|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Kto Lepszy? | |||
Veruis |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 16.98% |
Kuraj |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 83.02% |
Głosujących: 53. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() No to ja wstawiam moj komiks o Kuraju
![]() ![]() Commnets!
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 03-10-2006 o 15:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2005
|
![]() kurva lol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() robisz sobie jaja, czy mi sie tylko wydaje?
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() głupie tu jest na biało napisane!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie no gz znalazłes funkcje ODWRÓĆ KOLORY w pint --.--
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() MUAHAHAHAHA
MUAHAHAHA fajne ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Wydaje Ci się, że starodawna opcja 'odwróć kolory' nie jest Kurajowi znana? Nie rozśmieszaj mnie.
Zakumałem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dalem zeby dac. JEzeli on nieda ja wygram ;p a jak da to przegram a ze jakos sie na to niezanosi...(niedostane punktow?)
@slawek chyba jako jedyny cos tam zkaumales... @up Nie? @down Mialem gotowe juz dawno(dood 10 minut?) i wstawilem ;p (No... Punkty karne? Zabraklo? Straszne!) @Radix (Patrz post) Tak ... Radix.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 03-10-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu bitwę ogłosiłem w niedzielę (sobotę?) a dzisiaj już wtorek. Spodziewałem się, że nie będą czekać na ostatnią chwilę (środa)
![]() |
#10 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Jebnij sie w czolo, bedzie Ci wesolo. Widze, ze tegoroczna wojna komiksowa topi sie we wlasnym szambie. To juz nie jest to samo, a na dodatek pozapisywaly sie osoby, ktore jak widac, o grafice nie maja zielonego pojecia... -.-
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nie zakapowałem. Czy chodziło o to, że zamiast "zapisz", kliknął na 'odwróć kolory'? Bo w ostatnim rysunku widać, że pliku nie zapisano, bo nadal jest w nagłówku napisane 'bez nazwy'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wesolo to mi bedzie jak zdechniesz... mam cie dosyc. Krytykujz kazdego. Topi sie w szambie? Czemu opowiadasz o swoich kapielach nocnych? -.-
@down Jezeli on ma racje... to jestes kompletnym debilem.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 03-10-2006 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() @up
Nie rzucaj sie tak, Radix ma całkowitą racje @edit re: up Jak już to debilką. A o tym to juz chyba kazdy wie... aaaa, zapomniałabym. Wydłubie ci oczy
![]() ~I am the pure flame that burns ~I am (ever shining) Sirius son ~I am the infinite space ~I am the most conquering One Mhrock ! Ostatnio edytowany przez Jade - 03-10-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() a ja bym tak powiedział, że to trochę nie fair... poczekał byś aż Kuraj wywali swój komiks... do tego czasu nie oceniam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() TO TYYyyy!!!!
![]() Komiks dzisiaj będzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Osobiście zgadzam sie z radixem - ta edycja jest kompletnie kiczowata/niewypał
a ty się Ver tak nie miotaj jak szaleniec ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Taak, komiks dziecinnie prosty i czy nie można było poczekać aż Kuraj zrobi swój komiks? Nie musilibyśmy czekać z niewcierpliwością ąż Kuraj go zrobi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Piękne stary. Powalająca głębia przesłania, niesamowite drugie dno, zawarte w tych kilkunastu kilobajtach kolorowych pikseli.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() a... ten.. no comments... Nieważne, poczekam aż Kuraj wrzuci.
Kuwa, nie wiem czy samemu zakładać temat, narysowałem już swój komiks ale Pan i Władca nie odpowiada na moje PW. ;<
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Omg... Serio, ótrz mnie, miszczu!!1oneone
W porównaniu do tamtych bitew... Dno. To nie to samo, mimo, że ostało się kilku ludzi... I nie pluć się, Radix ma w sumie rację. |
![]() |
![]() |