Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-09-2006, 20:19   #721
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor Pokaż post
Jezeli uwazasz, ze bicie kogos w rlu za tibie jest normalne, to idz sie leczyc. Niektorym zacieraja sie granice pomiedzy RLem a pixelami. =o
rotfl
poprostu w slowach bezoka widze juz ten strach bo pewnie ma z 12 lat i nigdy jeszcze nie widzial cycka;p
a co do bicia co bys zrobil jakby shackowal cie kumpel z rla i wiedzialbys napewno ze to on? nic bys mu nie powiedzial?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-09-2006, 20:39   #722
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bezok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 154
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer Pokaż post
a co boisz sie ze cie sklepią?;]
Nie boje sie
Bez~ jest offline  
stary 24-09-2006, 20:40   #723
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Imię: Bezok
Gildia: Arcanium
Poziom: 154
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
rotfl
poprostu w slowach bezoka widze juz ten strach bo pewnie ma z 12 lat i nigdy jeszcze nie widzial cycka;p
a co do bicia co bys zrobil jakby shackowal cie kumpel z rla i wiedzialbys napewno ze to on? nic bys mu nie powiedzial?
Widzialem cycka na rl a nawet i dwa ,rotl
Bez~ jest offline  
stary 24-09-2006, 20:41   #724
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
rotfl
A co? Bezok Ci dojebał w Tibii, że próbujesz go pokazać jako ciotę w rl? żal. Co do hacka by rl friend... Sklepał bym mu ryj nie tyle za Tibię, co za to, że nie zachował się jak przyjaciel.
ripper jest offline  
stary 24-09-2006, 21:14   #725
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006

Imię: Veremus
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
rotfl
Po 1 Bezok nie ma 12 lat
Po 2 cycka widzial

zamknij sie bo gówno wiesz a chcesz kogos oczerniać
IridiaCarlinPk jest offline  
stary 24-09-2006, 21:27   #726
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bez~ Pokaż post
Widzialem cycka na rl a nawet i dwa ,rotl
HAHA ale to przeciez byly moje kumplu xDDDDDDDDDDDD Bez, pierdol to, nie masz co sie im tlumaczyc
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD

Ostatnio edytowany przez Paco88 - 24-09-2006 o 21:30. Powód: literowka~
Paco88 jest offline  
stary 24-09-2006, 21:45   #727
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

No chłopaki, teraz się nie ociągać, albo kopiecie sweków, albo ja z moją ekipą zrobię to w przeciągu 2 miesięcy( mniej więcej za tyle będziemy mieli wystarczające lvle żeby urządzić rzeź). Good Luck
Yapan jest offline  
stary 24-09-2006, 22:35   #728
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Evul

Bezok jest ok chlopak- ja do niego nic nie mam. Cycki to on napewno widzial w nie jednej gazecie, przeciez to nie stanowi sedna sprawy.xD Ja bym sie zastanowil nad tym dlaczego na lubianego ogolnie Bezoka wolaja "pies Kashriusa"? Przeciez Bezok ma chyba troche swojego rozumu. W sumie nie wiem czy gorsza obelga jest bycie "psem Kashriusa" czy tak jak mowia na Kashriusa - "czyscicielem butow" xD Wobec tego nasuwa sie pytanie: Kashrius komu czyscisz buty tym razem, a ty Bezok komu aportujesz?
(z calym szacunkiem do obu tych osob).
Jakos nie podoba mi sie wizja aby Iridia wladal "wszechmocny pucybut" and jego team. Chociaz nadal uparcie twierdze ze z nich wszystkich Bezok jest najbardziej ok.
Barbin jest offline  
stary 24-09-2006, 22:50   #729
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

to tylko 1 bitwa przegrana zobacyzmyu jak tearz sie potocza sie akcje bez spy kazda nasza kacja konczyla sie dotychczas niepowiedzeniem bo onji wiedzieli kiedy io co robimy zobacyzmy jak im tearz pojdzie ;-) co do tych co mysla ze fragi cos znacza na danubi przegrywalismy wojne 44:5 ostatnecznie wygralismy ja 44:44 ;-)
Harru jest offline  
stary 24-09-2006, 22:59   #730
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

