![]() |
Killing 38 knight
Elo prezentuje wam filmik jak z kolegami zaklepujemy 38 knighta. Padl za przezywanie Morrte i gadanie glupot ^^. Mysle ze ladnie padl . Enjoy
http://rapidshare.de/files/29996704/..._pwnt.rec.html or http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10884 Ee wiele osob nie zczailo ale z burstow walilem dla beki a nie dlatego ze myslalem ze bedzie super szlo. |
lol
w takim teamie ubic tego knighta to nie zadna sztuka -.- nieumiecie trapowac <n/c> po co rzuciliscie fbombe pod was jak on miala byc "za wami" zeby was przesunac nie mogl... a ten 59 palek mnie rozjebal na maxa "ale spad" lol.. gz ubicia. |
hehe waste brustow zrobiles, gz eq
|
Ale gość głupi... traci 4 bursty na centipede... po h** wogule założyłeś te bursty ???? filmik według mnie kiepski... takie wysokie levele a nie moga dac rady 38 najtowi... to ma byc pk'ing ??
|
Czlowieku a co cie to interesuje dlaczego ja te bursty zalozylem -.-' Mialem zbedne to sobie zalozylem moze mialem sellnac 30 burstow za 300 gp i cieszyc ? Dla mnie to zabicie bylo takie o wiec dla beki sobie lalem z burstow , potem dopiero zamienilem na tarcze i sworda. thx za komentarze
btw. czego mowisz ze nie moga dac rady ? przeciez padl w 4 minuty -.-' zreszta to nie byly 3 ms tylko 2 knighty wiec nie licz na ue za 500 i exori za 200 i moze jeszcze sdki za 300 -.-' |
ale nooby ja pierd***e
|
Nawed jakbyś go wziął solo niepogratulowałbym ci
żal;/ |
Cytuj:
Btw. tak apropos tych burstow...jezeli patrzycie na tibie tylko pod takim katem pod jakim widze te komentarze to mi was szkoda....liczenie kazdego uha, w tym przypadku bursta, wszystkich strat, liczy sie tylko zarabianie , bicie lvla i skilli zeby przescignac kolegow...n/c ta gra sie trzeba bawic a nie pracowac niemal fizycznie nad nia...dlatego ja sie nia bawie i dlatego zalozylem sobie BURSTY , ktore tak nurtowaly prawie wszystkich ogladajacych to -.-. to tyle @down Czego niby to ma byc zalosne...pozatym gdybysmy go strapowali to by sie prawdobodobnie wyuhal a w biegu trudniej sie uhac nawet na bocie wiec padl i stracil uhy co jest dla mnie wazne, takie male swiadectwo. Pozatym ja do siebie nie mam zadnych zarzutow, jezeli macie do partnerow to prosze nie piszcie tego tutaj bo... ja f bomby pod NAS nie rzucilem wiec... |
Cytuj:
masz racje, nastepnym razem nie rob filmu! pozdro. |
Widze ze wiekszosc ktorzy dali swoj komentarz to sami pvpowcy i panowie tibi jak wszystkich od noobów wyzywaja a sami nie maja 40 lvl .. zajebisci jestescie
@Topic Film fajny ;p tez chce sova ;p |
Lol tu co sie dzieje xDD wszyscy po wszyskich co za tępaki xd dobrze ze nie gram juz w Tibie za duzo noobkow :P
Btw Gz sova |
Ehh
Ludzie (ci pierwsi co sie wypowiadali) o co wam chodzi?:( szczerze to az taki duzy team nie byl potrzebny :P Morrte sam by dal se z nim rade ale milo ze mu pomogliscie :D Ale jednak sa jeszcze n@@by ktore padaja z bp'kiem uha(mimo uh bota -.^) , to jest dopiero żal.pl..... do filmu 0 zastrzezen.
HaIl MorGaNa !!!!~~~~!!!! =] |
Ehh miało być od razu sd exori exori na yellow i pada a nie sie bawić 4 min ;p
gz sova ;] |
heh shitowy film 2 sorce 30 lvl i by ten team porozganiał :D
|
@up
No to moze ustawka ? :) .........lol A tak ogolnie thx za komentarze , tam co pan mowil najpierw sd exori , ja z exori czekalem zeby wykonczyc, poprostu poczekalismy na najlepsza sytuacje kiedy zajety byl bieganiem a nie uhaniem i tyle :) |
lol
Wiecej kumpli już nie mogłeś wziąć na 38 knighta?
Nice eq :P |
Ej skąd wziość tibia cam :P? heh i jak to sie kurde otwiera lol kiedys umiałem ale zapomniałem jak to sie robi i już nie umiem heh
Aha i jescze jedno to działa pod tą tibie co jest teraz? |
Tathar is teh pkey:D Nice :) Co tam u Ciebie? :)
//~Caleth |
@ up
hehe ;) ;D a u mnie bez zmian all po staremu :) @2up Jest inny topic zalozony nawet chyba przyklejony o obsludze tibicam ;P @topic Tak wogole wracajac do tej "ekipy" to nie wyobrazam sobie teraz (przynajmniej na morganie) zeby wbil na mnie solo jakis 90 lvl i probowal zabic...pewnie bylby to team 3-4 osobowy, wiec nie ma sie co dziwic tak to juz jest teraz :P a jak juz powiedzialem w grupie razniej :) @artsuk To nie ja bralem ludzi a oni poprosili mnie :P :) |
Zamknac pyski wy kurwa sie wychowaliscie na otsach i byscie w niego z sd jebali i ue jebance a oni go sobie wykonczyli po woli bez strat.
Gratz sova ^^ na tym lvlu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |