![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiem jedno. LoL
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() heh powiem niezłe, najlepszy ten moment na początku jak DL do Red Hp go zjechał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Nieżle, wydaje mi się, że nowy rekord, ogólnie to Gratz, ale mam 1 pytanie a mianowicie jakie ten Bloker ma skille, napewno 60/60+ ponieważ ma 4 mlvl i się UHał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magician von Hellgate
Profesja: Sorcerer
Gildia: none :]
Świat: Saphira
Poziom: 17
Skille: 0.00
Poziom mag.: 35
|
![]() jakie skile i eq...
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No gz
![]() Nowy rekord ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Na pewno gra kimś innym, tylko że to było "dla sławy" ![]() I zabawy oczywiście ![]() Ale i tak gzgzgz
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Brawo brawo podziwiam ludzi którzy grają knightami i mają chęć na trening ja na harmoni na slimach max 59/59 na 15 lvlu miałem ale wróciłem na sorca
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Kalt zenda
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 9
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() >>>>GZ<<<<< mnie to aż tak bardzo nie zachwyca bo sam na 12 lvl solo draga zabilem. Miałem knighta 9 lvl skile 75/76 potem kupilem eq crwon armor bohy knight legi scraf;p vamp shield i bs i poszedlem na draga 5 uh poszly a best hit 115 (albo cos ok) potem wbilem 20 lvl i hak:/ stracilem ok. 200 k i skile mam 70/71 i dol i nie gram juz nia:/ a nick:Kalt zenda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() PS. mam jescze palladyna 37 lvl na samera ale specjalnie zrobilem knighta i nim teraz bede gral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja bym pogratulował temu co nagrywal bo szybko rozwalil tego draga lorda
![]() ogólnie gz |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Na banshee, ekipa jaka kolwiek, byle by nie walila z sd tylk z jakiegos badziewia .. bo takto to biedna banshee padnie po 5 hitach ...
Ewentualnie możesz iść na wrl .. tylko wtedy byś potrzebował dwóch ed do leczenia ciebie i z 20 lvl żeby mieć chociaż 400 hp ^^ Ostatnio edytowany przez Sevjij - 20-10-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co wiem to na behe jest bramka ~35 lvl(na cyclo of koz) a na wrl na demoni 60 .
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Gare'en
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 154
Poziom mag.: 74
|
![]() Niezle nie zle
![]() Ale miales sporo szczescia ze zadne combo nie polecialo ale i tak gzzz ;] 16lvl blokujacy dl do czego to doszlo ![]() hahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Qirahn Mathar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
![]() Co tu duzo mowic - 10/10.
To jest chyba moj pierwszy post w ktorym nikogo nie skrytykowalem no ale film naprawde jest warty obejrzenia. Niech sie noobki ucza jak powinno sie grac w tibie. ![]()
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten palek co film nakręcał uhał knighta.
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Jesli tak naprawde bylo, to niepowinien ten rekord się liczyć. Takie jest moje zdanie. Ale niewiem gdyż jeszcze nie obejrzalem tego filmiku, ale jak obejrze to zedytuje ten post
@Edit Racja, shooter uhnął blokera, a tagże widzialem tam sd-ki. Prawdziwy rekord(wg mnie) to gdy bloker sie sam uha, a tagże nikt nie pisze Exura Sio "... i nikt nie używa sie sd-kow A jak wy sądzicie? Ostatnio edytowany przez michal.novy - 20-10-2006 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() @Frapper Może iść do tomba :> @filmik Uhany nie uhany trudno zbloczyć na takim lvl ![]() |
|
![]() |
![]() |