To nie jest 1 bitwa przegrana dla MM, a co do szpiegow to znajac to guildie to maja ich jeszcze conajmniej z 3 xD
Barbin jest offline  
stary 24-09-2006, 23:15   #731
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005

Imię: Jinikao
Domyślny

1.Czytalem tu gdzies ze w MM nie ma ludzi inteligentnych itd. Wiec temu kto to pisal powiem jedno - Jeb_nij sie w dekiel. Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari xD
2. Juz wiecej nei ma szpiegow w MM- przynajmniej tak mi sie zdaje
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
4. Kash nigdy polakow nie zdradzil poprostu byl w Arc kiedy mysmy z nimi walczyli, Bezok zdradzil ale on jest ciula xD
5. Bezok nie ma 12 lat tylko 19 bo jest rok mlodszy odemnie
6. I tak powiem w piździec
Jinikao jest offline  
stary 24-09-2006, 23:17   #732
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru Pokaż post
to tylko 1 bitwa przegrana zobacyzmyu jak tearz sie potocza sie akcje bez spy kazda nasza kacja konczyla sie dotychczas niepowiedzeniem bo onji wiedzieli kiedy io co robimy zobacyzmy jak im tearz pojdzie ;-) co do tych co mysla ze fragi cos znacza na danubi przegrywalismy wojne 44:5 ostatnecznie wygralismy ja 44:44 ;-)
Może dla Ciebie się fragi nie liczą, ale coś mi się wydaje że dla innych memberów tak. Tym bardziej, że jakoś na tym żeby frag Fiaery nie był oficjalnie liczony wam zależało, więc jak to sie ma do tego co piszesz, że fragi się dla was nie liczą? A co do Danubii to ty tam grałeś więc to nie świadczy o tym, że dla ludzi z MM fragi się nie liczą... A jeśli chodzi o spy to skąd wiesz, że nie macie jeszcze kilku?

Ostatnio edytowany przez MasterX - 24-09-2006 o 23:57.
MasterX jest offline  
stary 24-09-2006, 23:32   #733
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
1.Czytalem tu gdzies ze w MM nie ma ludzi inteligentnych itd. Wiec temu kto to pisal powiem jedno - Jeb_nij sie w dekiel. Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari xD
2. Juz wiecej nei ma szpiegow w MM- przynajmniej tak mi sie zdaje
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
4. Kash nigdy polakow nie zdradzil poprostu byl w Arc kiedy mysmy z nimi walczyli, Bezok zdradzil ale on jest ciula xD
5. Bezok nie ma 12 lat tylko 19 bo jest rok mlodszy odemnie
6. I tak powiem w piździec
Jinikao ja nie jebne sie w dekiel bo go nie mam zamiast dekla mam glowe a dekiel to jest w sraczu widocznie ty uzywasz go zamiast glowy. Jesli chodzi o twoja inteligencje to podaj mi iloraz swojego IQ wtedy moze popolemizujemy, bo z tego co widze twoj punkt 6 najlepiej swiadczy o tobie. Co do pkt. 2 - przyjzyj sie aurelissuowi jeden pan bog raczy wiedziec kto nim teraz gra. Pkt. 3 - dziwny to ty jestes. W twoim wieku to sie chodzi na dziewczyny a nie siedzi przed monitorem i straszy kumpli. Avainvanowi siegasz do pasa i dalej nie podskoczysz wiec po co chcesz tam jechac? No chyba ze w ramach wycieczki krajoznawczej. Pkt.4 - przeciez Kashrius od rana do wieczora sam siebie zdradza jego zasada jest "prawda w oczy kole a wiec klamstwo wole".
Jiniako a tak miedzy nami ulanami to powiedz ile wypiles za nim tego posta stworzyles?xD

Ostatnio edytowany przez Barbin - 24-09-2006 o 23:41.
Barbin jest offline  
stary 24-09-2006, 23:58   #734
Avainvan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Witam wszystkich. Nie odzywalem sie tu jeszcze ale widze ze najwyzszy czas zabrac glos, zwlaszcza po tym co sie stalo.

