![]() |
WBK - Veruis vs Kuraj
No to ja wstawiam moj komiks o Kuraju :D Zobaczymy jak szybko on da swoj =)
http://img224.imageshack.us/img224/3564/konkursno6.png Commnets! |
kurva lol.
|
robisz sobie jaja, czy mi sie tylko wydaje?
|
głupie tu jest na biało napisane!
|
Nie no gz znalazłes funkcje ODWRÓĆ KOLORY w pint --.--
|
MUAHAHAHAHA
MUAHAHAHA fajne;) tylko trzeba zakumać |
Wydaje Ci się, że starodawna opcja 'odwróć kolory' nie jest Kurajowi znana? Nie rozśmieszaj mnie.
Zakumałem! |
Dalem zeby dac. JEzeli on nieda ja wygram ;p a jak da to przegram a ze jakos sie na to niezanosi...(niedostane punktow?)
@slawek chyba jako jedyny cos tam zkaumales... @up Nie? @down Mialem gotowe juz dawno(dood 10 minut?) i wstawilem ;p (No... Punkty karne? Zabraklo? Straszne!) @Radix (Patrz post) Tak ... Radix. |
Po prostu bitwę ogłosiłem w niedzielę (sobotę?) a dzisiaj już wtorek. Spodziewałem się, że nie będą czekać na ostatnią chwilę (środa)
|
Cytuj:
|
Nie zakapowałem. Czy chodziło o to, że zamiast "zapisz", kliknął na 'odwróć kolory'? Bo w ostatnim rysunku widać, że pliku nie zapisano, bo nadal jest w nagłówku napisane 'bez nazwy' :)
|
Wesolo to mi bedzie jak zdechniesz... mam cie dosyc. Krytykujz kazdego. Topi sie w szambie? Czemu opowiadasz o swoich kapielach nocnych? -.-
@down Jezeli on ma racje... to jestes kompletnym debilem. |
@up
Nie rzucaj sie tak, Radix ma całkowitą racje @edit re: up Jak już to debilką. A o tym to juz chyba kazdy wie... aaaa, zapomniałabym. Wydłubie ci oczy |
a ja bym tak powiedział, że to trochę nie fair... poczekał byś aż Kuraj wywali swój komiks... do tego czasu nie oceniam
|
TO TYYyyy!!!! ;(( *chlip*
Komiks dzisiaj będzie. |
Osobiście zgadzam sie z radixem - ta edycja jest kompletnie kiczowata/niewypał
a ty się Ver tak nie miotaj jak szaleniec ;) |
Taak, komiks dziecinnie prosty i czy nie można było poczekać aż Kuraj zrobi swój komiks? Nie musilibyśmy czekać z niewcierpliwością ąż Kuraj go zrobi.
|
Piękne stary. Powalająca głębia przesłania, niesamowite drugie dno, zawarte w tych kilkunastu kilobajtach kolorowych pikseli.
|
a... ten.. no comments... Nieważne, poczekam aż Kuraj wrzuci.
Kuwa, nie wiem czy samemu zakładać temat, narysowałem już swój komiks ale Pan i Władca nie odpowiada na moje PW. ;< |
Omg... Serio, ótrz mnie, miszczu!!1oneone
W porównaniu do tamtych bitew... Dno. To nie to samo, mimo, że ostało się kilku ludzi... I nie pluć się, Radix ma w sumie rację. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |