|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() piszcie tu swoje spotkania z najwiekszym n00bem.
Moja historia: stoje se pod depo w venorcu i patrze a tu przychodzi 8 lvl i mowi (wlasnie zrobielm hmma)drink that u will recovere all mana , i podaje mi kubek patrze a tu pisze mug of slime ja lol noob biore pije i szybko exana pox gosciu zly idzie i dalej kolejne ofiary lapie i potem z innym lvlem dokonuja tranzakcji katana za naszyjnik z zebow wilka jeden mowi put and i will give u katana a drugi no u first ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Ja robiłem nową postać. Byłem na rooku. Stoję w training room, a tam podchodzi do mnie koleś na 7lv (ja miałem 3). Miałem wtedy żólte życie. Facio pyta mnie czy chcę lf, no to mu mówię, że tak. On mi daje flaszkę, z tym, że zieloną
![]() ![]() Druga z moich przygód, przydażyła się tej samej postaci (jakis wysyp noobów), miałem już 8lv i zostały mi 2 life fluidy i 2 antidote rune (zawsze nooszę przy sobie na wszelki wypadek). Chiałem to posprzedawać. Spamowałem się ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Najwiekszy noob: Moj brat XD
1. 2lv rook nie ma broni jeszcze dobrej (cwiczy mace) no wiec podchodzi do kogos i mowi i buy mace 200gp gosc ok robi trade a moj brat ze niby mu komp padnie jak zrobi trade i niech pojdzie na dol do swiatyni i mu polozy na polce a on polozy kase. Gosc polozyl mace... i go nie mial ;] 2. 12lv main druid 30mlvl ;p kupil sobie blue robe i robi interes (ostatnio) i sell blue robe 20k, ktos syzbko podlatuje i buy djae na trade podchodza do depo a moj brat zamiast blue robe cape daje gosc 20lv sie nie skapl wzial i poszedl, wkoncu chce go zabic a ze moj brat ma nice protectorow ( bo wiara na nim uhy robi) to niestety mo nic nie zrobil @dam mi kiedys tez taki wyskoczyl myslalem ze ku***cy dostane jak mi taki gadal |
![]() |
![]() |