![]() |
PomuŻcie
Od pewnego czasu wolno ładuje mi sie lista postaci czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby odrazu mi sie łądowała lista postaci plz help me !!!!!!!!!!:(
|
Jesli jestes w Sieci to zrob tak:
Podejdz do Kazzowicza z bejsbolem ;] i tak wymiataj wszystkich kazowiczow z twojej sieci ;] napewno pomoze Jesli masz modem to wyzuc go przez okno i zalatw jakis lepszy net ;] jesi masz neostrade to......... idz pobluzgaj tych z infolini |
Prosze o bardzej fachowe wypowiedzi ;p
|
Obawiam się, że nie da się tego powiedzieć bardziej fachowo.
|
Możliwe...
Możliwe że masz bardzo wolny transfer. :(
Możliwe także że przeszkadzają te same programy co pobudzają działanie Lagów. X( I przez to idzie wolniej. Spróbuj wyłączyć nie potrzebne programy np.: Gadu-Gadu WP Kontakt Tlen Kazaa Programy internetowe ułatwiające ściąganie z neta (np.: Net ants, Flash Get i inne...) Programy muzyczne (sam często na komputerze puszczałem muzyka podczas grania w tibię i lagów aż tyłek ściska:)):P Programy anty-wirusowe (właściwie nie spowalniają ale podczas gry nie skanuj dysku czy płyty) To wszystko co mi przychodzi do głowy.... Może ktoś inny lepiej ci pomoże!! |
Ja przez pewien czas (około tygodnia) miałem podobną sytuacje, lista ładowała mi się o około 2-3 sekundy dłużej co dla FACCa jest dużą róznicą ponieważ takie spowolnienie czasu przedłuża logowanie o jakieś 50%. Powyższe najlepiej zastosuj się do powyższycch porad i sprawdź czy nie instalowałeś ostatnio jakiegoś programu, który spowalnia transfer. Jeżeli nie przyniesie to pożądanych efektów to pozostanie ci czekanie. Ja zbytnio się tym nie przejmowałem i po jakimś czasie przeszło, może u ciebie będzie identycznie.
|
hmm umnie sie loguje 0,5 min więc wiesz ale jak już wjede to na tibi mam zero lag
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |