|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Chcialbym przedstawic propozycje zorganizowania zawodow pilkarskich na Danubii, chetni do zorganizowania takiego mundialu niech sie wpisza.
w mundialu bedzie brac udzial domyslnie 8 druzyn mecze odbywac sie beda w systemie pucharowym Przyklad D4 vs D6 D1 vs D4 D6 vs D7 D1 vs D2 D3 vs D4 D5vsD6 D7 vs D8 Druzyny beda skladac sie 5 osob Boisko o wymiarach 20 na 16 kratek bramki 4 kratki Zasady: 1. Nie mozna w zaden sposob atakowac przeciwnika. 2. Dozwolone sa boots of haste oraz wsystkie czary przyspieszajace 3. Nie mozna dewastowac boiska < podpalac, posionowac itd> 4. Na boisko nie wolno wprowadzac summonow ktore blokowaly by np dostep do pilki 5. Kazda druzyna musi miec dodatkowo 2 osoby rezerwowe ktory w razie laaga innej osoby weslzy by na boisko. prosze o propozycje i uwagi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Dobry pomysł, ale ja mam też inny. Można by zrobic inne puchary. Wolna amerykanka
![]() ![]() Hicks! Hicks! Hicks! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Niezy pomysl. Kiedys z kumplami graismy ale 1 na 1. Ja z moimi kumplami jestesmy hetni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Necron ja jestem za. Moze uda mi się z qmplami załorzyć teama
![]() ![]() Jeszcze jedno, zagadaj domnie (lub Lord Maiora <--UHmaker) albo podaj nicka. EDIT: mam juz 2 osobowy team, czekam az qmple bendom online ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 14-08-2004 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ej nie lepiej było by zorganizować mecz rugby?? Rozważcie tą propozycję!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moj nick: Necron the Second
Mozna zrobic pojynki gladiatorow jak napisal dam. Do reda zjezdzam. Gdy ktos sie podda schodzi z pola bitwy. Trzeba tylko znalezc druzyny i jazda xd. Najlepiej druzynowo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Walki Gladiatorów to najlepszy pomysł ale można by było zrobić wojne miast!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wojny miast zazwyczaj sa dla 10-15lv sciagnij sobie Eterniawar na tibia.de chyba i tam masz taka jedna. Wogole trzeba w to angazowac duzo protectorow bo takie 40lv moga pozabijac bijacych sie
i a wojne miast na danubii ktos proponowal juz na forum na tibia.com odwiedzajcie tez czasem to forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Dobry pomysl chetnie wezme udzial
![]() |
![]() |