Na wstepie chcialbym przeprosic kilka osob ktorym oberwalo sie niezasluzenie a mianowicie:

Kohan, Berger, Kaikao, Meffis, Anas, Lolo, Dwadwa.

Co do reszty ekipy to nieznam/nie dbam/nie lubie.

Wiele osob pytalo mnie "dlaczego?, jak mogles?" etc. Zeby rozwiac troche watpliwosci: nie dla wladzy, nie dla unikniecia paymenta. To byla zemsta na falszywym, zdanym wladzy megalomanie.
Jak juz powiedzialem kilku osobom nie podam narazie wszystkich powodow mojej decyzji ale moge powiedziec o co tak naprawde chodzi w tej wojnie.

Kash~ ( i kilka wtajemniczonych osob) nie byli zadowoleni z tego ze musza dzielic sie wladza z reszta Arc, chcieli rzadzic sami, miec cala wladze dla siebie. A ze nie byli w stanie zrobic tego w kilka osob postanowili rozpuscic plotke o nowym "potopie szwedzkim". Jak slusznie uwazali polacy, bedac przypartymi do muru postanowia walczyc. I tak tez sie po czesci stalo.
Sam w to uwierzylem ale kiedy doszedlem prawdy postanowilem zmeinic strone. W miedzyczasie pojawily sie nastepne mniej lub bardziej znaczace argumenty "za", a zapraszanie mnie bez powodu na poh po tym jak zaczeliscie mnie podejrzewac bylo smieszne.
Marionetka urwala sie ze sznurkow. Spalilem kilka akcji, wydalem wiekszosc planow, ostrzeglem kilka osob.

Prawie wszyscy macie mi za zle i nie dziwie sie niektorym, tym w/w.

Jeszcze kilka slow do:
- "23:09 Lolo Dziewica [103]: hunted na rl" i podobnie myslacy - zapraszam do siebie lub ew. mozemy sie umowic w Krakowie bo slyszalem ze sie wybieracie. (przedtem potrenujcie troche bijac matke krzeslem)
- "22:57 Lesley Mac'Leod [107]: ty jestes normalnie glupi" - i vice versa (patrz opowiadanie wyzej)
- Bezok - przypomnij sobie co zrobiles ~2 wojny temu i zastanow sie czy masz prawo mnie osadzac.
- Berger - gratulacje pomyslu na rozpracowanie mnie , przyznaje, dalem sie podejsc
- Kohan - naprawde zakoczyles mnie mowiac ze nie masz mi tego wszystkiego za zle, spodziewalem sie mniejszych lub wiekszych bluzgow

Na zakonczenie Miniek - myslales ze mozesz wszystko majac Rebaza na uslugach. Teraz jedyne co mozesz to wejsc pod stol o ile Slaviax zgodzi sie na takie towarzystwo.

Bye.

Ostatnio edytowany przez Avainvan - 25-09-2006 o 00:17. Powód: skleroza
Avainvan jest offline  
stary 25-09-2006, 00:42   #735
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

