|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Od pewnego czasu wolno ładuje mi sie lista postaci czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby odrazu mi sie łądowała lista postaci plz help me !!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesli jestes w Sieci to zrob tak:
Podejdz do Kazzowicza z bejsbolem ;] i tak wymiataj wszystkich kazowiczow z twojej sieci ;] napewno pomoze Jesli masz modem to wyzuc go przez okno i zalatw jakis lepszy net ;] jesi masz neostrade to......... idz pobluzgaj tych z infolini |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosze o bardzej fachowe wypowiedzi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Obawiam się, że nie da się tego powiedzieć bardziej fachowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Możliwe że masz bardzo wolny transfer.
![]() Możliwe także że przeszkadzają te same programy co pobudzają działanie Lagów. ![]() Spróbuj wyłączyć nie potrzebne programy np.: Gadu-Gadu WP Kontakt Tlen Kazaa Programy internetowe ułatwiające ściąganie z neta (np.: Net ants, Flash Get i inne...) Programy muzyczne (sam często na komputerze puszczałem muzyka podczas grania w tibię i lagów aż tyłek ściska ![]() ![]() Programy anty-wirusowe (właściwie nie spowalniają ale podczas gry nie skanuj dysku czy płyty) To wszystko co mi przychodzi do głowy.... Może ktoś inny lepiej ci pomoże!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja przez pewien czas (około tygodnia) miałem podobną sytuacje, lista ładowała mi się o około 2-3 sekundy dłużej co dla FACCa jest dużą róznicą ponieważ takie spowolnienie czasu przedłuża logowanie o jakieś 50%. Powyższe najlepiej zastosuj się do powyższycch porad i sprawdź czy nie instalowałeś ostatnio jakiegoś programu, który spowalnia transfer. Jeżeli nie przyniesie to pożądanych efektów to pozostanie ci czekanie. Ja zbytnio się tym nie przejmowałem i po jakimś czasie przeszło, może u ciebie będzie identycznie.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm umnie sie loguje 0,5 min więc wiesz ale jak już wjede to na tibi mam zero lag
|
![]() |
![]() |