|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cipsoft jak zapowiedzial tak zrobil-nieznacznie polepszyl nieudane "expowiska" gdzie w rzeczywistosci nikt nie chodzil ( no prawie nikt). Jednak teraz znowu narobil potworow zbyt silnych aby oplacalo sie na nich polowac.
Bylem w swiatyni Quarasow (zanim opanuje te nazwe minie dosyc sporo czasu). Na wejsci musialem ubrac helm majacy zaledwie 2 arma przez co tracilem duzo wiencej uh. Gdy zanurzylem glowe w wodzie okazalo sie, ze jest tam tego scierwa duzo za duzo. Quaras Constructor (albo jakos takos) daje 250expa, przy czym aby go zabic nalezy uzyc tyle mocy co do dragona. Kolejne wersje robali sa jeszce gorsze! Odwiedziny u wyznawcow kultu: Stworzono jakby druga Dark Catedral-pelno tam Witch'ow oraz Tarantul. Sami czlonkowie kultu maja za duzo Hp i za silny atak. Loot z nich narazie wypada mizerny. Kolejne formy nie zostaly jeszce zbadane, ale mysle ze bendzie gorzej. Jesli chodzi o piratow to moze byc to jedyne miejsce gdzie bendzie sie dalo jakos grac-exp przyzwoity w stosunku do trudnosci, jednak grupy sa za duzo jak dla normalnych ludzi! Pirat duch jest taka forma banshee rodzaju meskiego-za silny potwor, za slaby loot. Czyzby Cipsoft znowu porobil mase niepotrzebnych terenow? Za bardzo chcieli zrobic z tibii gre RPG i zapomnieli o wyliczeniu sosunku expa do HP i loota.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh szczerze to spodziewałem się czegoś fajnego a dali szit na całej lini, outfity są za przeproszeniem obleśne-.-
A tych wyznawców jest tak dużo że mnie ażgłowa boli Na piratach, quarasach nie byłem ale pewnie będzie to coś pokroju choru czy banuty. Nie wiem czemu ale tak jakoś mnie mi sięchce graćteraz, zobaczymy za parę dni.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() zj3bali, niektore rzeczu mozna przebolec, niektore nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie zal.pl, ja osobiscie grac nie przestane (choc naprawde duzo ludzi przestanie, i to nie na zarty) ale trzeba przyznac ze tak zredukowali przyjemnosc z gry.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ludzie! Nie chodzi mi o uzalanie sie nad tym jak cipsoft zrzodkiewkowal nam Tibie ale o potwory. Byl juz ktos na Blood Crabach albo innych towarzyszach kultu voodoo?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A czy jest jakiś potwór nowy na FACC??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Wyskoczyłem na guardki. Mam dziwne odczucia, jakby trochę je dopakowali. Dropują chyba ciut więcej kasy, a na pewno zadają mocniejsze obrażenia. Lekko rypnięte...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Up@ To samo zauważyłem. Może mi się tylko zdaje, ale rzadko dostawałem 3 hity pod rząd po 70~ +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Scaraby tez polepszyli i czesciej z nich kosztownosci wypadaja
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shan Lecter
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 63/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Dla Facc są now bat, mewa i carrion worm (jakby ktoś się pytał na fibuli)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Świat: Refugia
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Co wy ludzie dajecie tibia jest wyje***a w kosmos mi tam sie podoba !!!!! wy byście tylko nażekali i nażekali na wszstko co oni robią przecież gdyby nie update ten czy inny tibia stałą by sie nudna a oni chcą tylko dodać smaczku do gry i ją uleprzyć !!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() ja mam 3 pytania dotyczace update::
1.Sa jakies nowe tereny dla facc(np. darashia)? 2.Jak skilluje to mi zabiera stamine?!? 3.Sa jakies nowe powory dla facc?? jelsi przy skillowaniu stamina leci to zniszczyli to :/ outy sa ajne nawet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Paladin
Gildia: Yakuza Family
Świat: Aurea
Poziom: 61
Skille: 82/59
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() byl temat na tibia.pl o libery bay ( jesli zle pisze to sory) i tam pisalo ze edron bedzie tez dla facc czy to prawda a jesli tak to jak mozna tam poplynac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak skilujesz to nie spada stamina.
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() Zauważyłem , że Cipsoft niewykorzystał 2 spritów. Tego mamuta i wodnego demona. Może będą to bossy oraz wycofali z gry Massive Water Elementala. Dziwne :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Imię: Totalizator the Wizzard
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() MWE mozna spotkać pod wodą nie ma tylko na liście potworów. A te dwa pozostałe sprity to pewnie na zimowy update ak jak elder beholder i serpent spawn w zeszłym roku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Revaga De'Lorde
Gildia: Warriors From Hell
Świat: Elysia
Poziom: 39
Skille: 20/22
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Tego Sea Demona można usłyszeć w jednej z komnat akolitów. A więc już jest tylko czy można się do niego dostać ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: Master'Spliner
Świat: Galana
Poziom: 11
Skille: 43/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja w tej chwili przestaje grac w Tibie. Zj3bali juz doszczetnie. W zeszle wakajce myslalem ze nie moga juz bardziej jej zniszczyc jednak mylilem sie ... Wole sobie pograc na OTSach przynajmniej tam mam przyjemnosc z gry, a nie jak teraz meczyc sie tylko bede. Niech wroca te stare dobre czasy z przed 2 lat !!
|
![]() |
![]() |