No i wyszlo szydlo z worka. Huhu xD No i prosze nie mylilem sie wcale ze "pucybut" chce rzadzic serverem. Z tego co pamietam to "potop szwedzki" Szwedzi przegrali bowiem walczyli w Polsce, a nie na niemieckim serverze xD. Berger widze, ze blysnales intelektem ale po tobie sie akurat tego spodziewalem ^^. "22:57 Lesley Mac'Leod [107]: ty jestes normalnie glupi"- i kto to mowi?(muahaha). Co do Kashriusa (megalomana- hehehe) to czyzby role mialy sie odwrocic? Teraz "pucybut" bedzie aportowal tylko ze pod stolem, bo nie przypuszczam aby tworca powyzszego posta mial na mysli bardziej zberezne rzeczy - zastanowil bym sie wtedy czy Kashrius sie do tego nadaje xD. Nasunelo mi sie jeszcze jedno spostrzezenie- kto to jest Rebaz? Nastepny piesek "pucybuta"? Moze megaloman nam to wyjasni?
Zostawcie ten nasz piekny Krakow w spokoju no chyba, ze chcecie powalczyc w smoczej jamie, wywalajac gnuj od smoka xD Mowia ze praca lagodzi obyczaje i wyladowywuje emocje, wiec moze warto sprobowac?

"...Nie przenoście nam stolicy do Krakowa
chociaż tak lubicie wracać do symboli
bo się zaraz tutaj zjawią
butne miny święte słowa
i głupota która aż naprawdę boli..."

Ostatnio edytowany przez Barbin - 25-09-2006 o 01:15. Powód: brak przecinka xD
Barbin jest offline  
stary 25-09-2006, 02:06   #736
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Tak sobie siedze w pracy i mysle... Zgadzam sie z Toba Bezok, iz nazywanie Kashriusa "pucybutem" jest nie na miejscu w obecnej chwili. Jednakze te nazwe nie ja wymyslilem, ja tylko ja cytuje (co opisalam pare postow wczesniej). Zdecydowanie bardziej pasuje i mniej ublizajaco brzmi zapodane przez Avainvana okreslenie "magaloman"- muahaha. Co zas sie tyczy siedzenia pod stolem to ja zdecydowanie preferuje kobietki i moj stary odpada.xD
Barbin jest offline  
stary 25-09-2006, 05:25   #737
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005

Imię: Jinikao
Domyślny

@Barbin- Moze nie wiesz ale od okolo 3 miesiecy gram w tibie ok 30 min dziennie, w tym czasie zdazylo sie kilka dni kiedy siedzialem dluzej ale zdazaly sie tygodnie kiedy sie nie logowalem. Wiec nie gadaj ze nie chodze na dziewczyny tylko siedze przed monitorem. Mi sie nigdy nie marzyla wladza and Iridia i jak mnie nie znasz to nei gadaj chyba ze te kilka niewtajemniczonych osob to nie ja. Wiecej bym napisal ale musze spadac do rooboty. Baba
Jinikao jest offline  
stary 25-09-2006, 07:32   #738
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006

Imię: Veremus
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
No chłopaki, teraz się nie ociągać, albo kopiecie sweków, albo ja z moją ekipą zrobię to w przeciągu 2 miesięcy( mniej więcej za tyle będziemy mieli wystarczające lvle żeby urządzić rzeź). Good Luck
Spieszcie sie spieszcie! xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barbin Pokaż post
To nie jest 1 bitwa przegrana dla MM, a co do szpiegow to znajac to guildie to maja ich jeszcze conajmniej z 3 xD
/\obys sie mylił!
IridiaCarlinPk jest offline  
stary 25-09-2006, 07:53   #739
szBartek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Nowy Dwór Gdański

Imię: Tajne ;]
Profesja: Knight
Świat: Candia
Domyślny

Dlatego nie lubię światów pvp... Wbijesz jakiś duży lvl a inne nie chcą żebyś ich dogonił lub poprostu dla beki zabijają Cię... Czasem staje się nudne takie bezsensowne nabijanie lvlu.... Moim zdaniem światy non pvp żądzą !!!
szBartek jest offline  
stary 25-09-2006, 08:13   #740
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

polaka sie marzyla wladza ? chyba w snach co jakis szwed ubil jkaiegos rl qmpla to bezok niemial czasu nic zrobic bo wolal qmpli z szwecji niz polakow nikt niechcial robic wojny a szwedzi juz ja planowali od dluzszego czasu prawda jest taka ze polaka expienie sprawia przyjemnosc a szweda walczenie na wojnach
Harru jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania