Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Najwiekszy n00b (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8879)

roland 14-08-2004 13:43

Najwiekszy n00b

piszcie tu swoje spotkania z najwiekszym n00bem.
Moja historia:
stoje se pod depo w venorcu i patrze a tu przychodzi 8 lvl i mowi (wlasnie zrobielm hmma)drink that u will recovere all mana , i podaje mi kubek patrze a tu pisze mug of slime ja lol noob biore pije i szybko exana pox gosciu zly idzie i dalej kolejne ofiary lapie i potem z innym lvlem dokonuja tranzakcji katana za naszyjnik z zebow wilka jeden mowi put and i will give u katana a drugi no u first:) w koncu jakis gosciu powiedzial im jak sie robie trade... glupi czlek zepsul cala zabawe...

dam007 14-08-2004 14:08

Ja robiłem nową postać. Byłem na rooku. Stoję w training room, a tam podchodzi do mnie koleś na 7lv (ja miałem 3). Miałem wtedy żólte życie. Facio pyta mnie czy chcę lf, no to mu mówię, że tak. On mi daje flaszkę, z tym, że zieloną ;). No to ja, że mi była kasa potrzebna (5gp za flask) wziołem ją. Wylałem to paskudztwo i mówię mu, "sorry, i am noob, i dont know how to use that". On mi tłumaczy i daje następną, ja znów wylewam i "omg, i cant use that, can u give me next?'. Dał mi tak chyba z 6. Na końcu mu mówię "Thx for flasks, i must go sell them, ough i dont like slime ;) but u can give it to my other char on Main, he is lv 30 palladin". Koleś leciał za mna i mnie przepraszał(" i`m sorry, i was wanting to check how dos it work", "do u want more flasks?", "it was just joke", "i was heaving antidote rune to heal u"). Byłem polany przed monitorem.

Druga z moich przygód, przydażyła się tej samej postaci (jakis wysyp noobów), miałem już 8lv i zostały mi 2 life fluidy i 2 antidote rune (zawsze nooszę przy sobie na wszelki wypadek). Chiałem to posprzedawać. Spamowałem się ;) na ryku, podszedł do mnie jakiś polak na 7lv (nie podaje imienia zeby mu nie robić obciachu;)). Pyta mnie za ile sprzedaje lfi antidote rune. No to mu mówie, że lf za 30, a antidote za 20. A on w śmiech i mówi mi, że nie jest noobem i nie da się nabrać na takie tanie sztuczki. Ja lekko zdenerwownay pytam, co dla niego jest tu sztuczką. A on mi mówi, że wie, że zamiast lf sprzedaje butelki z krwią, a run na Rooku nie ma. Inadaje mi od noobów i oszustów. Myslałem, ze mnie tam h*j szczeli. Ja mu mówię, żeby dał trade i sprawdził, ze we flaszkach są lf i że antidote rune istnieje na rooku, a on mi na to, że nie bo go okradnę. Pytam go jak można kogoś okraść przez trade, a on mi mówi, że nie będzie gadał z takim noobem jak ja;). Ale się uśmiałem.

Necron 14-08-2004 15:22

Najwiekszy noob: Moj brat XD
1. 2lv rook nie ma broni jeszcze dobrej (cwiczy mace) no wiec podchodzi do kogos i mowi i buy mace 200gp gosc ok robi trade a moj brat ze niby mu komp padnie jak zrobi trade i niech pojdzie na dol do swiatyni i mu polozy na polce a on polozy kase. Gosc polozyl mace... i go nie mial ;]
2. 12lv main druid 30mlvl ;p kupil sobie blue robe i robi interes (ostatnio) i sell blue robe 20k, ktos syzbko podlatuje i buy djae na trade podchodza do depo a moj brat zamiast blue robe cape daje gosc 20lv sie nie skapl wzial i poszedl, wkoncu chce go zabic a ze moj brat ma nice protectorow ( bo wiara na nim uhy robi) to niestety mo nic nie zrobil

@dam
mi kiedys tez taki wyskoczyl myslalem ze ku***cy dostane jak mi taki gadal

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48.