Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe potwory i przedmioty. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9039)

Dr. Omader 15-08-2004 18:02

Nowe potwory i przedmioty.

Oto i na naszej stronie pojawiły się specjalnie dla was opisy nowych groźnych bestii grasujących wśród piasków i w mieście Ankrahmun oraz nowych śmiercionośnych broni służących do eksterminacji tych potworów.

Jednakże nasi wysłannicy nie odkryli jeszcze wszystkich sekretów tych stworzeń, a tym bardziej skarbów, których one strzegą.

Będziemy nasze informacje uzupełniać na bierząco.

Informacje wyryte magicznymi starożytnymi runami na naszej stronie przez Doba i Dr. Omadera(w małym stopniu) dzieki specjalnemu czarowi opracowanemu przez MatKusa(on najwiecej sie napracował żeby to działało).

Błędy na stronie proszę zgłaszać do tego tematu:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8677
UWAGA: Informacji których nie uwzględniliśmy teraz, np nowych nawyków starych potworów, nowe grafiki starych przedmiotów - dodamy w najbliższym czasie. Więc nie pytajcie się juz o to - tibia.pl trzyma ręke na pulsie ;)
tibia.pl team pozdrawia...

behama 15-08-2004 18:18

Wreszcie !

wzieliscie sie do roboty :)
drom masz + :)

MatKus 15-08-2004 18:19

Oj tak tak. Ostatnimi dniami sporo roboty mamy.
A to jeszcze jakieś drobne poprawki na forum (a im drobniejsze, tym więcej czasy pochłaniają :P ), a to CIPowie wreszcie zrobili update i trzeba było na stronie to uwzględnić. A i przecież strona nie może się zatrzymać na obecnym poziomie i nadal musi się rozwijać i nowe funkcje muszą nadal się pojawiać...
Jedno, co mogę Wam obiecać, to że nie mamy zamiaru zasypiać gruszek w popiele i nadal będziemy aktualizować stronę i ulepszać ją najlepiej, jak potrafimy.

Dan the Automator 15-08-2004 18:21

Coś odemnie.
Pracowałem nad itemami, i wiele ma "???" bo poprostu nic o nich nie wiadomo. Jednak chciałem je dodać, gdyż CIPowie zapewne nie dali ich na darmo. Zapewne prędzej czy później ktoś je znajdzie :) A jak znajdzie - to wiecie komu ma dać info ;)

ps.

Ile waży Heavy machete?!?!?!?

Dr. Omader 15-08-2004 18:25

@MatKus:
No musze przyznac ze nasz admin zasowa ostro z robota i sie nie obija :P
(jeszcze mnie ciagle pogania)

No ale tak bywa jak sie jest najlepsza strona o Tibii w Polsce ;)

A pomyslow i planow na przyszlosc nam nie brakuje :>

Dakar de'Slayer 15-08-2004 18:29

Ale wasza praca nie poszła na marne. Teraz wielu tibijczyków może podziwiac jej efekty. ( nie żebym sie podlizywał :)) Mnie szczególnie podoba się Djinn. opdobno byl w starej wersji tibii. taks słyszalem...

By$iu 15-08-2004 18:35

Tylko jakim cudem Heavy machete wazy -1?

Dan the Automator 15-08-2004 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bysiek

-1 = "?"

Zna ktoś wage ów przedmiotu? to dodam

Dr. Omader 15-08-2004 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dakar de'Slayer
Ale wasza praca nie poszła na marne. Teraz wielu tibijczyków może podziwiac jej efekty. ( nie żebym sie podlizywał :)) Mnie szczególnie podoba się Djinn. opdobno byl w starej wersji tibii. taks słyszalem...

Nom byly juz wczesniej bo CipSoft chciał djinny wprowadzic juz dawno temu ale jakos im to nie wychodzilo i byly one dostepne tylko na test serverach gdy GM je zsummonowal.

Dakar de'Slayer 15-08-2004 18:47

Cytuj:

ja tez sie dziwie, no ale cóż...wielka jest moc CipSoft-u...ale jeszcze większa naszych moderatorów...:P...(taraz tez sie nie podlizuje:P)

BiO 15-08-2004 18:47

Cytuj:

To oznacza że nie określona jest jego waga :)

Sądze , że jeszcze długo benda "???" ta wyspa ma w sobei wiele zagadek wiele jest miejsc jeszcze nei zbadanych przez nikogo .
A tak btw. to jeśli coś odkryje czego tu nie będzie to napisze :>

Dakar de'Slayer 15-08-2004 19:10

nie długo zakładam pacc (mam nadzieje) więc tez postaram się dostarczyc pare fajnych rzeczy

Frank Parker 15-08-2004 19:25

Jest super lecz zauwazylem BLAD nie ma nowej grafy przedmiotow np.tower shield poprawcie to PLX :P

Władca kotków 15-08-2004 19:27

Omader brakuje czaru na stronie-every beam !!!!!!! napraw to plx :D

Klusek07 15-08-2004 20:43

moge sie mylic ale widzialem jakis helm w depo carlin a jak dalem look to byl to soldier, czyzby zmienil wyglad ??? nie sprawdzalem :/

PyteX 15-08-2004 20:47

Soldier helmet też się zmienił.

Może maly plusik:P

Spown 15-08-2004 23:34

NO moim zdaniem chłopaki z CipSoft nie_postarali sie z tym updatem. Jak na tak rzadkie updatowanie tej gry to za_mało moim zdaniem, kilka itemów plansza i potworki które można policzyć na placach. Dla_mnie to zamało jak na (update) tak popularną gre. Biorąc pod uwage ilość potworków (przedmiotów) które były przed updatem to zamało (jak dla mnie). Mam jeszcze nadzieje że "Odkryliśmy dopiero czubek góry lodowej". No ale " Nadzieja matka głupich"

<ModEdit> człowieku, wiesz co to jest słownik ortograficzny? TO GO UŻYJ!
(błędy typu: "gury", "kture", 'zatkie", "bioronc") Polecam wynieść coś z nauki języka Polskiego w nadchodzącym roku szkolnym...

Spown 16-08-2004 01:20

i mówić ludziom żeby nie kometowali mojej ortografij

albo ślepi albo nie wiem

a możżżże wiem czytać sie nie UUUmie

pomoge wam wyjasnie to wam jestem dyslektykiem hepy now ???

Dan the Automator 16-08-2004 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spown
pomoge wam wyjasnie to wam jestem dyslektykiem hepy now ???

Ja też, i co z tego? Jak jesteś dyslektykiem, to najwyższa pora się pouczyć~

Masak 16-08-2004 09:15

Moznaby dodac do opisu potworkow ze Ancient Scarab spowalnia swe ofiary.
W niektorych momentach jest to bardzo istotne :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47.