![]() |
DANUBIA - Football Competiion
Chcialbym przedstawic propozycje zorganizowania zawodow pilkarskich na Danubii, chetni do zorganizowania takiego mundialu niech sie wpisza.
w mundialu bedzie brac udzial domyslnie 8 druzyn mecze odbywac sie beda w systemie pucharowym Przyklad D4 vs D6 D1 vs D4 D6 vs D7 D1 vs D2 D3 vs D4 D5vsD6 D7 vs D8 Druzyny beda skladac sie 5 osob Boisko o wymiarach 20 na 16 kratek bramki 4 kratki Zasady: 1. Nie mozna w zaden sposob atakowac przeciwnika. 2. Dozwolone sa boots of haste oraz wsystkie czary przyspieszajace 3. Nie mozna dewastowac boiska < podpalac, posionowac itd> 4. Na boisko nie wolno wprowadzac summonow ktore blokowaly by np dostep do pilki 5. Kazda druzyna musi miec dodatkowo 2 osoby rezerwowe ktory w razie laaga innej osoby weslzy by na boisko. prosze o propozycje i uwagi |
Dobry pomysł, ale ja mam też inny. Można by zrobic inne puchary. Wolna amerykanka ;). Ogólne zasady tak jak wcześniej, z tym, że wolno robic wszystko. Summony, czary dewastacyjne, ataki itp. Jedynym warunkiem jest zakaz zabijania innych. Można ich zjechać do red, ale nie wolno zabic. trzeba by zebrać wpisowe, kupić za to UHy i zatrudnić paru magów lub druidów do UHania zawodników.Jak już będzie TibiCam (nie wiem czy wyszła już wersja do klienta 7.3), nakręci się film. To może fajnie wygladać ;). Boisko zawalone poison i fire fildami, a między nimi nawalaja sie knight z palim, w tym czasie summmon DS biegnie za UHajacym sę druidem, który leci z piłka w stronę bramki. A może by tak, wprowadzic jeszcze nakaz wypicia czegos przed meczem? Wszyscy będą gonić i...
Hicks! Hicks! Hicks! ;) |
Niezy pomysl. Kiedys z kumplami graismy ale 1 na 1. Ja z moimi kumplami jestesmy hetni :)
|
Jestem na TAK
Necron ja jestem za. Moze uda mi się z qmplami załorzyć teama :), dobrym miejscem są pola w kazz lub w ab :)
Jeszcze jedno, zagadaj domnie (lub Lord Maiora <--UHmaker) albo podaj nicka. EDIT: mam juz 2 osobowy team, czekam az qmple bendom online :P |
Ej nie lepiej było by zorganizować mecz rugby?? Rozważcie tą propozycję!!
|
Moj nick: Necron the Second
Mozna zrobic pojynki gladiatorow jak napisal dam. Do reda zjezdzam. Gdy ktos sie podda schodzi z pola bitwy. Trzeba tylko znalezc druzyny i jazda xd. Najlepiej druzynowo |
Pomysł!!
Walki Gladiatorów to najlepszy pomysł ale można by było zrobić wojne miast!!
|
wojny miast zazwyczaj sa dla 10-15lv sciagnij sobie Eterniawar na tibia.de chyba i tam masz taka jedna. Wogole trzeba w to angazowac duzo protectorow bo takie 40lv moga pozabijac bijacych sie
i a wojne miast na danubii ktos proponowal juz na forum na tibia.com odwiedzajcie tez czasem to forum |
Dobry pomysl chetnie wezme udzial ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |