Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 21:22   #29
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Domyślny

WEJŚCIE FOR ME!! WEJŚCIE FOR ME!!

1. Małe sprostowanie, nie jestem użytkownikiem o imieniu Crowal, a użytkownikiem o imieniu Radek, Crowal to ksywka; którą wymyśliłem w 20 sek. jak się na jakimś forum rejestrowałem.

2. Co to za problem zrobić listę? J kiedyś ok. 6000 spr. zrobiłem Z WSZYSTKIMI!!!! WSZYSTKIMI I WSZYSTKIMI SPRITE'AMI w kilka godzin... A tiquanda update robiłem w godzine...

Więc nie rozumiem czemu ktoś nie moze poświęcić z 3 h i przelecieć liste w poszukiwaniu najwżniejszych elementów tibijskiego świata....

O ILE ktoś nie stworzy nowej listy, stworzę ją ja, jak znajdę czas na taką zabawę... Gdyż wiele osób wie że fake'i robię żadko(i jak niektórzy inni fakeowcy wiedzą) najważniejsze elementy(typu ludzie, drzewa, podłoża, wyposażenie domku), mam wybielone, sklejone i zapisane na twardzielu; przez co są łatwo dostępne...

I żeby nie było "Crowal objecałeś liste, dotrzymaj dłaneego słowa. ja czekjam..."... -.-" to niech wie że jestem leniwy i w takie coś bawię się w weekendy, w nudne dni.

No. Acha, NIE PISZCIE:

~~Prosze o zamknięcie tematu~~

Bo to gówno da, trza to reportnąć, lub napisac do jakiegoś moda.

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline   Odpowiedz z Cytatem