Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   MayGyver to saxor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90287)

hoomik 17-08-2006 15:44

MayGyver to saxor

Tak tak, wydalo sie. MayGyver to saxor, noskill, lamer, pantoflarz. I ma malego pyrdka. Od kilku minut probuje mu to uswiadomic, ale on upiera sie ze jest inaczej. I tu wasze zadanie. Kto jest bardziej saxor:
MayGyver - ten, ktory bez powodu rozdaje warny i bany, kasuje duzo wartosciowych tematow, wozi sie na IRCu udajac wielka elyte, myslac ze moze mlodszych uzytkownikow forum tibia.pl rozstawiac po katach, nie szanujacy pogladow innych, ten, ktory jest winny calego zla na tym swiecie, porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka

czy moze

humz0r a.k.a hoomik - cichy i bezkonfliktowy uzytkownik, kulturalnie wyrazajacy swoje poglady, umiejacy dyskutowac, zabojca Dr. Omadera, sluzacy pomoca potrzebujacym, jak sami stwierdziliscie w notkach - inteligentny

No, kto jest bardziej saxor?

Gallar 17-08-2006 15:49

Oczywiście że bardziej saxorowatym użytkownikiem jest MayGyver.
Jest to bardzo niemiły użyszkodnik, któremu jednak ktoś dał szanse i pozwolił moderować te forum.
Osobnik ten, myśli że jest elitarny jako że ma @ na ircu i kolorowy nick na forum.
Rozdaje on warny i bany niewinnym użytkownikom, a także wyrzuca z kanału biednych newbie, którzy po prostu chcieli się dowiedzieć skąd ściągnąć cheaty do tibii.
Jest zły i bezlitosny. Ba, dał nawet mi aż 30minutowego bana!
Rozumiecie? Mi, Metal Gallarowi, 30min. ban. Toż to straszne.
Krótko mówiąc, wiadomo jaki będzie mój głos w tej jakże ambitnej ankiecie.

Dan the Automator 17-08-2006 15:52

Ten który ma większe klapki na uszach ;-)...

NervGal 17-08-2006 15:58

hoomik jest saxor, bo nie chce mnie przyjąć do MM. Głosujcie na hoomika.

MayGyver 17-08-2006 15:58

MayGyver - znany MODERATOR, obronca ucisnionych, slawny rycerz, potrafi przeskoczyc nad ziemianka

Hoomik - szary uzyszkodnik, znane sa jego perypetie na forum i poza nim, nic nowego nie wnosi do zadnego tematu w ktorym sie wypowiada, ot taki nikt

kazdemu kto zaglosuje na hoomika zdejme warna, a kto zaglosuje na mnie dostanie 5 pkt

Squaess'me 17-08-2006 16:10

brawo postawa modow. naprawde usuwacie wartosciowe tematy i opiexrzacie ludzi, kiedy indziej zabawiacie sie w DUZYCH offtopach.
prowokator homik <cziirs>
moderatorzy < >

Vekegi 17-08-2006 16:15

Zagłosowałem na hoomika bo go nie lubie - proste.

Thero 17-08-2006 16:21

Skoro macie takie problemy to najlepiej obydwaj załatwcie sobie rangę "żałosny" czy cuś...

Btw. Prowokacja prawie idealna.
Prawie tym razem robi jeszcze większą różnicę niż zwykle.

Caer 17-08-2006 16:22

Ech... znowu się wam nudzi? ;-)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
humz0r a.k.a hoomik - cichy i bezkonfliktowy uzytkownik, kulturalnie wyrazajacy swoje poglady, umiejacy dyskutowac, zabojca Dr. Omadera, sluzacy pomoca potrzebujacym, jak sami stwierdziliscie w notkach - inteligentny

Rotfl xD U is t3h saxor.

Ghost Nieudany 17-08-2006 16:32

hoomik sax0r, bo myśli, że SlipKnot to black metal.

Khazar 17-08-2006 16:34

Żałosne są już te wszystkie oklepane prowokacje itd. hoomika i innych. Kiedys wzbudzaly zazarte dyskusje, wyzywanie sie itd, a na koncu smiech i "wiedzialem", a teraz wzbudzaja najzwyklejsza w swiecie pogarde, i to taka z tendencją wzrostową.

Wald_Kerius 17-08-2006 16:53

MayGyver to MayGyver a hoomik to ........ i wszystko jasne :D

Matek 17-08-2006 17:06

May... bo chce dostac 5 pkt.

slawekmag 17-08-2006 17:21

May bo dawno nie miałem bana:)

ripper 17-08-2006 17:30

Obydwaj saks, bo mi notki nie wystawili.

Rybzor 17-08-2006 17:31

HHAhahahhaha hoomzor!!! ;D

sliver 17-08-2006 17:37

"porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka" to mi sie podoba z tego wszystkiego najbardziej :D

Marco the Swordmaster 17-08-2006 17:46

makgejw cośtam suxor bo mody to ch*** i mi Petunię z podpisu 2 razy wyje****!!!

@down
yyy ale żeś oftop jeb***, takie rzeczy tylko na priv! Yyyy ban him.

ripper 17-08-2006 17:54

@up
Może za przekroczenie limitu? Z tego co pamiętam, to sam to reportowałem.

Owned 17-08-2006 17:58

U.u

Oczywiscie ze...
MayGyver SAX0R BLZ0R ;D zaglosowalem na MayGyvera =]

Wszystko na ten temat...

Jednym slowem...

OWNED!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33.