![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Elo prezentuje wam filmik jak z kolegami zaklepujemy 38 knighta. Padl za przezywanie Morrte i gadanie glupot ^^. Mysle ze ladnie padl . Enjoy
http://rapidshare.de/files/29996704/..._pwnt.rec.html or http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10884 Ee wiele osob nie zczailo ale z burstow walilem dla beki a nie dlatego ze myslalem ze bedzie super szlo. Ostatnio edytowany przez boorex - 19-08-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() lol
w takim teamie ubic tego knighta to nie zadna sztuka -.- nieumiecie trapowac <n/c> po co rzuciliscie fbombe pod was jak on miala byc "za wami" zeby was przesunac nie mogl... a ten 59 palek mnie rozjebal na maxa "ale spad" lol.. gz ubicia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() Ale gość głupi... traci 4 bursty na centipede... po h** wogule założyłeś te bursty ???? filmik według mnie kiepski... takie wysokie levele a nie moga dac rady 38 najtowi... to ma byc pk'ing ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Czlowieku a co cie to interesuje dlaczego ja te bursty zalozylem -.-' Mialem zbedne to sobie zalozylem moze mialem sellnac 30 burstow za 300 gp i cieszyc ? Dla mnie to zabicie bylo takie o wiec dla beki sobie lalem z burstow , potem dopiero zamienilem na tarcze i sworda. thx za komentarze
btw. czego mowisz ze nie moga dac rady ? przeciez padl w 4 minuty -.-' zreszta to nie byly 3 ms tylko 2 knighty wiec nie licz na ue za 500 i exori za 200 i moze jeszcze sdki za 300 -.-' Ostatnio edytowany przez boorex - 19-08-2006 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() ale nooby ja pierd***e
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() A niby dlaczego ? nie rozumiem polowy z waszych komentarzy czy nie podoba wam sie ortografia, czy dlatego ze f bombe ktos tam rzucil zle , czy dlatego ze koles mial 30 lvli mniej...a mnie to NIC nie obchodzi ze koles mial 30 lvli mniej jak przezywal kumpla next razem nie bede robil filmiku...ale za to oczywiscie jakby 100 lvl zabil 70 lvl to by wam sie podobalo
![]() ![]() Btw. tak apropos tych burstow...jezeli patrzycie na tibie tylko pod takim katem pod jakim widze te komentarze to mi was szkoda....liczenie kazdego uha, w tym przypadku bursta, wszystkich strat, liczy sie tylko zarabianie , bicie lvla i skilli zeby przescignac kolegow...n/c ta gra sie trzeba bawic a nie pracowac niemal fizycznie nad nia...dlatego ja sie nia bawie i dlatego zalozylem sobie BURSTY , ktore tak nurtowaly prawie wszystkich ogladajacych to -.-. to tyle @down Czego niby to ma byc zalosne...pozatym gdybysmy go strapowali to by sie prawdobodobnie wyuhal a w biegu trudniej sie uhac nawet na bocie wiec padl i stracil uhy co jest dla mnie wazne, takie male swiadectwo. Pozatym ja do siebie nie mam zadnych zarzutow, jezeli macie do partnerow to prosze nie piszcie tego tutaj bo... ja f bomby pod NAS nie rzucilem wiec... Ostatnio edytowany przez boorex - 20-08-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
masz racje, nastepnym razem nie rob filmu! pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Tibia
Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubia
|
![]() Widze ze wiekszosc ktorzy dali swoj komentarz to sami pvpowcy i panowie tibi jak wszystkich od noobów wyzywaja a sami nie maja 40 lvl .. zajebisci jestescie
@Topic Film fajny ;p tez chce sova ;p
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Lol tu co sie dzieje xDD wszyscy po wszyskich co za tępaki xd dobrze ze nie gram juz w Tibie za duzo noobkow
![]() Btw Gz sova
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rodziew On Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Liberated Minds
Świat: Morgana
Poziom: 40~
Skille: 20+/25+
|
![]() Ludzie (ci pierwsi co sie wypowiadali) o co wam chodzi?
![]() ![]() ![]() HaIl MorGaNa !!!!~~~~!!!! =] Ostatnio edytowany przez radzik master - 20-08-2006 o 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Ehh miało być od razu sd exori exori na yellow i pada a nie sie bawić 4 min ;p
gz sova ;]
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() heh shitowy film 2 sorce 30 lvl i by ten team porozganiał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() @up
No to moze ustawka ? ![]() A tak ogolnie thx za komentarze , tam co pan mowil najpierw sd exori , ja z exori czekalem zeby wykonczyc, poprostu poczekalismy na najlepsza sytuacje kiedy zajety byl bieganiem a nie uhaniem i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aldar the Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: nie mam :)
Świat: Nova
Poziom: 39
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiecej kumpli już nie mogłeś wziąć na 38 knighta?
Nice eq ![]() Ostatnio edytowany przez Artsuk - 20-08-2006 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Ej skąd wziość tibia cam
![]() Aha i jescze jedno to działa pod tą tibie co jest teraz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Tathar is teh pkey
![]() ![]() ![]() //~Caleth |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() @ up
hehe ![]() ![]() @2up Jest inny topic zalozony nawet chyba przyklejony o obsludze tibicam ;P @topic Tak wogole wracajac do tej "ekipy" to nie wyobrazam sobie teraz (przynajmniej na morganie) zeby wbil na mnie solo jakis 90 lvl i probowal zabic...pewnie bylby to team 3-4 osobowy, wiec nie ma sie co dziwic tak to juz jest teraz ![]() ![]() @artsuk To nie ja bralem ludzi a oni poprosili mnie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez boorex - 20-08-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Zamknac pyski wy kurwa sie wychowaliscie na otsach i byscie w niego z sd jebali i ue jebance a oni go sobie wykonczyli po woli bez strat.
Gratz sova ^^ na tym lvlu. |
![]() |
![]() |