Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2006, 23:32   #733
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
1.Czytalem tu gdzies ze w MM nie ma ludzi inteligentnych itd. Wiec temu kto to pisal powiem jedno - Jeb_nij sie w dekiel. Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari xD
2. Juz wiecej nei ma szpiegow w MM- przynajmniej tak mi sie zdaje
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
4. Kash nigdy polakow nie zdradzil poprostu byl w Arc kiedy mysmy z nimi walczyli, Bezok zdradzil ale on jest ciula xD
5. Bezok nie ma 12 lat tylko 19 bo jest rok mlodszy odemnie
6. I tak powiem w piździec
Jinikao ja nie jebne sie w dekiel bo go nie mam zamiast dekla mam glowe a dekiel to jest w sraczu widocznie ty uzywasz go zamiast glowy. Jesli chodzi o twoja inteligencje to podaj mi iloraz swojego IQ wtedy moze popolemizujemy, bo z tego co widze twoj punkt 6 najlepiej swiadczy o tobie. Co do pkt. 2 - przyjzyj sie aurelissuowi jeden pan bog raczy wiedziec kto nim teraz gra. Pkt. 3 - dziwny to ty jestes. W twoim wieku to sie chodzi na dziewczyny a nie siedzi przed monitorem i straszy kumpli. Avainvanowi siegasz do pasa i dalej nie podskoczysz wiec po co chcesz tam jechac? No chyba ze w ramach wycieczki krajoznawczej. Pkt.4 - przeciez Kashrius od rana do wieczora sam siebie zdradza jego zasada jest "prawda w oczy kole a wiec klamstwo wole".
Jiniako a tak miedzy nami ulanami to powiedz ile wypiles za nim tego posta stworzyles?xD

Ostatnio edytowany przez Barbin - 24-09-2006 o 23:41.
Barbin jest offline