![]() |
16 lvl block dl :P
Jak w tytule ;)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/12925 |
Powiem jedno. LoL :p .... ale na blockera to sie gosciu nadaje ;) na 100 lvl bedzie cale Demon Hell blokowac ;)
|
heh powiem niezłe, najlepszy ten moment na początku jak DL do Red Hp go zjechał :].
|
Odp.
Nieżle, wydaje mi się, że nowy rekord, ogólnie to Gratz, ale mam 1 pytanie a mianowicie jakie ten Bloker ma skille, napewno 60/60+ ponieważ ma 4 mlvl i się UHał.
|
jakie skile i eq... :p ale ofc big gratZZZzzzzZZZ :p
|
Skille 61/61 4 mlv :p EQ: Noble Arm, BS, Drag Shield, P, legs. A kask nie wiem jaki :p Szkoda że nie ma pacca na behemocinke by się poszło ;)
|
No gz :D
Nowy rekord :D |
Cytuj:
Na pewno gra kimś innym, tylko że to było "dla sławy" :) I zabawy oczywiście :D Ale i tak gzgzgz |
Jak to było doświadczone blokowanie to ja już wole nie myśleć jak wygląda nie doświadczone :P
Cya pora do sQl xD |
Brawo brawo podziwiam ludzi którzy grają knightami i mają chęć na trening ja na harmoni na slimach max 59/59 na 15 lvlu miałem ale wróciłem na sorca :D
|
>>>>GZ<<<<< mnie to aż tak bardzo nie zachwyca bo sam na 12 lvl solo draga zabilem. Miałem knighta 9 lvl skile 75/76 potem kupilem eq crwon armor bohy knight legi scraf;p vamp shield i bs i poszedlem na draga 5 uh poszly a best hit 115 (albo cos ok) potem wbilem 20 lvl i hak:/ stracilem ok. 200 k i skile mam 70/71 i dol i nie gram juz nia:/ a nick:Kalt zenda
|
to ja :)
witam wszystkich :P chcialem uswiadomic was ze to ja wlasnie blokowlaem tego Dl'a i ze to wlasnie jest oja glówna postac bo watpie zeby ktos "dla abawy" robil sobie 4 mlvl knightem i skile 61/61:P tylko po to zeby bloczyc DL'a ale to nie wszystko teraz zaczynam skilwac porzadnie:P nie boje sie pasc jesli amcie jakies probozycje pobicia rekorda blokowaniu potworów psizcie jestem gotówna all (nie mam pacc) wiec gdzies bez pacc area:P myslaem o bloku na vampoach kolo DC na 20 lvl. good pomysl?
PS. mam jescze palladyna 37 lvl na samera ale specjalnie zrobilem knighta i nim teraz bede gral:D, fakt ten knight jest troszq postacia zwariowana:P zaliczyl jzu 2 dedy.. mimo iz udane bo > na 10 lvl apdlem na dragu> byl to 3 resp draga 2 pierwsze zbloczylem:P niestety filmiku nie ma, jednak 2 ded byl ciekawszy bloczylem GS'a na 11 lvl na blood herbie:P filmik jest niedlugo trafi na forumi do neta:) zbloczylem 4 respy gs i na 5 padlem:) heh tibia :P teraz licze na blokowanie czegos lepszego macie pomysly piszcie prosze:) |
Ja bym pogratulował temu co nagrywal bo szybko rozwalil tego draga lorda :)
ogólnie gz |
Na banshee, ekipa jaka kolwiek, byle by nie walila z sd tylk z jakiegos badziewia .. bo takto to biedna banshee padnie po 5 hitach ...
Ewentualnie możesz iść na wrl .. tylko wtedy byś potrzebował dwóch ed do leczenia ciebie i z 20 lvl żeby mieć chociaż 400 hp ^^ |
z tego co wiem to na behe jest bramka ~35 lvl(na cyclo of koz) a na wrl na demoni 60 .
|
Niezle nie zle :D
Ale miales sporo szczescia ze zadne combo nie polecialo ale i tak gzzz ;] 16lvl blokujacy dl do czego to doszlo :D hahahaha |
Co tu duzo mowic - 10/10.
To jest chyba moj pierwszy post w ktorym nikogo nie skrytykowalem no ale film naprawde jest warty obejrzenia. Niech sie noobki ucza jak powinno sie grac w tibie. ;) |
Ten palek co film nakręcał uhał knighta.
|
Cytuj:
@Edit Racja, shooter uhnął blokera, a tagże widzialem tam sd-ki. Prawdziwy rekord(wg mnie) to gdy bloker sie sam uha, a tagże nikt nie pisze Exura Sio "... i nikt nie używa sie sd-kow A jak wy sądzicie? |
Cytuj:
@Frapper Może iść do tomba :> @filmik Uhany nie uhany trudno zbloczyć na takim lvl :P Ale to nie jest rekord skoro go pall uhnął. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |