|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto jest bardziej saxor | |||
MayGyver |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 39.19% |
humz0r / hoomik |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 60.81% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Tak tak, wydalo sie. MayGyver to saxor, noskill, lamer, pantoflarz. I ma malego pyrdka. Od kilku minut probuje mu to uswiadomic, ale on upiera sie ze jest inaczej. I tu wasze zadanie. Kto jest bardziej saxor:
MayGyver - ten, ktory bez powodu rozdaje warny i bany, kasuje duzo wartosciowych tematow, wozi sie na IRCu udajac wielka elyte, myslac ze moze mlodszych uzytkownikow forum tibia.pl rozstawiac po katach, nie szanujacy pogladow innych, ten, ktory jest winny calego zla na tym swiecie, porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka czy moze humz0r a.k.a hoomik - cichy i bezkonfliktowy uzytkownik, kulturalnie wyrazajacy swoje poglady, umiejacy dyskutowac, zabojca Dr. Omadera, sluzacy pomoca potrzebujacym, jak sami stwierdziliscie w notkach - inteligentny No, kto jest bardziej saxor? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Oczywiście że bardziej saxorowatym użytkownikiem jest MayGyver.
Jest to bardzo niemiły użyszkodnik, któremu jednak ktoś dał szanse i pozwolił moderować te forum. Osobnik ten, myśli że jest elitarny jako że ma @ na ircu i kolorowy nick na forum. Rozdaje on warny i bany niewinnym użytkownikom, a także wyrzuca z kanału biednych newbie, którzy po prostu chcieli się dowiedzieć skąd ściągnąć cheaty do tibii. Jest zły i bezlitosny. Ba, dał nawet mi aż 30minutowego bana! Rozumiecie? Mi, Metal Gallarowi, 30min. ban. Toż to straszne. Krótko mówiąc, wiadomo jaki będzie mój głos w tej jakże ambitnej ankiecie. Ostatnio edytowany przez Gallar - 17-08-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ten który ma większe klapki na uszach ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() hoomik jest saxor, bo nie chce mnie przyjąć do MM. Głosujcie na hoomika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() MayGyver - znany MODERATOR, obronca ucisnionych, slawny rycerz, potrafi przeskoczyc nad ziemianka
Hoomik - szary uzyszkodnik, znane sa jego perypetie na forum i poza nim, nic nowego nie wnosi do zadnego tematu w ktorym sie wypowiada, ot taki nikt kazdemu kto zaglosuje na hoomika zdejme warna, a kto zaglosuje na mnie dostanie 5 pkt
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() brawo postawa modow. naprawde usuwacie wartosciowe tematy i opiexrzacie ludzi, kiedy indziej zabawiacie sie w DUZYCH offtopach.
prowokator homik <cziirs> moderatorzy < > |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Zagłosowałem na hoomika bo go nie lubie - proste.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Skoro macie takie problemy to najlepiej obydwaj załatwcie sobie rangę "żałosny" czy cuś...
Btw. Prowokacja prawie idealna. Prawie tym razem robi jeszcze większą różnicę niż zwykle. Ostatnio edytowany przez Thero - 17-08-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ech... znowu się wam nudzi? ;-)
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() hoomik sax0r, bo myśli, że SlipKnot to black metal.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Żałosne są już te wszystkie oklepane prowokacje itd. hoomika i innych. Kiedys wzbudzaly zazarte dyskusje, wyzywanie sie itd, a na koncu smiech i "wiedzialem", a teraz wzbudzaja najzwyklejsza w swiecie pogarde, i to taka z tendencją wzrostową.
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() MayGyver to MayGyver a hoomik to ........ i wszystko jasne
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() May... bo chce dostac 5 pkt.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() May bo dawno nie miałem bana
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Obydwaj saks, bo mi notki nie wystawili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() "porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka" to mi sie podoba z tego wszystkiego najbardziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: W piekle
Imię: Marco the Swordmaster
Gildia: Xupix power
|
![]() makgejw cośtam suxor bo mody to ch*** i mi Petunię z podpisu 2 razy wyje****!!!
@down yyy ale żeś oftop jeb***, takie rzeczy tylko na priv! Yyyy ban him.
![]() There’s something in our hearts worth fighting for Some Secrets better left untold And when the time has come for us to die We’ll take the Secrets to the grave Ostatnio edytowany przez Marco the Swordmaster - 17-08-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() @up
Może za przekroczenie limitu? Z tego co pamiętam, to sam to reportowałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Poziom: 44
|
![]() Oczywiscie ze...
MayGyver SAX0R BLZ0R ;D zaglosowalem na MayGyvera =] Wszystko na ten temat... Jednym slowem... OWNED!!!!! |
![]() |
![]() |