|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Oto i na naszej stronie pojawiły się specjalnie dla was opisy nowych groźnych bestii grasujących wśród piasków i w mieście Ankrahmun oraz nowych śmiercionośnych broni służących do eksterminacji tych potworów.
Jednakże nasi wysłannicy nie odkryli jeszcze wszystkich sekretów tych stworzeń, a tym bardziej skarbów, których one strzegą. Będziemy nasze informacje uzupełniać na bierząco. Informacje wyryte magicznymi starożytnymi runami na naszej stronie przez Doba i Dr. Omadera(w małym stopniu) dzieki specjalnemu czarowi opracowanemu przez MatKusa(on najwiecej sie napracował żeby to działało). Błędy na stronie proszę zgłaszać do tego tematu: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8677 UWAGA: Informacji których nie uwzględniliśmy teraz, np nowych nawyków starych potworów, nowe grafiki starych przedmiotów - dodamy w najbliższym czasie. Więc nie pytajcie się juz o to - tibia.pl trzyma ręke na pulsie ![]() tibia.pl team pozdrawia... Ostatnio edytowany przez MatKus - 18-08-2004 o 16:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() wzieliscie sie do roboty
![]() drom masz + ![]()
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Oj tak tak. Ostatnimi dniami sporo roboty mamy.
A to jeszcze jakieś drobne poprawki na forum (a im drobniejsze, tym więcej czasy pochłaniają ![]() Jedno, co mogę Wam obiecać, to że nie mamy zamiaru zasypiać gruszek w popiele i nadal będziemy aktualizować stronę i ulepszać ją najlepiej, jak potrafimy.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Coś odemnie.
Pracowałem nad itemami, i wiele ma "???" bo poprostu nic o nich nie wiadomo. Jednak chciałem je dodać, gdyż CIPowie zapewne nie dali ich na darmo. Zapewne prędzej czy później ktoś je znajdzie ![]() ![]() ps. Ile waży Heavy machete?!?!?!? |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() @MatKus:
No musze przyznac ze nasz admin zasowa ostro z robota i sie nie obija ![]() (jeszcze mnie ciagle pogania) No ale tak bywa jak sie jest najlepsza strona o Tibii w Polsce ![]() A pomyslow i planow na przyszlosc nam nie brakuje :> |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
![]() |
![]() Ale wasza praca nie poszła na marne. Teraz wielu tibijczyków może podziwiac jej efekty. ( nie żebym sie podlizywał
![]()
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
![]() |
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tylko jakim cudem Heavy machete wazy -1?
#8 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Zna ktoś wage ów przedmiotu? to dodam |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Cytuj:
To oznacza że nie określona jest jego waga ![]() Sądze , że jeszcze długo benda "???" ta wyspa ma w sobei wiele zagadek wiele jest miejsc jeszcze nei zbadanych przez nikogo . A tak btw. to jeśli coś odkryje czego tu nie będzie to napisze :> |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie długo zakładam pacc (mam nadzieje) więc tez postaram się dostarczyc pare fajnych rzeczy
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() Jest super lecz zauwazylem BLAD nie ma nowej grafy przedmiotow np.tower shield poprawcie to PLX
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Omader brakuje czaru na stronie-every beam !!!!!!! napraw to plx
![]() Ostatnio edytowany przez Władca kotków - 15-08-2004 o 19:28. |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() moge sie mylic ale widzialem jakis helm w depo carlin a jak dalem look to byl to soldier, czyzby zmienil wyglad ??? nie sprawdzalem :/
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Soldier helmet też się zmienił.
Może maly plusik ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() NO moim zdaniem chłopaki z CipSoft nie_postarali sie z tym updatem. Jak na tak rzadkie updatowanie tej gry to za_mało moim zdaniem, kilka itemów plansza i potworki które można policzyć na placach. Dla_mnie to zamało jak na (update) tak popularną gre. Biorąc pod uwage ilość potworków (przedmiotów) które były przed updatem to zamało (jak dla mnie). Mam jeszcze nadzieje że "Odkryliśmy dopiero czubek góry lodowej". No ale " Nadzieja matka głupich"
<ModEdit> człowieku, wiesz co to jest słownik ortograficzny? TO GO UŻYJ! (błędy typu: "gury", "kture", 'zatkie", "bioronc") Polecam wynieść coś z nauki języka Polskiego w nadchodzącym roku szkolnym...
I Love : Quake 1 ![]() World of Warcraft ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-08-2004 o 00:52. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() i mówić ludziom żeby nie kometowali mojej ortografij
albo ślepi albo nie wiem a możżżże wiem czytać sie nie UUUmie pomoge wam wyjasnie to wam jestem dyslektykiem hepy now ???
#19 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Moznaby dodac do opisu potworkow ze Ancient Scarab spowalnia swe ofiary.
W niektorych momentach jest to bardzo istotne ![]() |
![]() |