa pozostałe sprity to pewnie na zimowy update ak jak elder beholder i serpent spawn w zeszłym roku B)
|
Tego Sea Demona można usłyszeć w jednej z komnat akolitów. A więc już jest tylko czy można się do niego dostać ??
|
ci wyznawcy to porazka
troche slabsi od necro (hity za 80 walna) exp slaby (100expa) loot warty uwagi (dla mnie) to czesc hymnu |
Cytuj:
|
Wtf ?
Ja w tej chwili przestaje grac w Tibie. Zj3bali juz doszczetnie. W zeszle wakajce myslalem ze nie moga juz bardziej jej zniszczyc jednak mylilem sie ... Wole sobie pograc na OTSach przynajmniej tam mam przyjemnosc z gry, a nie jak teraz meczyc sie tylko bede. Niech wroca te stare dobre czasy z przed 2 lat !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |